Şimdi Ara

Xiaomi, Oppo ve OnePlus'ın Türkiye'de şansları ne? özel video (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
3
Favori
11.335
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • oneplus one 64 gb içn 1200 civari ideal gibi bence, hele o fiyattan çıksa gözümü kırpmam heralde, hele 1000 civarı bir fiyata çıksa sony, LG, samsung u tekme tokat ülke dışına atarlar vallahi

• One+ One 1150-1250 TL civarı olsa gideri var. Telefon ihtiyacım olsaydı ve bu dediğim fiyata çıksa alırdım.

• Xiaomi mi4 16 gb 950 tl mümkünse daha aşağıda olmasını isterim.1700tl civarlarında olursa aliexpress yolları taştan olur.

• 16 GB modelleri 1000 TL altında olursa gerçekten tutabilir. 64 GB için ise 1250 civarı süper olurdu.
  • Bence çinli firmalar marka olarak rüştünü ispatlamışlar değiller onun için büyük markaların klasmanına girmemeliler markası söylenince güven hissi yada sağlamlık algısı oluşmuyor. 1600 tl civarını geçmemeliler
    one plus 1450 tl olsa ben alırım daha fazla fiyatı olursa servisi felen olan daha sağlam firmalara yönelirim

• Oneplus One 1250 tl gibi gelse diğer telefonlara bakan olmaz.Tabi ki teknolojiden anlayan adamlar içindir düşüncem
  • Sıkmak ne kelime babalar. Süper bi sohbet olmuş. Birçok şey öğrendim çin firmalarına dair. Keyifli sohbet. Ağzınıza sağlık.
    Bahsi geçen çin markalarından en çok One Plus dikkatimi çekti. One modeli 32 gb en fazla 1000, 64 gb ise 1200 tlden gelmeli. Öbür türlü insanlar gider 1200e 32lik G2 alır bence.

Tekrar keyifli sohbet için teşekkürler

Düzeltme: Cihazın 32lik versiyonu yokmuş. Uyarı için @benkimim50'ye teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babıesrar82 -- 3 Eylül 2014; 17:23:53 >
  • Oppo f7: 1300
    One Plus One 1200
    Miu4:1250

Bu fiyatların 200-300 tl üstünde G3 16Gb (hatta 32gb) veya Z1 (biraz daha verip Z2 paralel ith bulunabiliyor) alınabiliyorken One plus one veya diğerlerini almam. Yani uygun fiyatlı olmadıktan sonra hiçbir üstün tarafları kalmıyor. Mesela GM discover1 16gb lığı 1100 tl olsa kim alırdı?
  • One Plus One için konuşacak olursam en fazla 1200 gönül ister ki 1000 tl olmasını ama en fazla 1200 tl veririm o da 64Gb için

Mi4 içinse miui için 1500 dahada üstünde ise LC,HTC gibi markalara yönelirim

• Türkiye'de taksitli telefon satışları ithalat ihraçat oranını sağlamak veya kredi kartı bakiyesini azaltmak için kaldırıldı falan deniyor ama hala taksitli telefon satılıyor TÜRKİYE'de. Nerelerde mi turkcell, avea ve vodafone'n da. bu niye sayın büyüklerimizin gözüne batmıyor. Yoksa operatörlere yapılan bir kıyak mı var.

• eğer sağlam garanti sağlarlar ise çok satar o paraya

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tutmaz bu telefonlar Türkiye'de...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • anladıgım kadarıyla dıs. fırmalar ıcın pazar arastırmasını sıte uzerınden yapmak ıstıyorsnuz...

350$ vergıler dahıl tl karsılıgı 110 tl

ust sevıye cınlı telefona verılcek maks. butce budur

orta segmentte s400 lu cıhaz ıcın maks 250$ tl karsılıgı 800tl

alt segment ıse mt6582lı cıhazlar ıcın 550 tl

tabi bu urunlerın hepsı yuksel pılle gelırse benım ıcın dusuneleblır urunler olur

• Bence Türkiyeye gelecek frimalar'ın reklama ihtiyacı yok ''sat dikavri al'' algısını yaratmaya ihtiyaçları var, benim aralarında en iyi gördüğüm telefon ise One Plus One ben olsam masadan onu alır giderim, Mesut Çevik ile aynı görüşteyim, masaya koyduğumda kimsede olmayan bir telefon ve artı olarak yazılımsal olarak en iyi telefonlardan biri, TR'ye gelse belkide M7'mi satım alabilirim.Fiyat olarak 1300 maksimum. Edit:Gönlümden geçen fiyatı ekledim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Versioons_TR -- 2 Eylül 2014; 23:37:37 >
  • Erdi&Mesut bey. Bi sorum olucak yanıtlayabilirseniz sevinirim.
    Şimdi One+ cihazları gerçekten güzel donanımlarla donatılmış ve f/p olarak tartışmasız liderliğe oynar.

Şimdi sorum şöyle; az çok bu tür işleri biliyorum da sizin kadar bilgi birikimim yok. Bu cihazların parçaların kabaca baskı devreleri fırınlama yöntemiyle üretiliyor ve tek bir fırında alınan baskıların kalitesi kısım kısım değişiyor. Kafama takılan soru, bu tür donanımlara sahip olan bir cihazın fiyatı gayet uygun. Acaba bu cihazda kullanılanlar baskılar kaymak tabaka değilde daha düşük kalitede baskılarla üretilmiş olabilir fiyatına bakılırsa kabaca öyle görünüyor.

Bilgiğiniz kadarıyla aydınlatabilirseniz beni memnum olurum.

Allah yardımcınız olsun. Bu tür programları sağlık sıhhat olduğu sürece devam etmenizi dilerim, başarılar.

Edit;http://i.hizliresim.com/OJPGM3.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnbkts -- 2 Eylül 2014; 23:55:40 >

• one plus one ı seçtim bile :) şuan kullanıyorum

• Cyanogenmod un arayüzü okadar kullanıcı dostu ki galaxy ace de 9 versiyonunu kullanmıştım şimdi note 3 te arıyorum o inceliği

• 1300tl geçmesin derim bende çünkü zaten ülkemizde tasarımı ve doananımyla beğenilen telefon 2000tl ise zaten insanlarımız o parayı bir telefon için veriyor yani telefona yüksek para veren adam her türlü parayı vereceğinden marka olarak önyargısız insan oneplus one'a fiyat ne olursa olsun para vericek fakat öte yandan birde telefona çokta fazla para vermeyen,belirli bir sınırdan yukarı çıkmayan insanlar oneplus one'a 1200-1300tl (belkide daha az) üstünde para vermezler bu yüzden uygun fiyatlı kullanıcıların beklenilenin üstünde bir fiyat gelirse ki telefon gelirse ülkemize alınmayabilir.Bu noktada da örnek olarak discovery gibi yine fiyatına göre uygun olan 700tl civarında ki telefonlara yönelirler.

• Erdi bey mi4 64 gb çinde 400$ iken hangi vergilerle Türkiye'de 1600-1700 lira olabilir diyorsunuz merak ediyorum açıkçası fiyat olarak psikolojik olarak insanları yüksek fiyata mı hazırlıyorsunuz acaba. Mi4 64 gb 400$ a satılıyor bu 400$ on içinde %15 vergi var firmanın karı var teknik servise harcanan masraflar var.Vergiyi çıkardığımızda 340$ kalıyor %18 Kdv ve % 25 ötv ile birlikte yaklaşık 1100 lira gibi bir rakam çıkıyor.Kargo taşıma imei masrafları 1$ı dahi geçmez xiaomi nin en iyiyi en ucuza getirme politikasında mi4 64 gb en fazla 1200 olur hayal etmiyorum gönlümden geçen değil aklım ve mantığım bunu diyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uacellat_62 -- 3 Eylül 2014; 0:03:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: babıesrar82

Sıkmak ne kelime babalar. Süper bi sohbet olmuş. Birçok şey öğrendim çin firmalarına dair. Keyifli sohbet. Ağzınıza sağlık.
    Bahsi geçen çin markalarından en çok One Plus dikkatimi çekti. One modeli 32 gb en fazla 1000, 64 gb ise 1200 tlden gelmeli. Öbür türlü insanlar gider 1200e 32lik G2 alır bence.

Tekrar keyifli sohbet için teşekkürler

hocam one plus one nın 32gb modeli yok.
    16gb beyaz ve 64gb siyah var.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.