Şimdi Ara

Xiaomi Pad 7'nin global pazara çıkış tarihi ??belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Xiaomi, Ekim ayının sonunda, Çin pazarındaki yeni amiral gemisi tablet serisini tanıtmıştı. Şimdi yeni ürünlerin yakında uluslararası olarak satışa sunulacağı bildiriliyor. En azından temel model Xiaomi Pad 7'den bahsediyoruz.

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S25 serisi, kesintisiz güncelleme desteğiyle geliyor

Gelen son bilgilere göre, Xiaomi Pad 7 tablet 10 Ocak 2025 gibi erken bir tarihte Çin dışında satışa sunulacak. Ancak amiral gemisi Qualcomm Snapdragon 8s Gen 3 işlemci ile donatılmış Pro versiyonunun aynı dönemde küresel pazara çıkıp çıkmayacağını söylemek zor.

Xiaomi Pad 7'nin fiyatı ne olacak?

Xiaomi Pad 7'nin temel varyantı Snapdragon 7+ Gen 3 çipe, 11,2 inç LCD ekrana ve 144Hz yenileme hızına sahip. Görüntü çözünürlüğü 3200 × 2136 piksel ve maksimum parlaklık 800 nit seviyesine ulaşabiliyor. Ayrıca cihazın 8GB ve 12GB RAM'li konfigürasyonlar mevcut.

Selfie ve görüntülü sohbetler için arka tarafta 13MP kamera ve ön tarafta 8MP sensör bulunuyor ve cihaz 45W hızlı şarj özelliğine sahip 8850 mAh batarya ile geliyor. Tabletin en uygun versiyonunun fiyatı 280 dolar, en üst düzey konfigürasyonun fiyatı ise 365 dolar olacak.

Kaynak:https://www.notebookcheck.net/Xiaomi-Pad-7-slated-for-January-2025-international-release.938192.0.html

• tabletlerde şarj hızı telefonlardan bile daha fazla önemli çünkü 8000-10000 mah lı devasa bataryalar var. 18w lı redmi pad se kullanıoyurm dolmasını beklemek zulüm resmen. ama dolunca da kolay bitmiyor o açıdan iyi. yine de min 33w olmalı bu ise 45w gayet iyi olmus.

• Ortalama ne kadar fiyata gelir acaba bize

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Poco pad var, özellikleri benzer. Beklemek istemeyen onu düşünebilir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • batarist B kullanıcısına yanıt

16-20k civarı olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Pad 9 almaya niyetliyim. İndirimli saatlerde 10 bine kadar yaklaşıyor fiyatı. Bluethout klavye ve kalem ile. Pad 7 i beklemeye gerek var mı acaba. Ki arada iki kat fiyat farkıda olacak. Değer mi acaba sizce

Honor pad 9'dan bahsediyorsunuz sanırım.Aslında özelliklerine göre fiyatı gayet iyi.Poco pad de düşünülebilir 10k bandında.Tabi bunlar pek güncelleme almazlar o açıdan hayal kırıklığı yaşatır.Özellikle honor tarafı.

Aradaki iki katı farka değeceğini sanmıyorum nitekim ikisi de çin pazarının selefi cihazları.Android tarafında tablet Samsung ios ise Ipad bana göre.Güncelleme destekleri ve uygulama geliştiricilerinin de etkisiyle.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sucre Maricruz kullanıcısına yanıt
    Fiyatı çok fazla yukarı çekmeden laptop fiyatlarına yaklaşmadan bir tablet alma niyetindeyim. 10 bin bandıda makul geldi bana. Bu sebeple 10 bin bandında da alınabilecek fiyat performans cihaz honor pad 9 gibi geldi bana.
    Evet samsung diğer konularda çok iyi. Güncelleştirme vb. Ama ondada 15 bin bandında s9 fe + var. Ama o da bana fiyatının ederi değil gibi geliyor bana. Özellikle ekran kalitesi vb. Samsung da fiyatı 20 bin ve sonrasına getirmek gerekiyor iyi birşey için. S9 23 civarlarında, s10 plus ise 30 bin. Bunlarda indirimli saatlerde oluyor genelde. Özellikle ekran kalitesi vb anlamda. Çünkü tableti dizi film vb birşeyler izlemek ve okumak için düşünüyorum. 20 bin tl ve sonrasında çıktığımda ise laptop daha mantıklı oluyor bu sebeple. Pad 9 uzun vade bir cihaz olmaz mı sizce kullanım açısından. Güncelleştirmedde üzer dediğiniz için sormak istedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarist -- 27 Ocak 2025; 3:9:35 >
  • Xiaomi tabletleri "Büyük ekranlı telefonlar" olarak görüyor.

>>> Optimizasyon sıfır

>>> Tablete özel not alma uygulamaları sıfır

>>> Kalem piyasada bile yok

>>> Klavye gören var mı bilmiyorum

Ver en son donanımı çoluk çocuk oynasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 27 Ocak 2025; 15:12:17 >

Dizi film açısından üzmez.Bir şeyler okumak için 120hz olması çok iyi.Bence kalem ve kılıf hediyesiyle güncellemeye ihtiyaç duymam derseniz alınabilecek en iyi tabletlerden ilk üç içerisinde.

20-30 bin bandına çıkıldığında laptoba yatırım yapmak çok daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 28 Ocak 2025; 0:15:58 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.