< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
(46.55 TL)Xiaomi Mijia Akıllı Sıcaklık Ve Nem Ölçer Termometre
-
-
m.trendyol.comXiaomi Mijia Akıllı Sıcaklık Ve Nem Ölçer Termometre Lywdd03mmc Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLhttps://m.trendyol.com/xiaomi/mijia-akilli-sicaklik-ve-nem-olcer-termometre-lywdd03mmc-p-38778553?adjust_t=mk12x3o_m4o2h83&adjust_tracker_limit=250000&adjust_campaign=product_free&link_contentid=38778553&link_userID=6417450&utm_campaign=38778553&utm_medium=product_free&utm_source=share&utm_term=6417450
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
-
2 tane aldim tesekkurler
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şunların wifi üzerinde hava tahmin raporu gosterenini yapsalar keşke.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Boyutu çok küçük alırken dikkat edin. Duvara asinca uzaktan okumak zor oluyor. Her seferinde de uygulamadan bakıp bakmama tercihi sizin tabi
Şu baZen 25 30 a düşüyor amazonda. Bayağı iş görüyor. Ucuzken aldım evde birkaç tane var
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 20 Temmuz 2021; 19:50:35 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Telefonlarımız ve akıllı saatlerimiz ölçmüyor mu zaten
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hepsi buradada 25 tl ama kargo ücreti çıkıyor 2 adet alınırsa 50 tl de kargo ücreti yok ama xiaomi daha kaliteli tabi
https://www.hepsiburada.com/htc-1-dijital-termometre-p-HBV00000Y64QR
-
Alınır mı sizce.
Vay be aliexpress furyasının olduğu zamanlar sadece gümrük ücretine almıştık. Full ev otomasyon sistemlerini %60 daha ucuza gelmişti. Hey gidi günler. Ürünü kullanıyorum. Özellikle çocuk odasındaki sıcaklık ve nem önemli olduğundan kullanışlı cihaz. Küçük olması dezavantaj gibi görünse de prizin üstünde çok naif duruyor. Tabi telefon üzerinden anlık takip edilebiliyor.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Alınır güzel ben memnunum. Kışın kombiyi dengede tutmama yardımcı oluyor. Yazın aynı şekilde klima seviyesini. Klimalarda derece oluyor fakat klimayı açmadan nem ve sıcaklığı görebiliyorum. Boyutu küçük sıkıntı olacaksa ona göre tercih edin.
Kargo ücreti olmasa iyiydi, 12 TL kargo çokmuş.
Aynı marka değil galiba,zira Amazon diwu yazısı var
aslında hepsi aynı sadece marka adı değişiyor farklı adlarla aynı üründen çok var piyasada
-
Bluetooth olmasi biraz kullanim senaryosunu kısıtlıyor
Bayağı küçük aklınızda olsun.
Ben de kullanıyorum, ürün aslında ekrana bakmak için yapılmamış. Asıl amaç bu aletten aldığı verilerle diğer cihazları (kombi, klima vs) tetiklemek. Bu yüzden boyutu ideal.
quote:
Orijinalden alıntı: ayhand28Bayağı küçük aklınızda olsun.
Görsel için teşekkürler.
-
wifi olsa alırdım hemen
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Ben o dediğini kendim yaptım monitörün yanında duruyor çokda ucuza mâl oldu. Sağ üstteki oda sıcaklığı, ekrandakilerde bugun ve yarının wifiden alınmış tahmin sıcaklıkları. |
Şunların wifi üzerinde hava tahmin raporu gosterenini yapsalar keşke.
|
Bayağı küçük aklınızda olsun. |
Benzer içerikler
- seg çamaşır makinesi yorumları kadınlar kulübü
- seg scm 10e14 inv 10 kg çamaşır makinesi yorumları
- tcl 65c745 yorumlar
- sinbo espresso makinesi
- tcl 58p733 yorum
- bim yazıcı
- kasım indirimleri ne zaman
- havadan su üreten cihaz fiyatı
- telegram indirim kanalları
- siber pazartesi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X