Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (341. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
7.459
Cevap
139
Favori
614.022
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    EU rom çok kasıyor...
    Android 12 Pixel yada Evolution X tavsiye ederim ...

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar. En son hangi güncellemeden sonra başladı hatırlamıyorum ama duvar kağıdı atadığımda örneğin bir simge olsun, çember şeklinde. Çember ekrana tam sığıyor şeklinde gösteriyor önizlemede. Kilit ekrana uyarlayınca da problem yok ama ana ekrana yaptığımda çember sığmıyor ve duvar kağıdı "zoom in" olmuş gibi duruyor. Telefonu yeniden başlatıyorum düzeliyor bir iki dakika sonra yine aynı. Sizde de böyle mi? Çok rahatsız edici

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun oynayan biri değilim bana günlük kullanım için önerebileceğiniz android 10 tabanlı rom öneriniz var mı acaba pil süresi benim için çok önemli.

• LejyonerisT kullanıcısına yanıt

Evet bende de aynı, poco launcher ile alakalı sanırım, ona da güncelleme gelecekti, gelince düzelir belki. Abimde de bu telefon var onda da aynı durum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi quar7 -- 15 Haziran 2022; 19:34:50 >
  • Buradan indirip güncelleme yapınız

POCO Launcher

Kararlı Güncelleme
    POCO Başlatıcı 4.0 V4.38.0.4907-06101759

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 16 Haziran 2022; 16:20:31 >
  • Teşekkürler. Deniyorum

• dahool kullanıcısına yanıt

Arayüz baya hızlandı dostum, emeğine sağlık :)

• dahool kullanıcısına yanıt

Teşekkürler

• Arkadaşlar selam telefonun ses açma kapama tuşu kırıldı fonksiyonel olarak çalışıyor ama sadece plastik kırıldı bunu Türkiye'de temin edebileceğim bir yer var mı çinden getirince 150 tlye yakın tutuyor.

3D resmi olsa 3d yazıcıdan da çıkarırım ama bulamadım
    Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

• Tr Romlu cihazıma 12.5.7 güncellemesi geldi şimdi. Anlaşılan en az bir ay daha miui 13 yok bize.

• razielepic R kullanıcısına yanıt
    Aynen bendede oyle.2 gun giden sarz simdi 24 saate dustu.devamli karanlik modda kullaniyorum.
    12.0.8 gelmis bundada iyilesme yoktur.
    Yuklemeyecem.sarz dahada kisalabilir

• parlamenter P kullanıcısına yanıt

Şarj için denemeler yaptım yine. Uygulama kasasını kapattım önce ve iki şarj döngüsü bekledim öyle. Değişen bir şey olmadı. Sonra kontrol merkezi tarzını eski sürüme getirdim yine iki şarj süresi bekledim. Bu sefer şarj daha kötü oldu. Buna anlam veremedim. Şimdi yeniden yeni sürüm olarak ayarlayıp kullanıyorum. Eski sürüm varkenkine göre daha iyi. Son versiyonda da bir değişim olmadı. Zaten sanıyorum ki sadece güvenlik paketi içeriyor son güncellemeler.

Telefonu yoğun kullansam da kullanmasam da yaklaşık bir gün sürüyor şarjı. Tuhaflıklar diz boyu. Miui 13 gelince sıfırlama yapıp yine bakacağım duruma. Ama umudum yok açıkçası. Garanti süresi bitsin eski bir versiyona geri dönerim olmadı.

• Oramakomaburamako1 kullanıcısına yanıt
    Evet denedim pil uzadi 1.5 gune cikti.
    Tesekkurler

• Ya şu bildirim sorunu iyice canımı sıkmaya başladı. Telefonu 1.5 yıldır kullanıyorum instagram bildirim ya geç veriyor ya uygulamaya girince bildirim veriyor tamam sorun değil zaten pek kullanmıyorum Instagram'ı deyip sorun etmiyordum. Ama yaklaşık 10 gündür şimdi de whatsapp arıza çıkartmaya başladı. Bildirim geliyor ancak ses çıkmıyor sanki telefon sessizdeymiş gibi. Kaç kere sildim yükledim sesi değiştirdim otomatik başlatma açtım pil tasarrufunu kapadım hepsi ıvır zıvır bir işe yaramadı. Gmail desen kafasına göre senkronize ediyor gene mailler ya uygulamaya girince geliyor ya da çok geç bildirim veriyor. Yani lanet girsin böyle işe!

Yani bir telefondan beklenen en temel şey ne biri arayınca, mesaj atınca çalması, ses çıkarması değil mi? Belki acil bir haber bekliyorum. 7/24 telefon elimde bildirim mi bekleyecem. Yani ilk ve son maceram Xiaomi poco ıvır zıvır. Daha telefonun en temel işlevini yerine getiremeyen firma hiç bir işe yaramaz. Ah Sony niye gittin ya. Bu salak şayomilere kaldık!

• Son sürüm resmi rom ile kullanan arkadaşlar Ayarlar-->Ekran sayfasındaki "Yenileme Hızı"nın yanında yazan değere bir bakabilir mi? Ben bir ara 90hz gördüm. Dedim ne oluyoruz? Hemen tıklayıp girdim ve 90 değerini göremedim. Geri döndüğümde ilk gördüğüm yerde artık 90hz yoktu. 120hz ayarlı olduğu için 120hz görünüyor şimdi.

Asıl mesele ise eskiden yanlış hatırlamıyorsam 120hz için başlıkta dinamik yazardı(ya da seçeneğin hemen altındaki açıklamasında dinamik yazardı). Şimdi artık maksimum yazıyor. 90hz'yi geçici olarak da olsa görmem ve bu başlık ismi değişimi bu konuda biraz umutlandırdı beni. Belki 90hz seçeneği de eklenir ve dinamiklik denilen seçeneğe mecburiyetten kurtuluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 26 Haziran 2022; 13:31:17 >

• Arkadaşlar iş telefonu için kullanıyorum ama , kamerada bazen lazım oluyor kamerayı daha iyi seviyeye getirecek ayar var mı bu cihaz için

Batarya ömrü bariz şekilde kısaldı benim telefonda. 1 günden 12 saate düştü diyebilirim. Bir çözümü var mı, yoksa genel bir sorun mu bu?

Edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Chembond -- 28 Haziran 2022; 17:47:31 >
  • Chembond kullanıcısına yanıt

Birçok şey denedim ama değişen bir şey olmadı. Kontrol merkezini klasik olarak geri alan bazı kullanıcılarda pil performansı artmış ama bende tam tersi oldu. Yeni versiyona geri döndüm. Benim hala bir gün sürüyor. 120hz ayarda. 60hz yaparsam pil performansı artacaktır; ancak 120hz'ye alışınca 60hz istemiyor gözler.

Uygulama kasasını kapatmak, 60hz ayarlamak, kontrol merkezini değiştirmek, ayarlıysa internet bağlantı hızını ve/veya bellek kullanımını göstermeyi kapatmak seçenekler. Birini, birkaçını veya hepsini birden deneyebilirsin. Gerekmediğinde konumu ve bluetooth'u da kapatmak bir seçenek.

• BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt

Ayarlarla bir yere kadar. Genel anlamda Google Camera uygulaması ile performans daha iyi olduğu söyleniyor. Bizim telefona hangi versiyon uygun onu araştırmak lazım.

Play storeden Gcam loader yükleyin ayarlardan Türkçe yapın hangi model kullanıyorsanız onu seçin en son sürümü yükleyin. Kamera ayarlarını kendinize göre ayarlarsınız.

play.google.com
    GCamloader - GCam Community - Apps on Google Play
    https://play.google.com/store/apps/details?id=net.metareverse.gcamloader

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 28 Haziran 2022; 17:13:40 >

• 
Sayfa: önceki 339340341342343
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.