< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya (50. sayfa)
-
-
Yeni güncellemede pil süresinin düştüğü ile ilgili yorumları okudum. Kararsız kaldım açıkçası.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Kullanmadiginiz etkinlikleri kisitlayin,arka planlari kapatin,7/8 saat ekran suresi verir,karanlik temada 9 saati gorursunuz...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Etkinlikler nereden kisitlaniyor
Arkadaşlar merhaba,Benim f5 pro'ya Hyperos güncellemesi hala gelmedi cihazdaki ayarlarda'da sorun yok nasıl olacak anlamadım.
uygulamalardan uygulamayi secin pil durumundan kisitlayin
Hocam benimde aynı durumda, gerçekten çok yazık. Türkiye garantili cihaz alıyoruz ve sonuç güncelleme alamıyoruz. Bölgeyi şunu bunu neden değiştireyim ki? Mecbur değilim böyle biseyi yapmaya. Gerçekten Xiaomi belki ama poco bir daha asla diyeceğim seviyeye getirdi beni.
Fotoğrafı F5 ile çektim.
Fotoğrafın kalitesi hakkında yorumlarınızı alabilirim ;
-
Ya arkadaşlar bugün babamın telefonu (poco f5) i elime alıp kurcaladım da biraz. Klavye ne kadar küçük öyle. Hiç kullanımı rahat değil bunu nasıl yukarı doğru uzatıyoruz. Çok alt kısımda yer alıyor. Bu ne anlamadım. Hiç rahat değil. Nasıl düzeltileceğini yazabilir misiniz?
-
SwiftKey kurup keyfine bakacaksın. İstediğin ayarı da yapacaksın. Leb demeden leblebi yazacak.
Aynı sorunu yaşıyordum telefon gereksiz derece uzun olunca elde çok dengesiz duruyordu yazarken, Gboard'daki yeniden boyutlandır seçeneğinden olabildiğince yukarı çekip alt kısımda boşluk bıraktım şimdi çok daha konforlu
-
bu güncelleme bana gelmedi. Yoksa bu düz f5 mi?
-
F5 güncellemesi .
Sürüm numarasınıdan modelini görebilirsiniz
-
Ekran koruyucu tavsiyeniz var mı?
-
F5 pro HP güncellemesi alalı aylar oldu.
Gerçi ben 1.0.1 güncellemesini elle yükledim ama üzerine 1.0.3 aldım
-
Bana henüz güncelleme gelmedi. Sırayla mı dağıtıyorlar acaba 🤔
Önbellekleri temizleyin, bölgeyi Singapur, Endonezya gibi bir yer yapıp bekleyin
@crea
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alphace -- 3 Nisan 2024; 15:51:32 > -
Güncelleme yaptıktan sonra bölgeyi Türkiye yapıp kullanmaya devam edebiliyormuyum peki?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X