< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Mijia Android TV Box Akıllı Lazer DLP Mini Projeksiyon (46. sayfa)
-
-
Hayır asla. 3. Yılda bozuldu servise kabul bile etmiyorlar cihazı. Para ile bile yaptıramıyorsun. Servisi olan düzgün bir firma bakın.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kötü olmuş ya. Durup dururken mi oldu sorunu nedir açıklama yapmıyorlar mı?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Geçmiş olsun hocam, benimki neredeyse 5. Senesini bitiriyor, 1-2 kere koyduğum sehpadan da düşürdüm sadece tek ölü pikselle çalışmaya devam ediyor. Sizinki talihsizlik olmuş.
Bi gece ben yokken eşim dizi izlerken birden ekran siyah olmuş kaptıp açtığımızda solu yeşil bir ekran geliyor sadece. Servis için aradığımda seri numarası ile kontrol ettiler sizin ürün distribütör garantiliymiş o yüzden servise kabul edemeyiz dediler. Halbuki amazondan amazon satıcılı ve göndericili almıştım. Amazon da diyorki biz servis hizmeti vermiyoruz, ısrar edin servise.
Youtubeda yapan birini buldum image sensör hatası dedi 120 dolara yapıyoruz dedi ama cihazdan soğudum başka cihaz aldım.
Sağolun. Ben aslında bozulmasına pek takılmadım olabilir. Ama servisin tutumu beni tilt etti. Diyorum gönderiyim ne kadar tutarsa tamiri ödeyeceğim, yok göndermeyin bakmıyoruz diyor.
Tüketici hakem heyetine başvuru yapın. En kötü ihtimalle para iadesi alırsınız.
Lafa giriyorum kusura bakmayın ama artık servisler hep böyle. 30 dolarlık bir kulaklık almıştım geçenlerde birinden az ses gelmeye başladı. Servise gönderdim. Açmadan geri göndermişler verilen cevap şu
Ürünü temizleyin sıkıntı yok :) ürün temiz gönderildi halbuki. Sonra ben sorunu farklı bir şekilde çözdüm ama artık bu işler zihniyet meselesi maalesef.
Hakkınızı aramanız gerekiyor.
Merhabalar. Cihazın 2. Nesili olanı aldım. 65w lık powerbank ile kullanılabilir mi
Mrb bendede sorun var Bluetooth 5.0 adaptör bağlasam sorun cozulurmu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ses cızırtı sorunu yaşıyorum soundbar bagkandiginda sürümden dolayı diye düşünüyorum.cozen oldumu ve tp link in 500 5.0 Bluetooth adaptör taksam uyumlu olurmu sorun çözülür mü?
Bende cihaz için görüşlerimi belirteyim aşağı yukarı 3 4 yıldır kullanıyorum.sadece çok ısındı uyarısı veriyor ama önemsemiyorum .çok şükür başka bı sıkıntı yaşamadım.
Odak sorunu bende de oluyor projeksiyonu az bı tık tık şeklinde umufak bı oynattigimda yeniden netliyor sonra devam ediyor.cok takılıyorum.
Asıl mevzu Bluetooth sürümü sanırım eski olduğu için soundbar la arasında biraz uyumsuzluk oluyor gibi ses biraz cızırtılı çıkıyor tek takildigim şey bu çözüm arıyorum.
Düşündüğüm şeyler Bluetooth adaptör ama emin olamiyorum uyumlu olurmu? bilgisi olan varsa yazarsa sevinirim
bende 2021 yılıdan beri
netflix lisansı olan versiyonunu kullanıyorum
sıcaklık uyarısı şimdiye kadar toplamda 2-3 kez vermiştir yaz aylarında
odak sorununu cihazı sabit kullanıyorsanız her açılışta otofocus u kapatıp cihazı 5-10 dakika çalıştırıp (az ısındıktan sonra) bir kere focus yapınca birdaha focusa gerek kalmıyor.
bende aldığım günden beri soundbar ile bluetooth bağlantı ile kullanıyorum. gündüzleri tv yerine kullanıyorum cihazı. herhangi bir cazırdıma cuzurduma durumu yaşamadım.
-
Belki cihazdan cihaza değişiyordu fakat telefonla soundbara bağlandığımda cizirdama gidiyor temiz ses alıyorum dolayisiyla kusuru projeksiyonun Bluetooth versiyonuyla alakalı olduğunu düşünüyorum.
Arkadaşlar perdeye göre ayar yapıyorum ama şu kenardaki beyazlıklar gitmiyor dimi siyah ekranda acayip göz yoruyor. Var mı ? Çözümü
selam, Bu konuda ki cevabımı bir okuyun,
https://forum.donanimhaber.com/perdenin-disina-tasan-mercek-isigi-izi--160390569
Merhaba,6 aydır kullandığım PJ px701-4K 'te yakın zamana kadar aynı dertten mustariptim ( smonite formdaşımız kadar olmasa da bende de görüntünün dışında hafif gölge vardı) Şimdiye kadar , 30 derece açı ile 4.5 metreden duvara yansıtıyordum,
Daha bugün olayı çözdüm(gerçi tahmin ediyordum, ama ekranı küçültmek istemediğim den uğraşmıyordum)
Ayarlarla ilgisi yok, sadece Projeksiyon, ekrana tam karşıdan bakması gerekiyor.(1 saat önce test ettim) Projeksiyonun, yerini değiştirip ekranın tam karşısına, 3.5 metre mesafeden sehpaya koydum, düzeldi
-
Teşekkür ederim, yerini değiştirince düzeldi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X