Şimdi Ara

Xiaomi Mijia Android TV Box Akıllı Lazer DLP Mini Projeksiyon (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
23
Favori
85.550
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mijia pro 2 aldım n11 den. kart kampanyası ve indirmlerle beraber 5950 tl ye geldi. altı taksit yaptım. ilk projeksiyon cihazım oalcak. yinede buraya yorum yazmaya çalışacağım. bir alt modelden en önemli farkı köşe düzeltme ve ansı değeriydi benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaf

mijia pro 2 aldım n11 den. kart kampanyası ve indirmlerle beraber 5950 tl ye geldi. altı taksit yaptım. ilk projeksiyon cihazım oalcak. yinede buraya yorum yazmaya çalışacağım. bir alt modelden en önemli farkı köşe düzeltme ve ansı değeriydi benim için.

Hangi karta indirim var 6099 tl bir kampanya yazmıyor. Kurdugunda görüşlerini bekliyoruz görüntü nasıl karanlıkmı ısınma varmı vs

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iinterneti bağlayamadım, dakika bir gol bir...

• carfinans kampanyası var, n11 de ceptetech satıcısından zubizu indirimi ile aldım.

• açılışta 5g ye bağlandı, ayarlar falan yapıldı, sonra 870 mb lık update sonrası interset bağlanmıyor. ne 2.4 nede 5 g bağlanmıyor. modemin içine giremiyorum 40 hz ayarı yapabilmek için.

• serkaf S kullanıcısına yanıt
    Hocam benzer durum başıma geldi. Güncelleme sonrası internete girmiyordu. Bağlantı var internet yok yazıyordu. Bağlantı ayarlarından ip DNS gibi ayarlar var. Modemde ip çakışması olduğundan şüphelendim. Projeksiyonun içinden bağlantı ayarlarından girdiğim wifiye tıkladım oradan bir yerden ayarlama yeri var tam hatırlayamadım eve gidince bakabilirim. O ayarlardan ip dns yazılan yerden ilk çıkan yere 192.168.1.96 yazdım diğer ayarlara dokunmadım düzeldi. İnternetten bağlantı var internet yok hatası çözümlerine bakın belki düzelir

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Castieello kullanıcısına yanıt

dediğinizi yaptım. diğer ayarlara karışmadan sadece ip adresini değiştirm. sanırım evdeki diğer mi box da aynı ip ile bağlanıyor.

Teşekkür ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: kornman887

5ghz kullanıyorsanız bant genişliğini 40mhz yapıp deneyin, bende düzeldi. Kanal da 40 ta ayarlarımda.

Teşekkürler hocam bu ayarlarla baya stabil hale geldi internet bağlantısı.

• quote:

Orijinalden alıntı: serkaf

mijia pro 2 aldım n11 den. kart kampanyası ve indirmlerle beraber 5950 tl ye geldi. altı taksit yaptım. ilk projeksiyon cihazım oalcak. yinede buraya yorum yazmaya çalışacağım. bir alt modelden en önemli farkı köşe düzeltme ve ansı değeriydi benim için.

Son görüşün nasıl gerçi kimse aldıgına kötü demez ama:) samimi olarak ekran görüntüsü karanlık geldimi? ben bir önceki sürümü almıştım parlaklık beni tatmin etmedi bunun lümeni kagıt üstünde daha fazla birde önceki seriden farkı bunun adaptörü içine koymuşlar mijia 1 de adapör ısınıyordu ama cihaz soguk kalıyordu içine koymaları cihazın ısınmasına etki ediyormu. görüşlerini merak ediyorum. bir kaç resimde koyarsan sevinirim.

Hayırlısı olsun, üstadım, nasıl beğendiniz mi ? Lümen, parlaklık, kontrast, netlik, gündüz izlenebilirliği değerlendirmeniz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

Hocam benzer durum başıma geldi. Güncelleme sonrası internete girmiyordu. Bağlantı var internet yok yazıyordu. Bağlantı ayarlarından ip DNS gibi ayarlar var. Modemde ip çakışması olduğundan şüphelendim. Projeksiyonun içinden bağlantı ayarlarından girdiğim wifiye tıkladım oradan bir yerden ayarlama yeri var tam hatırlayamadım eve gidince bakabilirim. O ayarlardan ip dns yazılan yerden ilk çıkan yere 192.168.1.96 yazdım diğer ayarlara dokunmadım düzeldi. İnternetten bağlantı var internet yok hatası çözümlerine bakın belki düzelir

Bu bahsettiğiniz yer neresi?

• quote:

Orijinalden alıntı: supersonicbluepearl

Bu bahsettiğiniz yer neresi?

Alıntıları Göster

Ayarlar > Ağ ve internet > Girdiğin wifiye tıkla > IP ayarları yerinde

Hayırlı olsun.Bu fiyat bandında input lag i düşük bir cihaz neden tercih etmediniz?

• Projeksiyonda hz olayi varmı varsa xioamilerde kaç? Maç izlemek için 100 üstü istiyor tvlerde hz icn

• Cihaz için Paugge 5mt kablo kullanıyordum. Kabloları tavana monteleyip düzgün bir görüntü almak istedim ama 5mt kablo yetersiz geldi. HDMI uzatma kablosu alsam çok sorun olur mu acaba?

• FTaze kullanıcısına yanıt
    Öyle gözle direkt fark edeceğiniz büyük bir sorun olmaz.

• canbaz67 C kullanıcısına yanıt
    Bu projeksiyon ile her hafta en az 5 maç izliyorum. Rahatsız edici hiç bir şey yok, harika bir deneyim var. Hatta üstüne ps ve xbox ile fifa bile oynuyorum. Hz falan asla sırıtmıyor. İçiniz rahat olsun.

• Spielberg kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim ara kablo çakayım ben de.

Bu arada ben de sizin gibi full maç, dizi, film ve oyun kullanıyorum. Hiç bir sorunla karşılaşmadım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Spielberg kullanıcısına yanıt
    Odak sorunu problem mi hocam

• Arkadaşlar merhaba tekrardan uygulama yerinden ssiptvyi indirip kurabilir miyiz mi boxa gerek kalmadan

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.