Merhabalar, Mayis ayinda lanse edilen Poco F5 ve F5 pro modelini kullananlarin deneyimlerini paylaşacağı bir konu olmasini istedim. Bende Beyaz renkte Poco F5 siparis verdim, yarin elimde olacak kismetse. Telefon hakkinda yapilan incelemeler ve yorumlar cok olumlu su ana kadar. Bu yilin Fiyat Performans Telefonu oldugu yonde fikir paylaşan çok kişi var. Kullanan arkadaşların yorumlarını bekliyoruz. Telefonum bugün elime ulaştı. Xiaomi Tutkiye garantili cihaz. 14500TL ye trendyol uzerinden satın aldim. Kapali Kutunun fotograflarini paylasiyorum. Cihazi 2 gundur kullaniyorum gercekten cok guzel. Başta bazı şüphelerim vardı Örneğin malzeme kalitesi gibi, işte tümü plastik malzemeden kullanılması çerçeve ve arka kapak gibi.. Ancak cihazi elinize aldığınızda Bunların hepsi ortadan kalkıyor zaten kendi kılıfıyla kullanıyorsunuz o kadar akıcı bir cihaz kullanıyorsunuz ki bunları aklınıza gelmiyor. Gayet şık duran bir cihaz, gunumuzde samsung a54 bile plastik cerceve kullaniyor. kamerası bence gayet başarılı Ben eski telefonum Samsung C9 Pro kamerası gerçekten kötüydü Özellikle de ön kamerası bu kamerada 4K 30 FPS 1080'de de 60 fps video kaydı var yani Gayet güzel parlak yani canlı fotoğraflar çekiyor pil Performansı da gayet iyi Dün sabahtan akşama kadar hatta gece 4.00'e kadar yoğun kullandım hala %19 şarjı vardı ekran süresi de 5 saatin üzerindeydi. Gece fotoğrafları < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi salsakingss -- 4 Haziran 2023; 23:20:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Poco F5 ve F5 Pro: Kullanıcı Yorumları ve İncelemesi
Xiaomi'nin popüler Poco serisi, Poco F5 ve F5 Pro modelleriyle yeni bir seviyeye ulaştı. Bu cihazlar, güçlü performans, etkileyici ekranlar ve uygun fiyatlarla kullanıcıları cezbediyor. İşte Poco F5 ve F5 Pro kullananların görüşleri:
Poco F5 Yorumları:
- Kullanıcılar, Poco F5'in günlük görevler ve oyunlar için hızlı ve sorunsuz bir performans sağlayarak Snapdragon 870 işlemcisini övüyor.
- Canlı renkler ve yüksek parlaklık sunan 6,67 inç AMOLED ekran, kullanıcılar tarafından beğeniliyor.
- 67W hızlı şarj özelliği, cihazın hızla şarj olmasını sağlıyor ve kullanıcıların gün boyunca güç sıkıntısı çekmemesini sağlıyor.
Poco F5 Alınır mı?
- Poco F5, güçlü özellikleri, uygun fiyatı ve güvenilir pil ömrüyle orta sınıf bir akıllı telefon arayanlar için iyi bir seçenek.
- Oyuncular, hızlı işlemci ve yüksek yenileme hızlı ekranı ile oyun deneyimlerini iyileştireceklerdir.
Poco F5 Pro Yorumları:
- Poco F5 Pro, Poco F5'e göre daha premium bir deneyim sunuyor.
- Dimensity 9200 işlemcisi, kullanıcıların en zorlu görevleri bile kolaylıkla halletmelerini sağlıyor.
- 120W hızlı şarj özelliği, cihazın sadece 19 dakikada tam şarj olmasını sağlıyor.
- HDR10+ desteği ile OLED ekran, çarpıcı görüntü kalitesi sunuyor.
Poco F5 Pro Alınır mı?
- Poco F5 Pro, üst düzey özellikler, hızlı şarj ve göz alıcı bir ekrana sahip bir amiral gemisi katili.
- Güçlü bir akıllı telefon arayanlar ve en iyi özelliklerden ödün vermek istemeyenler Poco F5 Pro'yu tercih edebilirler.