Şimdi Ara

Xiaomi'nin yeni katlanan telefonuna yoğun ilgi: 5 dakikada stoklar eridi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi'nin yeni katlanan telefonuna yoğun ilgi: 5 dakikada stoklar eridi

Xiaomi, geçtiğimiz günlerde ince katlanabilir ekranlı akıllı telefon modelli Mix Fold 2’yi tanıtmıştı. Çin’de satışa çıkan katlanan telefon, büyük ilgi gördü, stoklar kısa sürede tükendi.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy Z Fold 4 tanıtıldı: Eskisinden kat kat iyi

5 dakikada satışlar tamamlandı

Xiaomi, birkaç gün önce Redmi K50 Ultra ile birlikte günümüzün en ince katlanan ekranlı telefonu MIX Fold 2’yi tanıtmıştı. Bugün Çin’de resmi olarak satışa çıktı ve Xiaomi, beş dakika gibi oldukça kısa bir sürede stokların tükendiği haberini verdi. MIX Fold 2 kaç adet sattı? bilgisi paylaşılmadı.

Xiaomi Mix Fold 2 fiyatı ne kadar?

Xiaomi Mix Fold 2, farklı bellek ve depolama alanı seçenekleriyle geliyor. 12GB RAM 256GB depolama alanlı baz modelin fiyatı; 1325 dolar. 12GB RAM 512GB depolama alanlı modelin fiyatı; 1474 dolar. Tepe model olarak geçen 12GB RAM 1TB depolama alanlı model de 1769 dolar olarak fiyatlandırılıyor.

Xiaomi Mix Fold 2 özellikleri

Xiaomi'nin yeni katlanan telefonuna yoğun ilgi: 5 dakikada stoklar eridi

Teknik özelliklere gelince, Xiaomi MIX Fold 2 katlanan telefon, 6.5 inç, Full HD+ çözünürlük, 120Hz yenileme hızı, Corning Gorilla Glass Victus korumasına sahip Samsung E5 AMOLED panele sahip. Cihaz açıldığında 8.3 inç, 2.5K çözünürlük, 120Hz yenileme hızı sunan Eco OLED ekranla karşılaşılıyor. Ultra ince cam ve ekran altı kameraya sahip. Qualcomm’un en yeni işlemcisi Snapdragon 8 Plus Gen 1’den güç alan telefon, Leica marka üçlü kamera sistemiyle geliyor. Yazılım tarafında, MIUI 13 ile özelleştirilen Android 12 işletim sistemiyle geliyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/08/16/xiaomi-mix-fold-2-sold-out-first-sale-china/

• 100 bin tane satmış olsalar (!) hadi diyelim ki ilk parti 100 bin adet.

Çin'de 1,5 milyar adam var. Her 10 bin kişide 1 kişi bu cihazı satın alsa;

100 bin kişide 10 kişi
    1 milyon kişide 100 kişi
    10 milyon kişide 1000 kişi
    100 milyon kişide 10000 kişi
    1 milyar kişide 100000 kişi.

Nüfus 1,5 milyar olunca bu tarz haberlerin bir hükmü kalmıyor. Sadece pazarlama, sansasyon yaratma amaçlı haberler...
  • 5 Adet,100 Adet, 1000 Adet, 100.000 Adet mi?. Ne kadar sürede kaç adet satmış bilgisi yok.

• Yok ama, katlanan telefonlar fiyatlarına rağmen yoğun satılsada, geçen forumda bir arkadaş Apple yapmadan olmaz demişti. O yüzden kabul edemiyoruz, ancak apple yaparsa kabul edecekmişiz. Apple yaparsa da taklit falan demek yok, Samsung'un yolunu izledi demek yok. Bir tek Samsung Apple ı taklit edebilir. Aksini kabul edemiyoruz yine.

• 100 bin tane satmış olsalar (!) hadi diyelim ki ilk parti 100 bin adet.

Çin'de 1,5 milyar adam var. Her 10 bin kişide 1 kişi bu cihazı satın alsa;

100 bin kişide 10 kişi
    1 milyon kişide 100 kişi
    10 milyon kişide 1000 kişi
    100 milyon kişide 10000 kişi
    1 milyar kişide 100000 kişi.

Nüfus 1,5 milyar olunca bu tarz haberlerin bir hükmü kalmıyor. Sadece pazarlama, sansasyon yaratma amaçlı haberler...

• Onu bilmem ama Samsung gibi ortasında belirgin ayrım yok ; çok iyi dümdüz ekranı var, o yüzden Çin'İn zenginleri affetmemiştir. 1.5 milyar nüfusu olsa da %1'i zengin olsa bile 15 milyon eder. Ben görünüşünü çok sevdim ama ekranını hala ufak buluyorum, açıldığında 8 inç yerine en az 13 inç olsa param yettiği sürece alırdım.(Aslında 14-17 inç arası istiyordum ama cebe sığmaz diye vaz geçtim o sevdadan)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tobepeople -- 16 Ağustos 2022; 15:16:02 >
  • Ben beğendim. Galaxy Fold'dan daha güzel duruyor.

• Hayret bu kez 2 dk dan uzun sürmüş :D

• V4LKyR V kullanıcısına yanıt
    Her yıl böyle yapsalar, iyi,iyi,iyiii

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Xiaomi %5 kâr ediyoruz olayını bitirdi. En az 1-2 senedir kârlı satışa odaklandı. Ve de premium cihazlar üretmeye başladı.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.