Şimdi Ara

Xiaomi note 8 pro mu mi 9t mi ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar, fazla araştırma fırsatım olmadı bu iki telefon arasında kaldım fiyatları note 8 pro 128 gb 2.550 TL mi 9t 64 gb ise 2683 TL. bu iki telefon dışında başka önerileriniz var ise beklerim.

• Redmi Note 8 pro artıları:
    Batarya, su geçirmezlik, hafıza kartı desteği ve 4.kamera,

Mi 9 T artıları:
    Amoled ekran, Ses, Distrübütör garantisi, tasarım

Android güncellemelerinı sıkıntı etmezseniz amiral gemisi model 2600 TLye Meizu 16th (8gb/128gb) güzel bir alternatif.
  • note 8 pro 4 kamera ve 64 mpx kamera ile geliyor. şu an güncel olarak en iyi kamera sensörü bu bildiğim kadarıyla. mi 9t ise 48mpx lik bir önceki en iyi kamerayla ve 3 kamerayla geliyor. ama şahsen benim kamerayla öyle aman aman işim olmayacağı için (ki mi9t de kamera konusunda pek de geride kalmayacağı için) tasarım işlemci vs. gibi nedenlerle mi 9t alırdım.
  • Ben de donanım olarak araştırıp iki telefon arasında kalmıştım,bugün Vatan'a gidip karşılaştırdım ve yukarıçıkan kameraya uzak değilseniz her yönden
    9T üstün.Fotoğraf ve vide karşılaştırdım bariz 9T üstün,dizayn ve kalite yine bariz üstün.Bence kıyaslanamaz.
    8pronun bir artısı toza suya hafif koruması var galiba o kadar.
  • bakın arkadaşlar ben oyuncu bir insanım ben cihazım fazla ısınmasın aşırı derecede rahat oyun oynamak ve şarjımın uzun süre gitmesi ve renkler canlı olsun istiyorum hangisini alıcam kararsızım bari siz söleyen Mi9T mi Note 8 Pro mu ?
  • Emiryasir E kullanıcısına yanıt
    mi9t note 8 prodan 2 gömlek üstün bir cihaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Emiryasir E kullanıcısına yanıt
    Konu çok zaman önce açılmış. O zamanlar için düşünülebilirdi ama şuan düşünülmez. Note 8 pro fiyatını hak etmiyor. Redmi note 9 serisi çıktı. Redmi note 9 pro tercih edin. Veya bütçeniz yeterse mi note 10 lite alın. 3500 civarı oda. Renkler canlı olsun diyorsanız amoled ekranlı cihaz tercih etmelisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.