Şimdi Ara

Xiaomi Piston 3 - 12 dolar (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
6
Favori
3.827
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • jbl t100a bu kulaklık için ne diyorsunuz. 60tl fiyatı var. ses seviyesi iyi midir. philips she serisi kullanıyordum. 30tl fark verip şunu almaya değer mi. xiaomi pistons 2'yi hiç beğenmemiştim

http://www.morhipo.com/jbl-t100a-kulaklik-control-talk-ie-siyah/15521815/detay?q=t100%20a
     Xiaomi Piston 3 - 12 dolar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi boombip -- 3 Kasım 2015; 15:03:01 >

• quote:

Orijinalden alıntı: xyz35

quote:

Orijinalden alıntı: cevo_61

Piston 2 ile karşılaştırma tapacak olan var mı?

piston 2 bas ve tizlerde 3 den önde ama bu 3 ün bası kötü anlamına gelmesin dengeli yapmışlar baslar çok kuvvetli değil maksimum seste rahatsız etmiyor yormuyor.tasarım olarak 3 tabiki 2 nin önünde ayrıca kulağa oturması çok güzel.piston 3

Piston2 de kulağa oturma sorunu var kolay çıkıyor ama ses kaliteli özellikle baslar on numara.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler. Xaomi 10.000 powerbank ile beraber aldım 70 tl toplamda, Türkiye'de zaten kulaklık 90 tl civarında
  • Bangood dan aldım 12 dolara 3 aydır kullanıyorum kaliteli kulaklık tavsiye ederim 90 lira da neymiş

• 79tl'ye n11 üzerinden aldım bu kulaklığı, kesinlikle parasını hak eden bir ürün. Yurtdışı alımlar için sahte olmamasina ve ücretsiz kargo olmasına dikkat edin. Ses ve yapı kalitesi olarak kesinlikle Soundmagic e10'dan çok daha iyi. Bass'lar tam yerinde, eğer benim gibi basshead iseniz çok ufak bir EQ tweak'i ile deli gibi, net bass alabiliyorsunuz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toma Hawk

Burdan al daha iyi daha ucuz daha güvenilir sitehttp://www.gearbest.com/earphones/pp_169225.html

ben gearbestten aldım bu kulaklığı gerçekten kulaklık çok güzel ama kesinlikle gearbest sitesini tavsiye etmem.Kargo geç verilmesi bir yana eğer ürün elinize geçmezse para iadesi konusunda gerçekten zor anlar yaşıyorsunuz.
  • arkadaşlar sony mdr-ex50 kullanıyorum sizce piston 3 e geçmeye değermi ? Bu arada kulaklığımdan genel olarak memnunum fakat tizler daha ön planda kalıyo gibi.

edit: bas ağırlıklı kulaklıkları daha çok seviyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaanykt -- 3 Kasım 2015; 21:38:08 >
  • Beyler bu kulaklıktan alacak olan varsa bana da 1 adet alabilir mi? Parasını alacak arkadaşa havale yaparım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Obsessive* -- 3 Kasım 2015; 22:03:59 >
  • Tam da ihtiyacim vardi ama kargo suresi kafami karistirdi biraz

• kaanykt K kullanıcısına yanıt
    Her açıdan kalitesi için alınır ama sadece bass için Piston 3 alınmaz hocam. Bu arada iki kulaklığı da kullandığım için söylüyorum, EX50 o kadar da tizleri ön planda bir kulaklık değildir. Ses sevyesi bir nebze düşük denebilir ama bass konusunda başarılıdır.
  • Ben forumdan aldim.Gerçekten çok kaliteli pişman olmazsiniz

• yorumlar çok iyi bende alsam mı diye düşünmeye başladım ama piston 2 mi almalı piston 3 mü bilemedim.

Önceliğim yüksek ses ve kuvvetli bas
  • Epey uzun süredir bu fiyata satılıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

yorumlar çok iyi bende alsam mı diye düşünmeye başladım ama piston 2 mi almalı piston 3 mü bilemedim.

Önceliğim yüksek ses ve kuvvetli bas

Bende senin gibi kulaklik arıyorum sennheiser cx275s bass açısından baktım tatmin olmadım acaba piston 2 daha mı iyidir

• Malzemesi güzel görünüyor fakat kalitesiz. 30 gün sonra aşınmaya başlayan bölgeleri oldu

• malzeme konusunda benim de şüphelerim var. güzel görünüyor ama sanki dayanıksızmış hissi de veriyor bir yandan. birkaç aydır kullanıyorum sıkıntı olmadı şimdilik.
    fakat kulağa çok iyi oturuyor, bir de burada 30-40 liraya satılan kulaklıklarla karşılaştırınca kesinlikle alınır bence.
  • Apple Earpods (iPhone'lar ile gelen) ile karşılaştırma yapan var mı arkadaşlar? İkisi arasında kararsız kaldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi System32.dll -- 4 Kasım 2015; 9:11:08 >
  • 9 Dolarlık olandan aldım 3 ay oldu. Brainwavz M5 ve piston 3 kulaklığım var en çok piston 3 ü kullanıyorum. Kalite olarak bir sıkıntı görmedim memnunum bir kez daha ihtiyacım olsa bir kez daha alırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: redloves

Arkadaşlar kulak içine girmeyen arada müzik ve genel olarak telefon görüşmelerinde kullanılacak kulaklık varmı bildiğiniz? Bütçe olarak 50-70 tl arası olursa iyi olur.

aynı sorunun az daha düşük bütçelisi için rez atayım. belki cevap bulan biri çıkar
  • bassları yetersiz geldi bana
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.