|
Bildirim
tabletlerde şarj hızı telefonlardan bile daha fazla önemli çünkü 8000-10000 mah lı devasa bataryalar var. 18w lı redmi pad se kullanıoyurm dolmasını beklemek zulüm resmen. ama dolunca da kolay bitmiyor o açıdan iyi. yine de min 33w olmalı bu ise 45w gayet iyi olmus. |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
16-20k civarı olur. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Honor pad 9'dan bahsediyorsunuz sanırım.Aslında özelliklerine göre fiyatı gayet iyi.Poco pad de düşünülebilir 10k bandında.Tabi bunlar pek güncelleme almazlar o açıdan hayal kırıklığı yaşatır.Özellikle honor tarafı. Aradaki iki katı farka değeceğini sanmıyorum nitekim ikisi de çin pazarının selefi cihazları.Android tarafında tablet Samsung ios ise Ipad bana göre.Güncelleme destekleri ve uygulama geliştiricilerinin de etkisiyle. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi batarist -- 27 Ocak 2025; 3:9:35 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Xiaomi tabletleri "Büyük ekranlı telefonlar" olarak görüyor. >>> Optimizasyon sıfır >>> Tablete özel not alma uygulamaları sıfır >>> Kalem piyasada bile yok >>> Klavye gören var mı bilmiyorum Ver en son donanımı çoluk çocuk oynasın. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FısFısss -- 27 Ocak 2025; 15:12:17 > |
Dizi film açısından üzmez.Bir şeyler okumak için 120hz olması çok iyi.Bence kalem ve kılıf hediyesiyle güncellemeye ihtiyaç duymam derseniz alınabilecek en iyi tabletlerden ilk üç içerisinde. 20-30 bin bandına çıkıldığında laptoba yatırım yapmak çok daha iyi. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucre Maricruz -- 28 Ocak 2025; 0:15:58 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |