Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (4. sayfa)
-
-
-
Şunu da söyleyeyim telefon ile konuşurken ahize açıksa titreme oluyor normal kulağınızda olduğunda titreme yok bende.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam son zamanlar imeiler tek tek patlıyor. Yurtdışı cihaz almaktan vazgeçtim yine de teşekkür ederim -
Telefon kayıt ücreti ne kadar oldu TR dequote:
Orijinalden alıntı: Dr James Wilson
Hocam son zamanlar imeiler tek tek patlıyor. Yurtdışı cihaz almaktan vazgeçtim yine de teşekkür ederim
İmei atanlar 75 liraya atıyor. Yasal şekilde kayıt için en son 1700 civarı para istiyorlardı -
Kısaca ohaaaa diyorum 2 tane telefon getirecektim bu ne ya bizim burada böyle birşey yok istersen Çin'den al telefon vergiside nedir. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim artikquote:
Orijinalden alıntı: Dr James Wilson
İmei atanlar 75 liraya atıyor. Yasal şekilde kayıt için en son 1700 civarı para istiyorlardı
Bizde böyequote:
Orijinalden alıntı: extense
Kısaca ohaaaa diyorum 2 tane telefon getirecektim bu ne ya bizim burada böyle birşey yok istersen Çin'den al telefon vergiside nedir. Allah yardımcınız olsun ne diyeyim artik
Alıntıları Göster -
Hocam burada nefes almak bile paralı -
Yok hocam şu an ilk kullanımda bu çarpmıştı gözüme. Teşekkür ederim cevabınız için. Normal bir durum o zaman bu. Başka gözüme çarpan birşey olursa yine yazarım :) Tekrardan teşekkürler.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kayıt için 1838 TL para ödenmesi gerekiyor şu anda seneye tekrar zam geleceği söyleniyor
quote:
Orijinalden alıntı: BlackMirror
Yok hocam şu an ilk kullanımda bu çarpmıştı gözüme. Teşekkür ederim cevabınız için. Normal bir durum o zaman bu. Başka gözüme çarpan birşey olursa yine yazarım :) Tekrardan teşekkürler.Zannetmiyorum başka bir sorunla karşılaşacaksınız yağ gibi akıyor diyeceğim yine. Güzel cihaz tatmin etti benj.
Bu arada 199 Euro ya almıştım kayıt parası tutarında gerçekten Allah yardımcınız olsun. 2 yıldır gitmiyor um TR ye her an herşey değişiyor demek ki
Hangi ülkedesiniz hocam
quote:
Orijinalden alıntı: SUPERMANHangi ülkedesiniz hocam
Fransa'da yım
Çok güzel hocam Fransa benimde bir çok arkadaşım taşınmıştı oraya restaurant açtılar zamanında gayet mutlular orada
quote:
Orijinalden alıntı: SUPERMANÇok güzel hocam Fransa benimde bir çok arkadaşım taşınmıştı oraya restaurant açtılar zamanında gayet mutlular orada
Fransız halkı iyidir karismazlar kimseye benimde çok arkadaşım vardir. Sadece siyasetçileri i.nee 😄😄🤗
Evet haklısın valla keşke imkan olursa ilerde bende taşınırım inşallah :)
arkadaşlar bende poco x3 ile aranıza katılmış bulunmaktayım kayıtsız olduğu için bu cihaza imei atılabiliyormu henüz belli değil falan dediler ?
-
Hayırlı olsun kaça nereden hangi modelini aldınız acaba
teşekkür ederim 2500t ye aldım ben yurt dışı telefon getirip satan birinden 6/128 GLOBAL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BATYUS -- 4 Ekim 2020; 13:49:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X