Şimdi Ara

Xiaomi Mijia Android TV Box Akıllı Lazer DLP Mini Projeksiyon (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
926
Cevap
23
Favori
85.548
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yoo projeksiyon açıldıktan sonra hemen bi kere de manual odak ayarını yeniden yapıyorum. Sonrasında gerek kalmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • VodafoneTV açılmıyor gene. Nedir bu olay arkadaş gene

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canbaz67

Arkadaşlar merhaba tekrardan uygulama yerinden ssiptvyi indirip kurabilir miyiz mi boxa gerek kalmadan

cihazın içinde kendiliğinden zaten mi box var sayılır. ekstra bir media box'a ihtiyacınız yok. uygulama yerinden indiremezseniz bile apk olarak usb ile direkt cihazın içine yükleyebilirsiniz ssiptv'yi.

• Spielberg kullanıcısına yanıt
    Sağol kral

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi Mijia Android TV Box Akıllı Lazer DLP Mini Projeksiyon hocalarım merhaba cihaz elime ulaştı fakat halen su ayarı yapamadim sağ üst kose 7 8 cm yukarda kaliyo ayar yapmakla olmuyor sebebi nedir zemin düz zemin

• Merhaba. Ben de üst ve alttaki simetriye takılmıştım ilk kullanırken.

İki şekilde istediğim simetriyi sağlıyorum.

1. Cihazın ön yüzü duvara tam paralel olmalı. | | -> Şu şekilde
    2. Cihazın üst terazisi yere tam paralel olmalı. (üstüne su terazisi koyup kontrol ettim :))

Ben cihaz için kaliteli bir tripod kullanıyorum.

Bir kere ayar yapıp iyice sıktım her yerini.

• postacik kullanıcısına yanıt
    Yani cihazda problem yok dimi dediklerinizi gidince uygulayacağım

• canbaz67 C kullanıcısına yanıt

Hocam cihazı elinizle kaldırıp deneyin düzelir. Muhtemelen koyduğunuz konumdan kaynaklı

• Ben 1080p olan modelini kullanıyorum. Bir sorunum var sizde de oluyor mu bilmiyorum ama belki çözümü vardır. Cihaz kapalıyken kumandadan veya üzerindeki tuşa ilk bastığımda cihaz açılmıyor. Işık falan geliyor fan çalışıyor ama tekrar kapanıyor bir kaç denemeden sonra açabiliyorum. Bunu çözebileceğimiz bir ayar falan var mıdır?

• canbaz67 C kullanıcısına yanıt

Bu sorun bende de var acaba bazı cihazların ayarı mı bozuk bilemedim. Fakat ölümcül değil iyi bir tripotla sorun çözülür gibi görünüyor.

• projeksiyonu ilana koydum. 962571497 ilgilenen olursa iletişime geçebilir.

not: foruma özel indirim uygulanacaktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi snoppy -- 12 Ekim 2021; 11:24:55 >
  • Merhaba,

Dün akşam projeksiyonun USB girişine taktığım cihazları göremediğini farkettim.

Servise yol göründü derken fabrika ayarlarına döndürüp şansımı denemeye karar verdim.

Fabrika ayarlarına döndürünce problem düzeldi ve sanki (psikolojik de olabilir) cihazın resim netlemesi (focus) çok daha iyi oldu.

Benzer problemi yaşarsanız aklınızda olsun.

• İkinci bir konu:

Android TV'de normal televizyon rahatlığında kullanabileceğiniz bir program yok.

"Normal televizyon rahatlığı" derken kastım şu: Kumandanın yukarı/aşağı tuşlarıyla kanal değiştirebilmek ve kolayca kanal listesine geçip istediğim kanalı hızlıca seçebilmek.

Kablo TV üyesiyim fakat Kablo TV'nin Android uygulaması çok kötü ve Android TV'de de çalışmıyor.

Bu yüzden kendi uygulamamı kendim yazdım. Aşağıda ekran görüntülerini paylaşıyorum. Kablo TV abonesi olanlar ilgilenirlerse mesaj atsınlar lütfen.

Xiaomi Mijia Android TV Box Akıllı Lazer DLP Mini Projeksiyon

• Merhabalar, Wi-Fi bağlantı sorunu ile ilgili yeni bir güncelleme bilgisi mevcut mu acaba?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ne olmuş be fiyatlar oyle 🤯🤯🤯

• Exar__Kun E kullanıcısına yanıt

İstedigi kadar oldun 3500 üzeri asla satmaz. Prosunu 8500 yapmışlar komedi gibi sıfır satışla gider.

• Evet fiyatları çok fazla arttı sanırım stok azlığından kaynaklı. Ama bu cihaz artık 3500 leri falan asla görmez.

Sahip olduğumuz her şeye gözümüz gibi bakma zamanı geçen sene aldığımız eşyalar bu yıl lüks seviyesinde yazık gerçekten.

• Bu cihazın kulaklık çıkışında optik çıkış varmıdır. Bluetooht ve hdmi olmayan eski Avr 5+1 ses sistemine bağlamak istiyorum.

• verter V kullanıcısına yanıt

O çıkış ya kulaklık olur ya da optik.

Standart stereo çıkış var.

• dts , digital dolby falan sesleri çözüyor , neye yarayacak , nasıl bağlantı yapıp 5+1 ses alacağız onu anlayamadım.

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.