Bildirim
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (3. sayfa)
Samsung Galaxy S25: Yapay Zeka Parmaklarınızın Ucunda
https://www.amazon.com.tr/stores/page/92F263DE-74F5-45CA-B8EE-2FA578898A76?ref_=s25dh
Spigen U100 Universal Metal Kick Stand Tüm Cihazlarla Uyumlu (Video ve Oyun Ayağı) Black - 000EM20860 : Amazon.com.tr: Elektronik
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B01LW6NN8T
4 sa. önce paylaşıldı
Lepro LED el feneri LE2050 ultra parlak LED el feneri, klipsli, yakınlaştırılabilir kamp el lambası, 5 modlu, su geçirmez el feneri, kamp, dış mekan, doğa yürüyüşü, balık tutma, hediye, 2'li paket : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B0932X7YH6?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
14 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Büyükse sıkıntı yok Mi Max 2 ve 3 kullanmışlığım var. Onlar da tabletten halliceydi.
Kutulu mu geldi acaba ürününüz? İçerik vs tam mıydı merak ettiğim için soruyorum.
Benim kargom pazartesine kaldı bekliyoruz bakalım. Ekran boyutu olarak Redmi Note 9 pro ile aynı ölçülere sahip gibi görünüyor (gsmarena'da yazan bilgilere göre söylüyorum.) -
Hayırlı olsun güzel telefon açıkçası bu hoparlör temizleme redmi note 8 de bulunuyor bende sipariş geçtim Ekim ayında elime geçecek
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Evet mi store dan alındı orijinal kutulu ürün ben alıştım büyüklüğüne... Ama mi note 10 lite in verdiği o zevki vermiyor. Olsun yinede ben beğendim cihazı pil konusuna gelirsek bir günü çıkarıyor yoğun kullanımda...quote:
Orijinalden alıntı: BlackMirror
Büyükse sıkıntı yok Mi Max 2 ve 3 kullanmışlığım var. Onlar da tabletten halliceydi.
Kutulu mu geldi acaba ürününüz? İçerik vs tam mıydı merak ettiğim için soruyorum.
Benim kargom pazartesine kaldı bekliyoruz bakalım. Ekran boyutu olarak Redmi Note 9 pro ile aynı ölçülere sahip gibi görünüyor (gsmarena'da yazan bilgilere göre söylüyorum.)
Yalnız sayfa kaydirmalarinda takılmalar var.
Cihazı ilk açtığımda 250 MB lik bir düzeltme güncellemesi geldi yükledim. Tabiki ne sorunu vardida bu güncellemeyi yayınladılar bilmiyor um.
Ama genel olarak 199 Euro'ya böyle bir téléphone almak bence çok iyi bu telefon düzgün bir kullanimda baya iş görür fotoğrafları gerçekten çok güzel çekiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Teşekürler hocam size de şimdiden hayırlı olsun iyi günlerde eskitin..quote:
Orijinalden alıntı: SUPERMAN
Hayırlı olsun güzel telefon açıkçası bu hoparlör temizleme redmi note 8 de bulunuyor bende sipariş geçtim Ekim ayında elime geçecek
Teşekkür ederim. Ben mavi renk sipariş geçtim, Siz yurtdışındamı yaşıyordunuz.
Evet bende gri olanını aldım. Daha önce kullandığım mi note 10 lite violet mavimsi bir renkti. Sokak ta çok dikkat çekiyor da ben de sevmem öyle elimde telefon ile konuşurken insanları n bana bakmasını sönük olsun dedim gri aldım.,😀😃quote:
Orijinalden alıntı: SUPERMAN
Teşekkür ederim. Ben mavi renk sipariş geçtim, Siz yurtdışındamı yaşıyordunuz.
Gride güzel renk haklısınız dikkat çekiyor gerçekten de bende bazen gri niye almadım diye düşünmüyor değilim
Ben sizi Türkiye'de yaşıyorsunuz sandım Yurtdışında yaşadığınızı bilmiyordum. Hayırlı olsun, güzel günlerde kullanın. Malum buralarda kaçak yollardan geldiği için kutusuz cihazlara alıştık -
-
-
Cihazın gözünüze çarpan kronik bir sorunu var mı?
Hayır hocam mi note 10 lite gibi sensör sorunu vs. Hiçbir şey ile karşılaşmadım... Yağ gibi akıyor şuanquote:
Orijinalden alıntı: UgLeR
Cihazın gözünüze çarpan kronik bir sorunu var mı?
Siz yazdıkça için gidiyor :) Türkiye'de satışa çıksa da hele bir görsek...quote:
Orijinalden alıntı: extense
Hayır hocam mi note 10 lite gibi sensör sorunu vs. Hiçbir şey ile karşılaşmadım... Yağ gibi akıyor şuan
Alıntıları Göster -
İçin gitmesin rahat ol yurtdışı 1800 TL lik telefon getir sende kullan kafaya takacak bir durum yok
-
Hayırlı olsun kaça aldınız hocam ayıptır sorması
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim. Piyasası nette bakıldığında da genellikle aynı fiyatta. İlla ki 50-100 fazla koyup satanlarda vardır.
2700'e aldım. -
Kayıt işi çözüldüquote:
Orijinalden alıntı: Dr James Wilson
Şu an kayıt yok diyorlar da gelir muhtemelen. Ön siparişten m51 verdim. İki gün sonra ne olacağı belli olmuyor amoled olsa yanabilir,ips ölü pixel olabiliyor şans işi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X