Şimdi Ara

Xiaomi, Oppo ve OnePlus'ın Türkiye'de şansları ne? özel video (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
317
Cevap
3
Favori
11.309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Mi4 (64gb) : 1099 tl
    Oppe find 7 : 1349 tl
    Yukarısı olursa hiç gelmesinler paralel ithalat var şansları yok...

• Gelin artık be gelin. Bitsin koreli zulmü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: waltran

700 liradan fazla olursa almam ne 1000 lirası 1100 lirası? dünden razıyız çok para vermeye

Hocam telefon fiyatları zaten 300-350$ bandında ne 700 lirası ne yaptınız. Kayıtı vergisi..
  • One Plus One 64Gb 1100-1200 tl
    Xiaomi mi4 64Gb 1200-1300 tl
    Oppo find7 1450-1550 tl

• One plus one <=1000
    Xiaomi mi4 <=1000

Oppo gelmesede olur :D

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oppo Find 7 64 gb 1300 tl olursa tercihim Find 7 den yana olur.

• OnePlus One 64 GB 1.200 TL
    Xiaomi MI4 içinse 1.300 TL
    Oppo Find 7 için 1.400 TL

Bunların içinden tek beklediğim: OnePlus One 64 GB 1.200 TL

• Amerikadan gelen arkadaşım sayesinde aldığım oneplus one bana
    730 lira telefon parası(şu an 760 TL)+30 lira paypal kitledi+30 lira amerikanın öbür ucuna kargo parası+ 130 lira kayıt parası (bu işlemi yarın yapıcam o yüzden +10-10 diyelim net bilmiyorum çünkü)
    = 920 TL ye mal oldu (olacak) .

bu tecrübeden sonra oneplus one ın fiyatının 1200 bile olmaması gerek bence. He telefon hakediyo mu kesinlikle hakediyo. benim böyle deme sebebim zaten fiyat belli 350 dolar(760 TL). buna eklenecek şeylerin 500 lirayı bulmaması gerek.

• teknik olarak albenisi var kalite olarak yok.
    sağlık olarak yok.milli hassasiyet düşünüldüğünde
    hiç şansları yok doğu türkistanlılara yaptıkları
    yenilir yutulur cinsten değil.

• mi4 ve 1+1 maksimum 1200 lira olmalı. Daha fazla olduğunda tüketici samsung, lg, htc, sony gibi markalara yönelir. g2 bir nesil geride olmasına rağmen yeterince güçlü bir cihaz. tüketici mi4, 1+1 gibi duymadığı telefonları alana kadar işini gayet iyi görebilecek g2yi seçer diye düşünüyorum. çinli markaların türkiyede kendi sınırlarını zorlaması gerekir fiyat anlamında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahilim

OnePlus One 64 GB 1.200 TL
    Xiaomi MI4 içinse 1.300 TL
    Oppo Find 7 için 1.400 TL

Bunların içinden tek beklediğim: OnePlus One 64 GB 1.200 TL

Beklentiler 1000 tl gibi 1400 çıktın hocam o fiyatlara almanın ne anlamı kaldı.
    çinden sipariş vermek daha ucuza gelir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fanatik Türk Telefon Kullanıcılarının Aklından Geçen (Temsili)
    One Plus One=50TL MAX.
    Mi4=65TL MAX.
    Oppo=60TL MAX.

Çinli Diye Adamlar Bedava Vermiyor Telefonları Mesut Ağabeyin Söylediği Gibi En İyi Fiyata En İyi Performans General Mobile Discovery Elite 850 Tl Olmazsa Satılmaz Diyen Oldu Yapmayın Etmeyin Sonra Firmalar Bu Yorumları Okurda Biz Türkiye ye Gelmiyoruz Diyebilirler Sonra Arkasından Ağlarsınız(Bir nevi) :D

Şahsen Benim Düşüncem

One Plus One 64 GB 1500 TL'ye Kadar Uzar Ki Kabulüm dür
    Xiaomi Mi 4=Yeni Çıkan Bir Telefon Olmanın DezAvantajı İle 1700'Leri Görebiliriz
    Oppa Find 7 = 1650TL (50 TL Benden Hadi Yine İyisiniz :D ) Ama Satılmaz
    One Plus One Al Daha İyi

• Çinli Firmalar Kendini Sevdirir ise Alır Götürür

• quote:

Orijinalden alıntı: reojuve

mi4 ve 1+1 maksimum 1200 lira olmalı. Daha fazla olduğunda tüketici samsung, lg, htc, sony gibi markalara yönelir. g2 bir nesil geride olmasına rağmen yeterince güçlü bir cihaz. tüketici mi4, 1+1 gibi duymadığı telefonları alana kadar işini gayet iyi görebilecek g2yi seçer diye düşünüyorum. çinli markaların türkiyede kendi sınırlarını zorlaması gerekir fiyat anlamında.

Aynen hocam fiyat anlamında düşük olmaları gerekir.zira eş değer cihazlarda 1200,1300 tl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Taha0194 -- 3 Eylül 2014; 1:09:24 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Videoda bahsedildiği gibi kilit nokta "fiyat" eğer bu konuda beklentileri karşılamazsa zaten Çinli firmaların diğer devler arasında kaybolacağını biliyoruz.

Hocam videonun bir kısmında telefonun toplum ve arkadaşlar arasındaki algısı üstünden konuştunuz. Bizim ülkemizde telefon alınırken asıl etkenlerden biri etrafta bıraktığı algı sizde bunu çok iyi yorumladınız. Tam bu noktada Çinli markalar nasıl algı bırakacak az çok belli buda belli kitleyi uzak tutacaktır.

Örneğin; lg g3 ile aynı kasa sadece markaları farklı olsa bile sadece isminden dolayı uzak duracak insanlar çoğunlukta...

Diğer merak edilen konu Çinli firmalar servis konusunda nasıl hareket edecek ? Telefon dünyasını bilen kesimin belli çoğunluğu direkt ilgilendiği noktalardan biri bu eğer bu konuda yeterli olamazlarsa yine büyük bir eksileri olur.

Çinli firmalar bu dezavantajları fiyatla kırarlarsa bence önemli satışlar yaparlar eğer beklenildiği gibi fiyat konusunda da yüksekten girerlerse büyük hüsran olur.

• Oppo konusunda karamsar olsam da Oneplus ve xiaomi gerçekten merak uyandıran iki firma. Bence fiyat konusunda yapacakları agresif tavır türkiyeyi fethetmek için gösterecekleri tek efor olabilir. Benim ideal fiyatlarım

Oneplus : 1100 - 1300
    Xiaomi Mi4 : 1400
    Oppo Find 7 : 1500

olmalı ki ancak türkiye de satabilsin. Gelgelelim global firmaların güncelleme ile bize yaptıklarına; iphoneların her yeni telefonuna yakın aldığı güncellemede 2 alt model bitme noktasına gelir kullanılmaz hale gelir. Android tarafında Samsung ve LG yaptığı güncellemelerle sistem başta akıcı olsada daha sonra şişme yaptığı görülür. Henüz HTCnin böyle çakallıklara girdiğini görmedim ama onlarında üvey evlat muamelesi gösterdikleri cok model vardır. Ama çinliler güncelleme konusunda neden bu kadar iyi çünkü orada halkın ayağa kalkması ve satamaması demek herşey demektir. Global rakiplere karşı fiyat yanında güncelleme desteğide tek silahlarıdır bunu da miui ve cyanogenmod dan anlıyoruz. Sırf bu 2 yazılım desteği için şu an Oneplus one kullanıyorum ve ikinci telefonumuda mi4 yapacağım.

• Tek tek ayırmaya bile gerek yok. Hangi çin malı olursa olsun 1300 TL üzeri fiyat hayal kırıklığı olur. Çinli telefonlar ile markalı telefonları kıyaslarken fiyat olarak lütfen paralel ithalat fiyatlarını kıyaslayın. Çin ürünlerinin zaten teknik servis imkanı olmayacağı için paralel ithalatla alınan marka ürünlerden farkı olmayacaktır. Sony xperia z2 ve lg g3 16gb 1600 liraya çok rahat alınabiliyor. HTC One m8 de 1800 tl civarı. Bu fiyatlarla markalı telefon almak varken neden çin malı markalara 1300 TL üzeri fiyat verelim. 200-300 TL için kesinlikle değmez. İdeal olanı 1000-1300 tl aralığında fiyat olmalı. Mi4 1300 tlden çıktı diyelim. Şahsen alırmıyım yine de almam 1600 TL ye z2 ya da lg g3 alırım...
  • oneplus pne için 16gblik modeline 1000liraya kadar olursa alırın ancak xiaomi için 16gblik mi4 modeline 1250tlye kadar alabilirim veya 900tlye mi3 16gb verirlerse tadından yenmez :) ancak fazlasını kesinlikle ödemem

• one plus one mükemmel bir telefon bence telefonda en önemli şey yazılım bu nedenle iphone kullanıyorum ama eğer bir android telefon alacaksam bu kesinlikle one plus one olurdu yazılımını çok beğeniyorum.

başkalarının lafına da hiç aldırış etmem skoda araba alırken arabanın 2.eli temizinden 10bin tl kaybediyordu ama arabayı beğendiğim için fiyatına göre çok hoşuma gittiğinden aldım ve son dönemde görüyorum ki 2. elide çok kuvetlenmiş türk milleti olarak her ne kadar şekilci bir millet olsakta bir malın hakkını eninde sonunda veriyoruz.

• quote:

Orijinalden alıntı: yahyaardadur

Çinli Diye Adamlar Bedava Vermiyor Telefonları Mesut Ağabeyin Söylediği Gibi En İyi Fiyata En İyi Performans General Mobile Discovery Elite 850 Tl Olmazsa Satılmaz Diyen Oldu Yapmayın Etmeyin Sonra Firmalar Bu Yorumları Okurda Biz Türkiye ye Gelmiyoruz Diyebilirler Sonra Arkasından Ağlarsınız(Bir nevi) :D

Şahsen Benim Düşüncem

One Plus One 64 GB 1500 TL'ye Kadar Uzar Ki Kabulüm dür
    Xiaomi Mi 4=Yeni Çıkan Bir Telefon Olmanın DezAvantajı İle 1700'Leri Görebiliriz
    Oppa Find 7 = 1650TL (50 TL Benden Hadi Yine İyisiniz :D ) Ama Satılmaz
    One Plus One Al Daha İyi

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.