Şimdi Ara

Xiaomi Piston 3 - 12.29 USD & Rock Zircon - 11.22 USD ! (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
12
Favori
14.589
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba bende ürünü almayı düşünüyorum ama hangi siteden alayım nasıl alayım bilemedim. Daha önce yurt dışından ürün almadım

http://www.banggood.com...ellphone-p-1024921.html

burası ne kadar güvenilir birde shipping farklı seçenekler var aralarındaki farklar nedir tam olarak (bazılarında tahmini shipping day değişmemiş ondan soruyorum)
  • Barxxx kullanıcısına yanıt
    öncelikle linkiniz sorunlu malesef.

banggood sitesi için ise air parcel register en uygun olanıdır. takipki bir kargodur alırken 0,50TL gibi bie meblağ ile sigorta da yaparsanız iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • souns S kullanıcısına yanıt
    internette biraz araştırma yapıp almaya karar verdim. Sanal kart ile alıcaktım hep internetten alışveriş yaptığım kart, site parayı çekti ama payment decline diyor şu an konuyla ilgli siteye mail attım canlı chat kısmınıda denedim ama açan yok orayı banka ile de konuşdum para çekilmiş gözüküyor dedi. Muhtemelen bir kaç gün içinde kendiiğinen çözülücek çünkü çok benzer bir olayı psnden alışveriş yaparken yaşamışdım para sonra hesaba kendi kendie geri gelmişti ama neden oluyo anlamış değilim sonuç olark şimdilik paranın refund olmasını bekliyorum ve refunddan sornada ürünü nasıl satın alıcağıma dair bir fikrim yok. Almaya çalıştığımda genel bir hata daha fazla bilgi için bankanızla konuşun gibi bir yazı gelmişdi ama parayıda çekmiş uyanıklar.
  • Hiç üst seviye kulaklık kullanmadım. Galaxy S4 kulaklığı benim maximum kalitem diyebiliriz. Sizin "daha önce kulaklık takmıyormuşum ben ya" gibi yorumlarınızı okuyunca aşırı derecede canım çekti.. Tam kulaklıkları araştıtırken de şuanki kulaklığım az önce bozuldu çöpe attım. Yani artık almak zorundayım ama sorun şu; öğrenciyim.. Max 50 lira civarında para verebilirim ve sanırım piston 3 alıcam. Durumumu değerlendirdiğinizde ne yapmamı önerirsiniz ? Keşke şimdi ihtiyaç fazlası bir piston 3 satan olsa..
  • Ayrıca piston 3 için bass çook kötü berbat ve telefon görüşmeleri berbat gibi şeyler duydum. Maximum kalite olarak S4 kulaklığı kullanan ben bundan etkilenir miyim yoksa bu yüksek kaliteye alışanlar için mi geçerli? Ben %90 film video %10 telefon görüşmesi ve müzik olarak kullanıcağım.
  • Piston 3 arıyorum hiçbir yerde kalmamış xiaomi hybrid 16 dolar indirime girmiş sizde rock zirconu çok övmüşsünüz malzeme kalitesi bakımından hangisi daha iyi? Hangisi uzun götürür beni 10 dolara zircon mu 19 dolara takipli hyberid mi almalıyım?

• Barxxx kullanıcısına yanıt
    öncelikle alımı websitesi üzerinden mi mobil peogramı üzerinden mi yaptınız? aynı sorunu bem de yaşamamıştım fakat masaüstü sitesinden tekrardan denediğimde olumlu sonuç almıştım.

• souns S kullanıcısına yanıt
    Ben masaüstü sitesinden yaşadım attığım mesajdan hemen sonra görüşebildim müşteri temsilcisiyle paramı geri aide ettiler bende birdaha denemedim zaten 30 gün bekleme süresi falan biraz tereddütlüydüm, iyice vazgeçtim. 99tlye sony mdr ex650 aldım çok güzel kulaklık şimdilik memnunum ama 140 dan aşağ şuan da satılmıyor fiyat zircona göre baya tuzlu tabi ki.
  • Yıllardır kullandığım ve bana göre piyasadaki en iyi ses veren ve en rahat kulaklık Koss Ksc75'imin sağ tarafı gitti.
    Aslında tekrar ksc75 almayı düşünüyorum.
    Ama bu konuyu görünce Rock Zircon'u da merak ettim.
    Fiyatı ksc75'in yarısına geliyor.
    Rock Zircon almalı mı sizce?
  • Prof.Matematik kullanıcısına yanıt
    benim dün elime geçti. normalde hiç kulak içi kulaklık takamadım ama bu cuk diye oturdu kulağıma. sonrasında film falan izliyim dedim telefondan ses yarıda. Bi çıkardım evde meğer süpürge yapılıyomuş ama az buz da çıkmıyo süpürge sesi. çıkarınca farkettim. hiç bir şey açık değilken sadece kulağındayken bile dışardaki sesleri bayaaa absorbe ediyor. kalite olarak pek anlamam farkını ama baslar iyiydi. yani ben öneririm ama kıyaslayacak tek kulaklığım telefon kulaklığı olduğu için pek de dikkate alınır mı benim görüşlerim bilemiyorum
  • Hayatımda ilk kez kulaklığın ne demek olduğunu anladım Rock Zircon la. Yok böyle birşey. Bass lı müzik dinlerken kendinizi dev kabinlerin önünde müzik dinler gibi titriyor hissediyorsunuz. Tizleri ve mid leri de inanılmaz.
  • Satılik piston 3 üm var ilgilenen Pm atsın…

• Razer Hammer head pro v2 mi yoksa Piston 3 mü? İkisini kullanan bi arkadaş var mı yorum alabilir miyim?
  • freefalcon kullanıcısına yanıt
    hocam rock zircon, mid, tiz, bass dengelimi yoksa bass mı önde?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozbi

hocam rock zircon, mid, tiz, bass dengelimi yoksa bass mı önde?

Dengeli her bakımdan tatminkar bir kulaklık
  • Aliexpressten siparişi geçtim ben de rock zircon 10.46 $'a gelmiş oldu takipli kargo ile birlikte. İnşallah kazasız belasız ulaşır elimize.

• arkadaşlar, sport tarzı olan bluetooth kulaklık lazım. qcy ve bluedio gibi markalar var. bildiğiniz kaliteli marka model var mı? uygun fiyat 20 usd civarı olursa iyi olur

• quote:

Orijinalden alıntı: cekabu

arkadaşlar, sport tarzı olan bluetooth kulaklık lazım. qcy ve bluedio gibi markalar var. bildiğiniz kaliteli marka model var mı? uygun fiyat 20 usd civarı olursa iyi olur

Hocam lenovo a7010 kullanıyorum, bildiğin üzere cihazda dolby atmos ve wolfsonn 192 Khz 24 bit çip var. Önerebileceğin bir kulaklık varmı ? Bu cihazın besleyebileceği dışarıya ses vermeyen adam gibi bir kulaklık ? Xiaomi 2 kullanıyordum, kardeşim eline bir almış sol tarafından ses gelmemeye başladı. Kulaklık arayışına girdim, audio technica mı alsam dedim 300 liraya, sonra samsung level u pro anc ye kafam takıldı. Şu aralar çıkabilecek bütçem yok fazla.
  • rock zircon almayı düşünüyorum a.ex. den indirim kodu varmıdır

saygılar
  • Rock Zircon Apple Earpods u tokatlayıp nakavt eder. Ben bayadır kullanıyorum çok memnunum.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.