|
Xiaomi Poco F5 ve F5Pro Kullananlar Buraya (55. sayfa)
-
-
-
hocam bu nasıl cıktı. bende hala1.0.5.0 var.
-
Sizde global sürüm vardır .
bu eea sürüm
-
cehaletimi mazur görün hocam. sızdeki sürüme nasıl yükseltebilirim telefonumu. ya da yükseltmeli miyim.
-
Size de gelir yakında güncelleme
kullandığınız sürünle eea arasında fark yok bildiğim
-
Xiaomi'nin müzik uygulamasından müzik dinlerken bir süre sonra müzik kapanıyor neyden kaynaklanıyordur? -
Hacı 120 Hz çok yiyor ben 4. 5 saat alıyorum f3 le 120 Hz de 60 da 7 saati görüyor zorlarsan -
Knk şöyle uygulama biraz dengesiz bazen direk YouTube ekranınüzerinden veriyor o zaman arka pilanda oynatmıyor ama kendi üzerinden oynattığı zaman arka planda oynatabiliyor bazen oynatmamasının nedeni çok kurcalamaları her 2 3 günde güncelleme geliyor bi bozup bı düzeltiyorlar -
200 mb kucuk bir guncelleme geldi.
Guncelleme Sarj sanki çabuk bitmeye basladi...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 8 Ağustos 2024; 9:46:53 > -
Merhaba arkadaşlar. Bugün itibariyle Samsung S23 Ultra' ya geçiş yaptığım için aranızdan ayrıldım. POCO F5 ailesine katılmak isteyenler için '10 Ay Garantili Beyaz Poco F5' cihazım satıştadır:
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159319632
Almayı düşünenler özel mesaj ya da telefon(+905555128384) yoluyla bana ulaşabilirler. Saygılar...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Red Dragon_10 -- 12 Ağustos 2024; 23:14:25 > -
14 mb güncelleme yollamışlar 😁
-
kışa,doğru hyper O.S. 2.0 gelecek deniliyor,bizim telefona subat,mart gibi malum f6 once alir ,android 15 i
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelecek3535 -- 29 Ağustos 2024; 14:36:50 > -
2025 başlarında alır umarım
-
F5 ve F6 serisindeki güncellemeler farklı oluyor zannedersem. Game Turbo uygulamasında hiçbir değişiklik yok. Erişilebilirlik ayarlarında birkaç özellik eksik. 2 cihaz da da HyperOS güncellemelerinde farklılıklar var. F5 kullananlar bu farklılıkları fark ettiniz mi? -
Instagram hikayeler de gezinirken hikâyeyi aşağıya çekip kapatmak istediğim zaman Instagram'da donma yaşanıyor. Aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varmıdır acaba? -
Geçen sene belli aralıklarla iki defa alıp satmıştım Poco F5'i. Satmamın en büyük nedeni yazılımsal sorunlar ve kasa kalitesiydi. F/P oranı için kasa kalitesinden fazla ödün vermişler.
İşlemci çok iyi , Kamera orta, ekran idare eder ,ekran parlaklığı kötü cihazdı.
şimdi alacak olsam çin versiyon pro alırdım. Xiaomi nedense çin varyantlarına daha kaliteli oled koyuyor, globale amoled.
bot kilidini açabiliyorsanız AOSP kurun .Zaman içindeki eksikler giderilmiştir bu cihazda.
-
Beyler ben de F5 var. Telefon wifi olsun mobil veri olsun arada internete girmiyor speedtest yapıyorum hız normal gözüküyor ama internete çok yavaş giriyor
-
Gençler poco f5 pro tr garantili 12/512 gb cihazımı satıyorum ilgilenen olursa özelden yazsın -
16 Mb güncelleme yollamışlar 😁 artık heray yolluyorlar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X