Şimdi Ara

Xiaomi Piston 3 - 12.29 USD & Rock Zircon - 11.22 USD ! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
12
Favori
14.589
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabah rock zirconu aliexpressden 10 dolara almıştım, şuan fiyatı 20 dolar olarak güncellenmiş. Bir sıkıntı olmaz umarım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim zircon geldi şuan kullanıyorum temiz ses veriyor fakat bass sesleri fazla yanı basslar derin geliyor başka hiç bir problemim yok sesi de bayağı yüksek 9 dolara aldım fiyatını da fazlasıyla hak ediyor

• Bu da bir alternatif olarak dursun. Birkaç günlük kampanya:
    http://www.mp4nation.net/brainwavz-m5-iem-earphone-black (Mikrofonsuz)
    http://www.mp4nation.net/brainwavz-m5-iem-earphone-with-microphone-black (Mikrofonlu)
    Siteyi daha önce defalarca kullandım, kargo ücretsiz, takipli, hızlı ve güvenilir.

• Yurtdışı ile uğraşmak istemeyenler için, yurtdışı fiyatına satıyor arkadaşımız.

http://forum.donanimhaber.com/m_116290594//tm.htm#116290594
  • Biraz önce Rock Zirkon siparişim geldi. İlk izlenimim ;

Piston 2 ye göre ses berraklığı % 10 ve ses yüksekliği % 7 daha iyi. Burn-in olduktan sonra daha net kalite verecektir.

(ilk dinlediğimde daha kötü gibi geldi :D )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi istanbulsm -- 21 Mayıs 2016; 20:17:36 >
  • istanbulsm kullanıcısına yanıt
    Dostum hangi siteden aldin kac gunde geldi ve linki koyabilirmisin?Cok soru sordum ozur dilerim.

• IV. Lannister kullanıcısına yanıt
    Ne özürü estağfurullah.Forumun amacı bir şeyler paylaşmaktır.
    Aliexpressten aldım, takipsiz olarak 30 günde geldi.

Link vereyim ama ben aldığımda 9.99 Dolardı. Şuan 19 olmuş.

Aliexpresste arama yerine ''Rock Zirgon'' yazarsan daha uygunları mevcut.

• quote:

Orijinalden alıntı: istanbulsm

Ne özürü estağfurullah.Forumun amacı bir şeyler paylaşmaktır.
    Aliexpressten aldım, takipsiz olarak 30 günde geldi.

Link vereyim ama ben aldığımda 9.99 Dolardı. Şuan 19 olmuş.

http://tr.aliexpress.com/item/Stereo-Rock-Headset-Earphone-Zircon-In-Ear-Headphone-3-5mm-Earbuds-Headphones-With-Mic-For-Samsung/32610279541.html

Aliexpresste arama yerine ''Rock Zirgon'' yazarsan daha uygunları mevcut.

eyvallah dostum sahte olmaması için iyi araştırmak gerekiyor aliexpresste

• Selamlar.

Çok önemli bir konuya değineceğim kimse daha önce yazmamış.

Şimdi anladığım kadarıyla bu kulaklıklar OMTP tipinde olduğu için iPhone vs. apple cihazlarında ses açma kapama tuşları çalışmıyor. Apple CTIA tipi kullanıyormuş sisteminde.

Şimdi olay şu ki, yabancı bir forumda birisi OMTP to CTIA dönüştürücü kullanarak bu sorunun çözüldüğünü söylüyor.

Konuyla ilgili bilgisi olan aydınlatabilir mi? Özellikle Türkiye'de nereden buluruz bu dönüştürücüleri? Veya yurtdışından nereden alalım 1 $ olan da var 10 $ olan da. Ses kalitesini de etkiliyormuş dönüştürücünün kalitesi.

Forumdaki birçok kişi sevecektir bu haberi. Bi el atın da sevinelim.
  • Aliexpess den bir adet rock zirkon siparişi verdim. 10 küsür dolardı. Umarım takipli gelir.

• Forumdan @Takaji nickli üyeden Xiaomi Hybrid aldım. Dünden beri Müzik dinlemeye yeni başladığımı anladım. Daha önceden Piston 1, Piston 3 duzzle, JBL T100A ve tam serilerini hatırlayamadığım Panasonic, Sony, Philips kulaklıklar kullanmöışlığım var. Hiç biri prof. değil tamam ama öyle 3-5 tl lik kulaklıklar da değillerdi. 30-100 TL arası banttaki kulaklıkları dı.

Hybrid geldiğinden beri (ki öyle aman aman baslı, tizli müzikler dinlemediğim halde) müzik dinlemekten ayrı bir keyif alıyorum. Kulaklığın bu kadar önemli olduğunu ilk kez hissettim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MÜŞAVİR

Forumdan @Takaji nickli üyeden Xiaomi Hybrid aldım. Dünden beri Müzik dinlemeye yeni başladığımı anladım. Daha önceden Piston 1, Piston 3 duzzle, JBL T100A ve tam serilerini hatırlayamadığım Panasonic, Sony, Philips kulaklıklar kullanmöışlığım var. Hiç biri prof. değil tamam ama öyle 3-5 tl lik kulaklıklar da değillerdi. 30-100 TL arası banttaki kulaklıkları dı.

Hybrid geldiğinden beri (ki öyle aman aman baslı, tizli müzikler dinlemediğim halde) müzik dinlemekten ayrı bir keyif alıyorum. Kulaklığın bu kadar önemli olduğunu ilk kez hissettim.

Şaşırtıcı. Şu ana kadar kullandığım en(daha doğrusu tek) kaliteli kulaklık apple kulaklığı, sesler hoş fena değil. Apple kulaklığıyla kıyaslama imkanı olan var mı?

• RuiNatioN kullanıcısına yanıt
    İnanın ben de şaşırdım. İlk kez bir kulaklığın diğer kulaklıklar arasından bariz şekilde sıyrılışını gözlemledim.
  • Bu gün aliexpresten 11 dolara aldığım Rock Zircon geldi.

Siparişi verdikten 2 gün sonra bi abim lg kulaklık hediye etmişti bana.

Şimdi bu rock zircon ihtiyaç fazlası oldu.

35 tl ye kargo alıcı ödeme yolluyorum ( Kargo anlaşmam var 4,90 TL tutuyor)

Xiaomi Piston 3 - 12.29 USD & Rock Zircon - 11.22 USD !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erha-n -- 13 Haziran 2016; 13:16:45 >
  • Aliexpressden söylediğim rock zircon 15 günde geldi kulaklık ses kalitesi baya iyi ses çok berrak geliyor alacak arkadaşlar düşünmeden alsın tam f/p

• rock zircon u en güvenilir ve uygun nereden alabilirim ? bir de paypal gidince sanal kart ile mi alışveriş yapıyorsunuz ?
  • splendore S kullanıcısına yanıt
    aliexpress ve banggood'da sanal kart ile alışveriş yapabilirsiniz. aliexpress'de zaten paypal desteği yoktu.

• souns S kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam
  • Audiobudget şampiyonu olan düşük bütçeli 5 yıldız almış tek kulaklık Joyroom JR-E103

Bu kulaklık kendi segmentindeki rakiplerinin arasından sıyrılmış Rock Zircon'dan daha iyi olduğu ifade ediliyor üstelik aynı fiyat bandındalar..

Fiyatı:12 dolar

https://audiobudget.com/

Ürünün incelemesi

audiobudget.com
    Review: Joyroom JR-E103 - AudioBudget
    https://audiobudget.com/product.php?brand=Joyroom&id=JR-E103

Aliexpress satış linki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 17 Haziran 2016; 16:48:37 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

quote:

Orijinalden alıntı: FKILIC

quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Arkadaşlar bana PC'de de kullanabileceğim güzel kulaklık söyleyebilir misiniz?

http://www.gearbest.com/earphones/pp_261864.html

Cevabınız için teşekkür ederim hocam. Bunu alacağım.

Xiaomi Piston 3 ve Zircon Rock da PC de kullanılıyor mu acaba. Belki bunlardan birini de alırım.
    Edit: Tamam hocam baktım özellik kısmında yazıyormuş uygun olduğu. Tekrar teşekkürler.

hepsi kullanılır. benım attıgım linktekiinin ses kalitesi biraz daha iyi . zaten 2 dolar falan fark var

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.