|
Bildirim
|
Yaptığı 0 alışverişten %0 olumlu puan aldı.
Belirtilen tüm özellikler bilgilendirme amaçlı olup, farklı nitelikte özellikler olabilir. |
bu yurtdışından gönderen firma Hepsiburada n11 ve Gittigidiyor'da mapaza açtı diğer sayfalardaki yorumlara bakın söz verilen sürede ürünler gelmemiş mesajlara cevp verilmiyor insanlar pişman düşmeyin bu hataya başka satıcılara yönelin
|
İyi fiyat. Yurtdışı riskini ortadan kaldırıyor. Gerçi siz de benzer fiyatlara banggood vs belki bulabilirsiniz.
Halısı çok olan ve paspas istemeyenler 1s modeline baksa daha iyi olur https://smartrobotreviews.com/reviews/xiaomi-robot-vacuums-comparison.html |
Meraklıları vardır elbet ama şu süpürgenin üretiliş amacını anlayamıyorum. Evdeki kedi köpek oynasın diye üretilmiş gibi geliyor bana.
|
Çok talihsiz bir açıklama. Farklı modelini aldığımız günden beri evde normal süpürge çalışmadı.
|
2 günde 1 bazen hergün evde geziyor ve toz haznesi doluyor çıkan toza inanamıyoruz .2019 yaptığım en mantıklı şey akıllı süpürge almakmış onu anladım ki model migroslarda indirime giren irobotun queen q1.bu model bile böyleyse yeni modeller eminim ki harikadır.
|
Aynı firmadan hepsiburada üzerinden sipariş verdiğim ürünleri eksik göndermiş. 2 haftadır iade etmek için uğraşıyorum, firma cevap da vermiyor oyalıyor. Şimdi de iade etme suresi doldu diye iade sürecini başlatamadım. Anlayacağınız hiç bulaşmayın, kendiniz banggood dan sipariş verin. Bu firmanın da elinde stok yok, bunlar da banggooddan sipariş veriyor ve kendi vereceğiniz siparişle aynı sürede elinize ulaşıyor. Boşuna komisyon vermeyin.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hypericum -- 12 Ocak 2020; 10:44:58 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|