Şimdi Ara

Xiaomi Piston 3 - 12 dolar (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
6
Favori
3.825
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: III I II III I I

9 Dolarlık olandan aldım 3 ay oldu. Brainwavz M5 ve piston 3 kulaklığım var en çok piston 3 ü kullanıyorum. Kalite olarak bir sıkıntı görmedim memnunum bir kez daha ihtiyacım olsa bir kez daha alırım.

Hocam bendede brainwavz m5 var sesler gayet net berrak memnunum fakat piston 3 ile kiyaslayabilir misiniz ileride belki piston 3 alabilirimde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bana da kulaklık lazım iphone icin..

piston3 niyetlendim ama olumsuz yorumlar da var kalite konusunda cok fazla

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Almaya niyetliydim ama malzeme kalitesi iyi değilse kalsın. Kablosu kötü olduktan sonra almanın ne manası var? Çok sık kulaklık kullanmam ama Ep-630i kullanıyorum 3-4 yıldır, hep cebimde gezer, hiç bişey olmadı.
  • 3 dolar indirimim ile 9'a malettim ama takip, sigorta derken 12 oldu.
  • http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00BBDL3W4/ref=psdcmw_172541_t3_B009Z5SBOS

• quote:

Orijinalden alıntı: Wren

3 dolar indirimim ile 9'a malettim ama takip, sigorta derken 12 oldu.

İndirim nasil yaptiniz

• Bu sitelerden hangisi daha güvenilir ? Benim hareket etmediğimde bile kulağımdan düşen G2 kulaklığına alternatif arıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: guvven

quote:

Orijinalden alıntı: Wren

3 dolar indirimim ile 9'a malettim ama takip, sigorta derken 12 oldu.

İndirim nasil yaptiniz

Onceki alisverislerimden. Genel bir durum degil.

• quote:

Orijinalden alıntı: System32.dll

Apple Earpods (iPhone'lar ile gelen) ile karşılaştırma yapan var mı arkadaşlar? İkisi arasında kararsız kaldım.

Brainwavz M4~Piston 3>Brainwavz M5>Creative Ep 630>Earpods

Benim kullandıgım bazı kulaklıkları bu sekilde sıralayabilirim. Earpods cok uyduruk kalıyor Piston 3 un yanında...

• quote:

Orijinalden alıntı: N0CASH

Bu sitelerden hangisi daha güvenilir ? Benim hareket etmediğimde bile kulağımdan düşen G2 kulaklığına alternatif arıyorum

Piston 3 tam sana gore o zaman Kulaktan dusme ihtimali yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: sahbazpower-

quote:

Orijinalden alıntı: III I II III I I

9 Dolarlık olandan aldım 3 ay oldu. Brainwavz M5 ve piston 3 kulaklığım var en çok piston 3 ü kullanıyorum. Kalite olarak bir sıkıntı görmedim memnunum bir kez daha ihtiyacım olsa bir kez daha alırım.

Hocam bendede brainwavz m5 var sesler gayet net berrak memnunum fakat piston 3 ile kiyaslayabilir misiniz ileride belki piston 3 alabilirimde.

İkisi de güzel kulaklık p3 ü kullanmamın sebebi kumandasının olması m5 de kumanda yok. Fakat m5 kulağa oturdumu dış dünya ile iletişim kesiliyor. P3 de çok güzel bir şekilde oturuyor kulağa fakat arada fiyat farkı çok. P3 ü alırsanız pişman olacağınızı sanmam ama m5 de p3 geçerseniz orasına garanti veremem.

• quote:

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: N0CASH

Bu sitelerden hangisi daha güvenilir ? Benim hareket etmediğimde bile kulağımdan düşen G2 kulaklığına alternatif arıyorum

Piston 3 tam sana gore o zaman Kulaktan dusme ihtimali yok.

Ben bunu sipariş ediyim o zaman çoğu kişi memnun kalmış.

• Banggood sitesinden aldım ürün durumu kısmında "Back Order" yazıyor ne anlama geliyor acaba?

• Ürün tam 13 günde geldi. Sigortalı, takipli şekilde her aldığım hızlı geliyor. Kulaklıktan çok memnun kaldım. 30 TL'ye böyle bir kulaklığı alabilmek harika. Tamamen flat bir ses yapısı var. Baslar tizler midler yerli yerinde, birbirini asla ezmiyor. Tertemiz bir sesi var. Bundan önceki kulaklığım bass delisiydi. Fakat bu çok iyi birşey değil. Bu kulaklığın lezzeti bambaşka.

Not: Gearbest.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gkon -- 18 Kasım 2015; 9:34:46 >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.