Şimdi Ara

'Xiaomi Notebook Fırsatları' - Yalnızca Türk Müşterilerimize Özel Stoklarla Sınırlı İndirim Kodları! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
245
Cevap
5
Favori
14.489
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Isınma sorunu var. Ağır oyunlar oynamayı planlıyorsanız ısınması kaçınılmaz. Fan sorunu ise her üründe yok. Ben bazı şanslı(!) olanlardanım. Gearbest ile iletişime geçtim, yeni fan yollayacaklarını söylediler. Beklemedeyim.

https://tr.gearbest.com/promotion-cinden-ucuza-alisveris-cilginl-special-1537.html?lkid=11004390 Buradaki linkte 2940 tl gözüküyor. Ben alırken aramex kargo ücretsizdi, şimdi ne çıkar bilmiyorum.

Sert programlar kullanmayacaksanız (autocad, photoshop, visual studio vs.) 12 inçlik fansız modelini tavsiye ederim.

• PM olarak da attım ama buraya da yazayım arkadaşlar bilgilensin.

585usd değerinde DJI Spark Fly More Combo alma niyetim var. Aramex ile gönderilecekmiş toplam 50,4TL kargo bedeli var. Bu bedel ödendikten sonra Gümrükte herhangi bir ödeme, vergi vs çıkar mı?

Bilgi bekliyorum ona göre alacağım. Eğer gümrük eklenecekse yurtdışına çıktığımda almak daha mantıklı olacak.

Yanıt bekliyorum.
  • takıpteyiz umarım bu sefer kodu kacırmam.
  • bende takipteyim indirim olunca arkadaşlar alıntı yaparsanız sevinirim...
  • Eğer stok bitmediyse, bekleyenler varsa.. Kaçırmasın derim :

Xiaomi Air 13.3 Laptop[8GB RAM + 256GB SSD / Intel i5 / GEFORCE MX150 Ekran Kartı] / İndirim Kodu: MISREAEL / 720$ -> [Satın Almak İçin Tıklayınız]

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Notebook pro i7 16 Gb için indirim kodu beklemedeyim
  • ilker_1907 kullanıcısına yanıt
    Eğer stok bitmediyse, bakabilirsiniz:

Xiaomi Mi Notebook PRO[16GB RAM + 256GB SSD / Intel i7 / GEFORCE MX150 Ekran Kartı] / İndirim Kodu: 12DFDG / 1100$ -> [Satın Almak İçin Tıklayınız]
  • Pro i5 8gb sipariş verdim

Sipariş verirken faturadaki fiyatı düşük tutmalarini söylemeyi unuttum..

Şimdi bu ürün bana aramex ile geliyor. Bana gümrük vergisi çıkarsa ürünü almama hakkim var mi? Yani Çine geri gönderilse ve bana para iadesi yapilsa?

Bir de aramex genelde gümrüge takılıyor mu?

• cudjex C kullanıcısına yanıt
    Merhaba,

Güzel günlerde kullanın.

Gümrük çıkarsa ürünü teslim alın, vergiyi ödeyin lütfen. Sonrasında ödediğiniz tutarın yarısını iade ediyoruz.

Ürünü teslim almaz ve iade isterseniz, geri dönüş kargo ücreti ve gümrükten çekim ücreti gibi kesintiler meydana gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GearBest.com

Merhaba,

Güzel günlerde kullanın.

Gümrük çıkarsa ürünü teslim alın, vergiyi ödeyin lütfen. Sonrasında ödediğiniz tutarın yarısını iade ediyoruz.

Ürünü teslim almaz ve iade isterseniz, geri dönüş kargo ücreti ve gümrükten çekim ücreti gibi kesintiler meydana gelebilir.

Teşekkürler cevap için.

31542035490 aramex takip kodu

Tahmini ne zamana gelir acaba? 25inde sipariş verdim pcyi. Biraz acelesi var haftaya cumaya yetişmesi lazımdı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cudjex -- 31 Aralık 2017; 14:18:49 >
    Yalnız bu şekilde görüntüleme sağlayamam.

Dilerseniz Aramex Türkiye şubesiyle iletişime geçin.
  • quote:

Yalnız bu şekilde görüntüleme sağlayamam.

Dilerseniz Aramex Türkiye şubesiyle iletişime geçin.

Teşekkürler linki yanlış koymuşum. Neyse beklemekten başka çare yok gibi duruyor.

Gearbestten yaklaşık 10 gün önce sanırım, süresini unuttum 6 ürün birden sipariş vermiştim onların nerede olduğunu bilmiyorum? Ürünler kargolanmadi mi? Takipli kargo seçmistim.

Beramhq izleme kodu RG965399975BE

'Xiaomi Notebook Fırsatları' - Yalnızca Türk Müşterilerimize Özel Stoklarla Sınırlı İndirim Kodları!

Buradan takip edebilirsiniz:http://17track.net/
  • quote:

Buradan takip edebilirsiniz:http://17track.net/

Evet ordan da bakıyorum ama bir hareket görünmüyor

'Xiaomi Notebook Fırsatları' - Yalnızca Türk Müşterilerimize Özel Stoklarla Sınırlı İndirim Kodları!

Şu an için her şey normal. Teslimat süresi 10-25 iş günüdür.
  • GearBest.com kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler

Rica ederim,

Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.
  • quote:

Rica ederim,

Sağlıklı ve mutlu günler dilerim.

Tekrardan rahatsız ediyorum...

Aramex AR15143557212194 nolu kargom istanbula gelmiş büyük ihtimalle gümrüge gidecek. Fakat diğer gearbest kargomun 13-14 gün olmasına rağmen hala nerde oldunu bilmemek üzücü..

Düzenleme: Aramex kargom gümrükteymiş aradım vergi çıkmış. Gearbest fautrayı 75 dolar olarak göstermiş sağolsun..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cudjex -- 4 Ocak 2018; 9:20:37 >
    Merhaba,

Bir sorunuz veya sorununuz var ise, lütfen ana konumuz ya da özel mesaj yoluyla iletişime geçiniz. Yüzlerce mesaj ve bildirim olduğu için, gözümden kaçsın istemiyorum.
  • Merhaba, şuan site üzerinden notebook pro sipariş etmek üzereyim ancak, ödeme seçeneklerinde sadece wiretransfer ve webmoney görünüyor. Bana bu alışverişim için yardım edebilir misiniz güzel bir indirim yakaladım ve kaçırmak istemiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.