Şimdi Ara

Xiaomi'nin ilk tuşsuz telefonu görüntülendi: İşte tasarımı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
4.514
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Samsung cihazların EDL denilen kablo ile ayrı bir moda girişi tetiklenmesi gibi, type c üzerinden bi tetikleme yapılarak recovery moda geçirilebilir.

• Riskli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mi Mix serisi her zaman sıradışı, gereksiz ve maceracı bir seri oldu. İlk Xiaomi telefonum Mi Mixti mesela, ekran kasa boyutu olarak rekor bir yüzdesi vardı. Bu seriyi alanlar da getirdiği riskleri bilerek kabul eden müşteriler, bir sorun olacağını sanmıyorum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eyvah eyvah yorumlara bak. Beyler sanki kullandiginiz cihazlar marş motoruyla start aliyor. Daha konuyu bile okumadan aklima ilk gelen sarj soketine bir swich yerlestirirsin cihaz acikken sarja takarsan devam... cihaz kapaliyken sarja takarsan su an kullandiginiz cihazin power off butonu gibi cihazi acim mi reset atiyim mi menusu cikar... bu kadar basit. Ki ben mühendis değilim adamlarin aklina kimbilir baska ne yontemler gelmistir...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Olum elinizdeki telefonda tuş mu var

• yucelugr kullanıcısına yanıt

Biliyorum evet hocam çoğu cihaz böyle. Hatta şuan ki Xiaomilerde ayrı bir kabloya bile gerek yok direkt typ-c ile EDL moda geçilebiliyor.

• Neco. kullanıcısına yanıt

Güç tuşu ses tuşları ne hocam pırasamı

• xSHUJx kullanıcısına yanıt
    Onları kaldırıp ekrana dokunmatik olarak yerleştirmek çok mu zor kardeş. Kim kullanıyor zaten onları, bütün telefonlar zaten tuşsuz gibi bir şey.

• bir şaomi kullanıcısı olarak bence güzel bence, marka tam bir fiyat performans ürünü telefona bi tomar para bağlamaya gerek yok

• gereksiz seyler satis taktigi

• cop urunler

• Bunun maliyet ile bir alakası yok adamların elinde şuanda 2030 yılının teknolojisi var. Soru şu neden çıkmıyor tuşa gerek olmayan bir telefon demek yapay zeka gerektiren bir telefon demek ARGE çalışmaları yeterli seviyeye ulaşmadan piyasa çıkması telefonu çöp eder ne sana bir faydası olur nede üreticiye

• İleride sarj bağlantı yeri de olmamalı, her ne kadar su geçirmez dense de o yuvadan su alıyor telefon. Direkt kablosuz sarj ve bluetooth bağlantı ile kulaklık olabilir.

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt

Yok 2430

• 2020 de aldığım Mi9 Pro'm var. 12 gb ram 512 bellek. Yurtdışı cihazı. Güncelleme almamasına rağmen hala seri kullanıyorum. Xiaomi üst seviye telefonları kaliteli.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.