Şimdi Ara

Xiaomi Mijia 1C Robot Süpürge 1824 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
3
Favori
9.944
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizde ankerin robotunu almıştık 2 sene önce ve aldığım parasını hakeden en mantıklı ürünlerden biri. Normal süpürge açmıyor eşim ve o kadar çok teşekkür ediyor ki, hele ki cocuk olduktan sonra zaman olmadığı için çok işe yarıyor. Kesinlikle alınması gereken bir ürün. Ve evet içinden çıkan toza insan inanamıyor. Yaptığı işe ve sağladığı kolaylığa göre ücreti çok normal olan bir ürün. görüşüm 1500-2000 civarı fiyat verilmesi pillerin ömrü bitince sıkıntı olabilir çünkü. Bir sonraki modelde kesin alacağım özellikte yaptığı yerleri hafızaya alma özelliği. Kullandığım model ankerinki rastgele yapıyor o sebeple oda oda yapıyoruz .
  • quote:

Orijinalden alıntı: Serciey

Meraklıları vardır elbet ama şu süpürgenin üretiliş amacını anlayamıyorum. Evdeki kedi köpek oynasın diye üretilmiş gibi geliyor bana.
    Kullanırsanız öyle düşünmezsiniz aldığımdan beri kafam nasıl rahat anlatamam :)
  • Bu tip ürünler sadece düz zeminlerimi temizliyor,yani seramik,parke yüzey vs.

Yani odanın ortasında halı varsa sadece boşlukta kalan seramik-parke yüzeyimi temizliyor yoksa halınında üstüne çıkıp halıyıda süpürüyormu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akonay -- 13 Ocak 2020; 15:50:47 >
  • akonay kullanıcısına yanıt
    Tabiki haliyida temizliyor. İyide temizliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: akonay

Bu tip ürünler sadece düz zeminlerimi temizliyor,yani seramik,parke yüzey vs.

Yani odanın ortasında halı varsa sadece boşlukta kalan seramik-parke yüzeyimi temizliyor yoksa halınında üstüne çıkıp halıyıda süpürüyormu.
    En güzel de halıyı süpürüyor :) Haznede çok fazla halı tüyü oluyor güzel vakumluyor halıyı.

• Arkadaşlar youtube da bu cihazla alakalı bir tanıtım videosu izledim,yukardaki resimlerde:

1-Ortamın ilk temiz hali

2-Yarım bardak bulgurla ortamın kirletilmiş hali

3-Temizlik bitip robotun şarj istasyonuna döndüğü hali

4-Halı kaldırılıp son durum hali

Bu şekilde cihazın performansı bana çok iyi gibi gelmedi,bu cihazdan alsammı diye düşünüyordum ama bu videodaki görüntülerden sonra biraz tereddütte kaldım.

Yoksa başka bir inceliğimi var cihazın burda o kadar çok övdünüzki...

• quote:

Arkadaşlar youtube da bu cihazla alakalı bir tanıtım videosu izledim,yukardaki resimlerde:

1-Ortamın ilk temiz hali

2-Yarım bardak bulgurla ortamın kirletilmiş hali

3-Temizlik bitip robotun şarj istasyonuna döndüğü hali

4-Halı kaldırılıp son durum hali

Bu şekilde cihazın performansı bana çok iyi gibi gelmedi,bu cihazdan alsammı diye düşünüyordum ama bu videodaki görüntülerden sonra biraz tereddütte kaldım.

Yoksa başka bir inceliğimi var cihazın burda o kadar çok övdünüzki...
    Boyle sacma sapan bir sey yapmazsin zaten gidip cayi yere dokmezsin evde toz falan kalmiyor.2 gunde bir calisirsa birde hic pislenmez ev

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bulgur döküp süpürmesini saçma buluyorum o testin. ki bulguru bile öyle alamaması çok kötü bi sonuç. tüyü kılı falan alması lazım asıl bu bulgur gibi taneli şeylerde hiç zorlanmaması lazım. bulgur tanesini alamayan makine saçı kili tüyü yünü nasıl alacak ? ( halı gibi yüzeylere yapışıyor olmaları bakımından. )
  • quote:

Orijinalden alıntı: Marrusia

Boyle sacma sapan bir sey yapmazsin zaten gidip cayi yere dokmezsin evde toz falan kalmiyor.2 gunde bir calisirsa birde hic pislenmez ev

Alıntıları Göster
    Yahu tabiki durduk yere böyle birşey yapmazsın ama performansı gözlemliyoruz burda.Yani 2000 TL ye yakın para verdiğin cihazda,bu bana çok normal gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eser.

bulgur döküp süpürmesini saçma buluyorum o testin. ki bulguru bile öyle alamaması çok kötü bi sonuç. tüyü kılı falan alması lazım asıl bu bulgur gibi taneli şeylerde hiç zorlanmaması lazım. bulgur tanesini alamayan makine saçı kili tüyü yünü nasıl alacak ? ( halı gibi yüzeylere yapışıyor olmaları bakımından. )

• quote:

Yahu tabiki durduk yere böyle birşey yapmazsın ama performansı gözlemliyoruz burda.Yani 2000 TL ye yakın para verdiğin cihazda,bu bana çok normal gelmedi.

Alıntıları Göster
    Hocam cekmeme ile inan bir sorun yasamazsin yeterince guclu cekiyor ama haftada 1 yapsin dersen olmaz 2 gunde bir calisacak.Hatta gunluk bile calistirsan olur amaci zaten rutin temizlik yapip evin pislenmemesi

• akonay kullanıcısına yanıt
    Videomu bu şekilde detaylı incelediğiniz için çok teşekkür ederim hocam:)

Herhangi bir sorunuz olursa bana da sorabilirsiniz, her anına şahidim bu videonun
  • Eser. kullanıcısına yanıt
    Ben testlerimde genelde çay ile yapıyorum diğer inceleme videolarımı incelerseniz. Bir kez de farklılık olsun diye bulgur ile yapmak istedim:)

Bu cihazların olayı zaten yere dökülen yarım bardak bulguru toplamak değil, evinizde biriken ve zamanla pamuklaşacak tozları buna fırsat vermeden toplamak, halınızın havlarını en az indirmek. Bu sayede sık temizlik ile evde azalan toz sayesinde evinizde tv ünitenizin üstünde veya kitaplığınızda oluşacak tozların da ne kadar minimuma indiğine inanamazsınız. Bir videoda test edilip gösterilemeyecek şeyler bunlar ne yazık ki, kullanıcı yorumlarına bakmak lazım

Sert bir zeminde bulgur toplamaktan ziyade bu robotların asli görevi ve en iyi yapabildikleri şeyler bunlardır hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tekiz -- 13 Ocak 2020; 23:36:18 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekiz

Ben testlerimde genelde çay ile yapıyorum diğer inceleme videolarımı incelerseniz. Bir kez de farklılık olsun diye bulgur ile yapmak istedim:)

Bu cihazların olayı zaten yere dökülen yarım bardak bulguru toplamak değil, evinizde biriken ve zamanla pamuklaşacak tozları buna fırsat vermeden toplamak, halınızın havlarını en az indirmek. Bu sayede sık temizlik ile evde azalan toz sayesinde evinizde tv ünitenizin üstünde veya kitaplığınızda oluşacak tozların da ne kadar minimuma indiğine inanamazsınız. Bir videoda test edilip gösterilemeyecek şeyler bunlar ne yazık ki, kullanıcı yorumlarına bakmak lazım

Sert bir zeminde bulgur toplamaktan ziyade bu robotların asli görevi ve en iyi yapabildikleri şeyler bunlardır hocam.
    Hocam ben de esas işi öyle iri taneli şeylerden ziyade tozu yünü çekmek olduğu için öyle dedim. Yani o taneleri almamışsa çekmesi daha zor olduğunu düşündüğüm tüy ve ince tozu nasıl alacak diye düşündüm. Bu kadar çok insan memnunsa elbette iş görüyordur. Ben de almak istiyorum bir tane ama dediğim gibi o taneleri almamasına şaşırdım.

• Eser. kullanıcısına yanıt
    Onun açıklamasını video altında da yapmıştım, aynı sizin sorunuz gibi bir soru gelmişti bana. Çok spesifik bir durum var orada aslında, buraya da kopyalayayım cevabımı:

"Çekiş gücüyle ilgili hiçbir problem yok, o fayanslarda kaldığını gördüğünüz bulgur taneleri yan fırçanın hızlıca vurup sağa sola dağıttığı bazı taneler, yakın çekim videomda bariz belli oluyor bu. Kaygan zemin ve yuvarlak taneler olunca yan firçanın gücüyle bazıları altına gitmeyip etrafa saçılıyor, bu savurduğu bölgeler de temizlik yapıp tekrar geçmeyeceği yerler olunca taneler kalıyor orada. Bütün mesele bu aslında..:)"

Forum konumuz altında yüzlerce kullanıcı arkadaş var, herkesin cihazları hakkında ayrı bir memnuniyeti var, inanın ki çok yakın bir zamanda bildiğimiz klasik süpürgelere veda edeceğiz artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tekiz

Onun açıklamasını video altında da yapmıştım, aynı sizin sorunuz gibi bir soru gelmişti bana. Çok spesifik bir durum var orada aslında, buraya da kopyalayayım cevabımı:

"Çekiş gücüyle ilgili hiçbir problem yok, o fayanslarda kaldığını gördüğünüz bulgur taneleri yan fırçanın hızlıca vurup sağa sola dağıttığı bazı taneler, yakın çekim videomda bariz belli oluyor bu. Kaygan zemin ve yuvarlak taneler olunca yan firçanın gücüyle bazıları altına gitmeyip etrafa saçılıyor, bu savurduğu bölgeler de temizlik yapıp tekrar geçmeyeceği yerler olunca taneler kalıyor orada. Bütün mesele bu aslında..:)"

Forum konumuz altında yüzlerce kullanıcı arkadaş var, herkesin cihazları hakkında ayrı bir memnuniyeti var, inanın ki çok yakın bir zamanda bildiğimiz klasik süpürgelere veda edeceğiz artık.
    Bende süpürge yok, klasik yerine bunu alacağım büyük ihtimalle. Olumlu yorumları gördükçe gaza geldim.

• Olmadı bir odayı iki sefer supurtursun daha iyi olur.

• Bu ürünleri kullanmayanlara laf anlatmak zor oluyor. Ben de dandik diye düşünüyordum alınca gördüklerime hala inanamıyorum. Eufy almıştım.

• Bu arada, evinde zemin halı ağırlıklı olanlar için 1s daha uygun bir model. Paspas yapan modeller için yerdeki halıları kaldırmak lazım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.