|
Xiaomi Mijia Android TV Box Akıllı Lazer DLP Mini Projeksiyon (15. sayfa)

-
-
Ben kronik netleame sorunu ve ust kisimlarinin bulanik gostermesinden. Dolayi iade ettim makineyi. Mi box s de ne varsa bundada ayni seyler var. Ama ben cihazdan hicbir zaman memnun olmadim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: camouflage13beinconnect üyeliği almak istesem ve bu cihazda çalıştırmak istesem "3 Ekran (Web+ Cep+ Tablet)" olan paketi mi yoksa "4 Ekran (Web+ Cep+ Tablet+ Smart Tv+ Apple TV+ Android TV)" olan paketi almam gerekli?
Bu cihazda beinconnect kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Android TV desteği olan paketi tercih etmelisiniz..
-
Fan sesi beni rahatsız etmiyor ama kişiden kişiye değişebilir bu durum. Anker'den üstün bir cihaz olduğunu söyleyebilirim. Tercihiniz doğru. Sadece focus problemleri oluyor arada o kadar.
-
-
Hocam neyin uzerine taktiniz aleti -
şurdan 40 liraya almıştım.
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: snoppyşurdan 40 liraya almıştım.
Ben de aynısından aldım çok memnunum.
Projeksiyondaki tel problemim en düşük sesinin yüksek olması, başka da problem yok şimdilik.
Cihazı düşünenlere şiddetle tavsiye ederim. Amazon' u tercih etmenizde fayda var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
evet, gse iptv uygulaması mevcut markette.
ancak kullanılırlık açısından tavsiye etmiyorum. menüsü ve kanal geçişleri pratik değil.
ben mi box'ta smartiptv kullanıyordum bir süre öncesine kadar. oldukça kolay menü ve kullanımı açısından. durumu ve imkanı olan smart ip tv kurabilir.
o da markette var. az önce baktım, 51 tl aktif etme ücreti istiyor. bilginize
-
quote:
Orijinalden alıntı: duruqanevet, gse iptv uygulaması mevcut markette.
ancak kullanılırlık açısından tavsiye etmiyorum. menüsü ve kanal geçişleri pratik değil.
ben mi box'ta smartiptv kullanıyordum bir süre öncesine kadar. oldukça kolay menü ve kullanımı açısından. durumu ve imkanı olan smart ip tv kurabilir.
o da markette var. az önce baktım, 51 tl aktif etme ücreti istiyor. bilginize
Tesekkurler
Takip
Bu ürünün beyaz kumandalı ile siyah kumandalı arasındaki fark nedir.Beyaz kumandalı olan cihaz GLOBAL mı?
Tavana aski aparati bulan var mi bu urun icin ya da kullanan ?
üretim tarihi bendeki eylül 2020 üretimi siyah kumanda çıktı
Zaten bu cihazın çin versiyonunda 3d var bildiğim kadarıyla aynı cihaz değil ikisi
-
Çin versiyonu mu iyi buz bizim gold versiyonumu. -
Herhangi bir bağlantı apratı olan tavan askısı kullanabilirsiniz. Sonuçta bağlantı standart. -
Selamlar. Bu üründeki ses çıkışı memnun edici şekilde mi? Değilse bu ürüne Bluetooth bağlantısı ile sound bar ya da stereo Bluetooth hoparlör bağlanabilir mi? Ses gecikmesi olsun istemem. Ayrıca lisanslı Netflix gibi uygulamalar mevcut mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X