Şimdi Ara

Xiaomi Piston 3 - 12.29 USD & Rock Zircon - 11.22 USD ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
12
Favori
14.589
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Rock zircon mu xioami hybrid mi hiç karşıkaltırma fırsatı yakalayan arkadaş var mı acaba? Özellikle dengeli ses ve yalıtım konusunda hangisi önde size göre ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rock Zirconu kaçırmayın derim, ben 9 dolardan almıştım iki tane. Efsane bir kulaklık bu fiyata imkansız. Bizim piyasada raici 100-150 lira civarıdır. Tizler kaliteli, baslar sağlam, en seste kullansam bile bir sıkıntı yaşamıyorum. Malzeme kalitesi sağlam kablo kolay kopar cinsten değil. Tavsiyedir.
  • instance kullanıcısına yanıt
    Rock zircon ve piston 3 kullandim, malesef rock zircon basları guclu ama dogal degil uzun sure dinleyince rahatsız ediyor. Tizleri de mukemmel degil. Piston 3 cok daha dengeli ve muzik zevki yuksek bir kulaklık,Hatta 5 dolarlık basic editionda uzun sure kullandım piston 3le far az ve rock zircondan iyi.
    Lanet olsun ki xiaomiler 3-5 ay gidip tek kulaklıktan ses vermemeye başladı.
    Rock zircon 1 aydan sonra teki gitti.
    Benim deneyimlerime gore her turlu xiaomi, hele hybrid daha da iyiyse karsilastirilamaz bile.

• Burdaki arkadaşlara da DZAT DF-10 incelemelerini tavsiye ederim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: nomox1

Bir adet beyaz bir adet siyah Rock Zircon geldi şimdi test ediyorum HTC m8 cihazimda .

Sonuç nedir hocam?
  • Rock Zircon gearbest'te 10 dolara stoklara gelir mi tekrara acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fatih

quote:

Orijinalden alıntı: nomox1

Bir adet beyaz bir adet siyah Rock Zircon geldi şimdi test ediyorum HTC m8 cihazimda .

Sonuç nedir hocam?

Hala aynı kulaklığı kullanıyorum çok memnunum hiç bir sorunu yok kablolar da beklediğimden kaliteli çıktı bozulmaması için özen göstermedim ama yinede çok şükür hiç bir yıpranma temassızlık olmadı.

• Rock Zircon satan var ise pm lutfen

• Rock zirconumu teslim aldim bir hafta once, ikinci gun sag taraf temassizlik yapmaya basladi hayal kirikligi yasadim

• Rock zircon kafama yattı nereden sipariş vereyim?Aliexpres,gearbest,banggod hangisi önce ve güvenilir gelir?Takipli olarak gearbest 14 + civarına geliyor daha ucuza getirmek mümkün mü?
  • 3 aydır severek kullandığım Rock zircon telefonumda çalışmamaya başladı. Diğer telefonlarda sorunsuz çalışıyor bende çalışmıyor. Ve bende diğer kulaklıkla çalışıyor garşp bi durum. Xiaomi almak istiyorum hangi modeli önerirsiniz gearbestte bulunan

Edit:10-15 dolar aralığında max

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Mühendis -- 6 Kasım 2016; 16:40:40 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • piston 2 kullanıyorum uzun zamandır, iki tane kullandım şimdiye dek, çamaşır makinasında yıkanmak dahil başına gelmeyen kalmadı hala taş gibi, kabloyu elle çeksen kopmaz o derece sağlam, ses kalitesi zaten on numara, üzerinde tuşlar da var daha ne olsun, xioami bu iş biliyor, telefonum powerbankım kulaklığım hepsi xioami

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cevo_61 -- 6 Kasım 2016; 22:28:33 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rock Zircon yaklaşık 2 aydır kullanıyorum. forumdaki arkadaşların tavsiyesiyle almıştım.
    bugün de xiaomi hybrid geldi.
    ikisini karşılaştırdığımda keinlikle Rock Zircon derim. tizlerin temizliği, basların netliği daha iyi geldi bana. evet biraz sentetik bir sesi var Rock Zircon un, uzun dinlemelerde yorabiliyor ama hybrid i çok yadırgadım alışamadım 2-3 saatlik kullanım sonucunda.

Rock Zircon fiyat performans
  • mağaza kuponuyla 2si 20 dolara geliyor bugün
  • Rock Zircon nerden alalım Türkiye'de? Çin'den gelmesini bekleyemem. Teşekkürler.

• Rock Zircon'a alternatif olarak, Joyroom JR-E103 düşüneyim mi? n11'de satışı var zira. Bende de kupon var.

Şu an Piston 2 kullanıyorum, ama kablodan kaynaklı temassızlık sorunu başladı. İyi bas istiyorum. Dubstepçiyim. Ona göre tavsiye alayım. Çok sağolun.

• pulashibee kullanıcısına yanıt
    hybrid di bana satsana

• quote:

Rock Zircon gearbest'te 10 dolara stoklara gelir mi tekrara acaba?

Gelmis hocam siyah renk
    9.99 sınırlı sayıda

• quote:

Orijinalden alıntı: coMMann

quote:

Rock Zircon gearbest'te 10 dolara stoklara gelir mi tekrara acaba?

Gelmis hocam siyah renk
    9.99 sınırlı sayıda

Adamsın hocam çok sağol. İhtiyacım yok ama kaptım bir tane. Bunca övgü aldığına göre değer diye düşündüm.

• birisi bana su iki kulakligin neden 10 dolar farkla satildigini aciklayabilir mi lutfen. ikisi de ayni urun. zannimca 16 dolar olan sadece xiaomi destekliyor 26 dolar olan alayini destekliyor. bir de bu urunu onerir misiniz?

16.99 dolar
    http://m.gearbest.com/earphones/pp_261864.html

26.99 dolar
    http://m.gearbest.com/earbud-headphones/pp_566702.html

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.