Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (27. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.459
Cevap
138
Favori
614.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bataryası hiç de 5160 gibi değil sanki. Çabuk düşüyor gibi geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ReNeCaN R kullanıcısına yanıt
    ilk bir kaç şarj erken bitebilir. Zamanla yerine oturur.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mi fit uygulamasını bağlayamıyorum arkadaşlar. Arka planda sabit çalışmıyor. açık uygulamayı temizlediğimde bileklik bağlantısı kopuyor. tekrar uygulamayı açmam gerekiyor bağlantı için. Ne yapabilirim fikri olan var mı ?

• ByÇINAR kullanıcısına yanıt

Hocam tek tus ile twrp çıkmış eu rom yüklenir ordan siz denediniz mi onu

• aslani8160 A kullanıcısına yanıt
    Ben twrp yi farklı yüklüyorum ama onunlada yüklenebilir.
    Suan aee 12.04 sürümündeyim.Eu 12.04 de indirdim fakat daha yüklemedim.yüz tanıma 12.03 eu romda sıkıntılıydı bakalım bu romu deneyip sorun yoksa eu 12.04 de geçiş yapıcam..

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar çağrı sırasında sanki ses arka kapaktan haporlor acıkmış gibi geliyor normal mi bu

• ReNeCaN R kullanıcısına yanıt
    Arka plandaki uygulamaları , (uygulama penceresinde) açınca mı fit uygulamasına basılı tutun sağda kilit, çift ekran ... gibi seçenekler çıkar kilit simgesine bas ve uygulama arka plan da çalışacak şekilde kilitlenir. Bir daha mi fit uygulaması kapanmaz. İnşallah anlatabilmişimdir.

• Arkadaşlar selamlar ilk defa yurt dışı xiaomi cihaz aldım ne yapmam gerektiğini pek bilmiyorum bootloader, eu rom falan okudum tam olarak nedir bunlar yardımcı olursa biri çok sevinirim.

• tyst kullanıcısına yanıt
    Cihazdan bootloder başvurusu olur 1hafta sonra da pc den açılır..
    Google youtubeye xiaomi bootloder açma yazın epey kaynak bulabilirsiniz.

• 27.10.2020 tarihinden beri kargoda ürünü bekliyoruz ön siparişten almıştım hala bekliyoruz ürünü maalesef

• sbjk kullanıcısına yanıt
    Bende aynı durumdayım. 27 Ekimde kargoya verildi gözüküyor telefon ama kargo firması bize teslim edilmedi sadece barkod oluşturulmuş diyor.

• piayback P kullanıcısına yanıt
    Bugun şubeyle konustum firma bir anda 6000 telefon teslim etti bize teker teker giriyoruz ürünleri dediler en kısa sürede göndereceğiz diyorlar

• sbjk kullanıcısına yanıt
    Ben ilk 28 Ekim'de kargo müşteri hizmetlerini aradım alıcı şube yoğunluk olduğunu belirtmiş onun için kabul etmemiş, kargonuz yolda gözüküyor dedi. Aynı gün gönderici şubeyi aradım bizde yoğunluk var çıkış yapamadık, bugün yarın çıkacağız dedi. 30 Ekim'de gönderici şubeyi tekrar aradım, satıcı telefonları bize teslim etmedi sadece kargo barkodlarını oluşturdu dedi. Telefonu alanların bazılarına kargo takip numarası bile düşmemiş. Ya kargo şirketi ya satıcı yalan söylüyor bende anlayamadım.

• piayback P kullanıcısına yanıt
    Aynı şeyleri banada söylediler bugun yetiştirmeye calısıyoruz belki su an fatura kesiyorum sizinki olabilir. 6000 adet telefon hangi birini yetiştirelim vs vs kendilerine göre herkes haklı ama bir kampanya yapıyorsan lansmanda en geç 30 Ekim diyorsan sistemini ona göre ayarlaman lazım sipariş sırasına göre değil kafalarına göre kargoya veriyorlar herhalde bizede tüketici olarak beklemek düşüyor.

• Arkadaşlar telefonla konuşurken ses ahize yerine sanki arka kapaktan gelmekte sizde de böylemi başka çağrı programı var mı önereceğiniz parazit azaltma vb ayarları olan

• Arkadaşlar sizdede ara sıra ekran soluklasiyormu tuşu kilitleyip açınca tekrar düzeliyor

• quote:

Orijinalden alıntı: bubu13

Arkadaşlar sizdede ara sıra ekran soluklasiyormu tuşu kilitleyip açınca tekrar düzeliyor
    Ben de soluklaşmıyor, ekranda bir sıkıntı yok.

• Ara ara oluyor mesela şuan yazmaya başladım beyaz renk sarımsı oldu 😃 yazılımsal bir sorun mu acaba cihaz yurtdışı

• quote:

Orijinalden alıntı: bubu13

Ara ara oluyor mesela şuan yazmaya başladım beyaz renk sarımsı oldu 😃 yazılımsal bir sorun mu acaba cihaz yurtdışı

Ekran>renk şeması otomatikse ışık durumuna göre değişiyor olabilir.

• oldu 😃 yazılımsal bir sorun mu acaba cihaz yurtdışı

• 
Sayfa: önceki 2526272829
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.