Evet dostlar. Bu iki parça arasında git geller yaşıyorum. Vaktim kısa, indirim günlerini bekleyerek ani fiyat yükselmesi riskini de göze alamıyorum. Sizlerden bu tercihimde tavsiye ve desteklerinizi esirgememenizi rica ediyorum. Oyun bir yana, gelecek vaad eden bir tanesinde karar kılmak ve tabiiki pişman olmamak istiyorum.
Şimdiden kıymetli tavsiyeleriniz için elinize emeğinize sağlık...
https://www.monsternotebook.com.tr/customize/productCustomize.aspx?urn=487813&secenek=&secenek2=&adet=1&lang=tr-TR
https://www.hepsiburada.com/msi-katana-gf76-11ue-273tr-intel-core-i7-11800h-16gb-1tb-ssd-rtx3060-windows-10-home-17-3-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV00000VH101
Harici DVD-RW Kutusu Çalışmıyor
Merhabalar. 2 sene önce 2 adet ssd alıp birini ilk bölmeye, diğerini de 2. bölmeye montajlamıştım. Boşta kalan DVD okuyucu da 2 senedir kenarda tutuyordum ta ki bu ürünü alana kadar. Bugün elime ulaştı ve DVD okuyucuyu kutuya monteledim. Harici 2. güç kablosu gerekmeyen bir tür imiş kendileri. Yalnızca tek kablo var o da USB 3.0.
İşin özeti şuan laptop'a bağlamama rağmen görmüyor. Daha doğrusu ses geliyor ve görseldeki gibi görülüyor fakat silüet şeklinde. Aygıt yöneticisinde DVD-CD aygıtını göremiyorum. Kapak açma kapama çalışmıyor. Elle açıyorum CD yerleştiriyorum herhangi bir etkileşim olmuyor ve disk dönmüyor.
Yapılmış şeyler;
-Sürücü harf yolu kendi atamıştı, değiştirdim, kaldırdım ve değiştirdim.
-Sürücü güncelleştirmesi yapmayı denedim.
-Biçimlendirmeyi denedim ki saçma bir yoldu ama olsundu.
-Sürücü üzerine sağ klik > Araçlar > En iyi Duruma Getir (Kurtarma için "İyileştirme gerekiyor" dedi, iyileştirmeyi denedim ama bir şey olmadı)
Sizce sorunun kaynağı nedir?
KPSS Lisans-Ortaöğretim farkı
|
Harici HDD Arıza durumu
SSD aldım, format sonrası ne yapmalıyım?
|
VPN, İDM ile indirme işlemi sorunu
|
Turkcell superbox kararsızlığım
|
KYK Sorunsalı
|
Diş Eti Ödemi Ve Şişmesi
|
Özel Üniversite Bursu Düşme İhtimali :(
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 68
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.247 (Bu ay: 215)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Android Telefonlar