Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (339. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.459
Cevap
138
Favori
614.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 12.5.6 veya 12.5.7 yi kullanan varmı şarj sorunu devam ediyormu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • mavilim_ M kullanıcısına yanıt

12.5.5 ten geçtim bir fark hissedemedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedManetics -- 3 Mayıs 2022; 14:9:28 >
  • Ben 12.5.4 kullanıyordum çok fazla şarj yiyordu 12.5.1 e çektim şimdi şarj gayet iyi yeni yazılım var diyip duruyor yazılım güncel olsun diye yükseltesim geliyor :) şarj fazla yiyorsa birazdaha sabredeyim şimdilik 12.5.6 yı yeni olarak gösteriyor 13 gelmesine bayağı var sanırım düşünmekle tekrar uğraşmayım diyorum

• trianon T kullanıcısına yanıt
    6 hiç gelmedi bu cihaza diye biliyorum 7 şarj sorunu nasıl oluyor çözemedim arkadaşlar bazı ekran görüntüsü atıyor şarj %5 şarj süresi 8 saat hiç bir telefon normal kullanımda %5 te 8 saat süre vermez telefon ben ilk aldığımda 2 gün gidiyordu bir sene kullanımdan sonra 1,5 gün oldu sosyal medya kullanmıyorum face ins twt dahil sadece WhatsApp oda resim gönderme kolaylığı sayesinde bunları neden söylüyorum siz telefona ne kadar yük bindirirseniz şarjı o da kadar hızlı gider dolayısıyla şarjın hızlı bitmesi görecelidir ve kullanıma bağlı olarak değişir...

İyi forumlar...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 12.5.4 te bir gün veya daha az gidiyor bir iki hafta kullandım bende 12.5.1 aldım sonra birbuçuk günü geçmeye başladı kullanma sürem aynı uygulamalar aynı kullanım şekli ile

• Arkadaşlar Poco Launcher'ın 4.0 versiyonu çıkmış bugün. Apk olarak yükledim. Nihayet Xiaomi cihazlardaki animasyonları getirmişler. Harika oldu bu haliyle telefon. Resmi olarak Mayıs'ın ortasında gelecekmiş. Beklemek istemeyenler benim gibi apk yükleyebilirler.

• the_exorcist kullanıcısına yanıt

muhtesem olmus yukledım. Bilgi için teşekkürler. Oh be akıyor cihaz ara yüzü şimdi

• Arkadaşlar merhaba, son güncelleme yani 12.5.7 global sonrasında Türk Telekom ile sorun yaşayan var mı? Daha önce hiçbir sorun yokken bu güncelleme sonra aramalarda şebeke düşmemesi sorunu yaşıyorum. Üstüne arayanlar da bana ulaşamıyor. Hat resetleme, açma kapama, uçak modu falan yapınca ancak kendine geliyor şebeke. İnternet kısmında sorun yok ama ses iletimi sorunlu. Volte kapattım bir tık daha iyi gibi oldu sonra yine başladı.

Link atabilir misin hocam konuda bulunsun bari gerçekten iyiyse

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aziz istifa -- 4 Mayıs 2022; 14:49:12 >
  • aziz istifa A kullanıcısına yanıt

teşekkürler hocam yükledim demin değişiklik olarak kilit açıldıktan sonra ufak bir animasyon var ama başka bir fark görmedim ben ya da denk gelmedim en azından :)

• Son güncelleme telefonu mahvetti dokunmatik filan gariplesti.

• 12.0.7 sürümündeyim eskiden olmayan bi lanet sorun var chromeda takılırken birden takılıyor alta atıp geri açınca düzeliyor bir film izlettirmedi. Başka tarayıcı da kullanmak istemiyorum var mı başka bunu yaşayan?

• Nisan güvenlik güncelleştirmesi geldi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

Arkadaşlar ben bu cihazı 6 Gb Ram diye biliyorum 8 yazıyor hatta telefonun kendi özellikler kısmında da o şekilde 🤨 rom olarak da Endonezya romu yüklü herhangi bir custom rom işine de girmedim tamamıyla stock olarak böyle bi durum mu var bu işte?

• Honey_Badger_06 kullanıcısına yanıt

8 GB'lık versiyonu da vardı galiba yurtdışında ama tam bilmiyorum. Senin cihaz yurtdışıysa belki.

Ondan şüphelendim ama tr garantili kutusunda kvk amblemi var imei de çakma değil enteresan

• Honey_Badger_06 kullanıcısına yanıt

Hindistan nfc özelliği olmayan versiyonu 8gb ramli , onun dışındaki modeller 6 GB ramli.

• sawash35 kullanıcısına yanıt
    Nfc de mevcut temassız kartlara tepki veriyor belki yazılımsal olarak yanlış ölçüp 8 Gb gösteriyor olabilir

• 
Sayfa: önceki 337338339340341
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.