Şimdi Ara

Harici HDD Arıza durumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
884
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar herkese. Harici HDD girişi sıkıntılıydı, PC nin okuyabilmesi için illa sağa sola oynatmak gerekiyordu, neyse içini açtım. Fakat girişini kırdım. Lehimlemeyi denesekte pek başarılı olamadık. Az evvel güçlü bir yapıştırıcıyla yapıştırmayı denedim fakat hiç okumadı bu sefer. Sorum şu, dışardan resimdeki işaretli parçayı temin etmem gerek fakat her bilgisayarcıda aynı parçadan var mıdır? İnternetten sipariş düşündüm fakat o parçanın adını bilmiyorum ne olarak geçiyor adı? Takribi fiyatı nedir?
    (Dipnot: Tavsiye olarak "Servisine ver kardeş","Aynı sorun bende de var, çözümü nedir?" gibi bildirim limiti doldurmaya çalışıp, boş yapan arkadaşlar lütfen siz cevap vermeyiniz.)

Harici HDD Arıza durumu

Harici HDD Arıza durumu

• 25 50 tl arasında yeni kutu al. Sorunlu devreyi diskten çek diski kutuya bağla.
    Diskin kartı bozulsaydi bulmak sıkıntılı olabilirdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DigitalVeri -- 29 Ekim 2019; 1:3:10 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kutunun içerisinde o yeşil çipten hazır bi parça mı var?
  • LejyonerisT kullanıcısına yanıt
    Hard diskin çalışması için gerekli olan mavi kart. Yeşil olan çok önemli değil. Kutu aldığınızda yeşil yerine kutudan çıkan kendi kartını kullanacaksınız. Aynı işi görür

• Menvuzyu şimdi kaptım. benim kafam mavi yüzeyede gitti bitişik sanıyordum çiple. uçtaki çipi söküp, yeni kutudaki çipe takıcam. Anlaşıldı. Yalnız bunun inç mevzusu varmış, cetvel ölçümüyle doğruluktan sapmam heralde, ve ucuz kutuyla pahalı kutu arasında çok bi fark var mı?
  • LejyonerisT kullanıcısına yanıt
    Sizin disk 2.5" . Kutular arasında ciddi fark olmaz sanırım.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.