Şimdi Ara

Diş Eti Ödemi Ve Şişmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
1
Cevap
0
Favori
1.441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • (Biraz uzun ama hemen geçme, belki bi yardımın dokunur) Cümleten selamın aleyküm beyler bayanlar. Konu yanlış yerdeyse affola ben yeniyim buralarda fakat çok acil bir durumu size sormak zorundaydım. Dişimde küçük bir oyuk vardı geçiktirdim doktor işini ve sinire kadar dayanmış oyuk. Bende Trabzonda bi doktora gittim özel. Adam orada sadece okuduğumu ve parayı alamayacağını öğrenince sadece ağrıyı kessin diye birşeyler sıkıştırdı o bölgeye. Sakaryaya geldim ve yine doktora gittim. Gitmeden önceki son 6 gündede dişimin altında çene kısmında fasulye tanesi kadar bi şişiklik vardı. DÜn doktor geçici sıkıştırılmış maddeyi çıkarttı ve içinden pamuk çıktı. Yani Trabzondakinin yaptığı şey dolgu bile değilmiş neyse kadın dişimi temizlerken içten kanamış. Fakat bide diş etimin dış kısmı kanamış. Kadında şaşırdı ve kanayan bölgelere geçici dolgu gibi birşey koydu. 2 de ilaç yazdı 24 üne gün verdi. Eve geldim fena ağrım vardı.Neyse başka ağrı kesiciyle idare ettim. Bugün farkettimki ödemden bağımsız hemen dibinde (Yine çene kısmında) şişiklik vardı. Ben korktum acaba kanayan yeri kapatınca acaba kanama içe doğrumu ilerledi diye düşündüm. İçten içe zonklama mevcut. Ve dilimle dişime dokunduğum zaman demir ve kan tadıyla karışık bir tat geliyor ağzıma. Elbetteki sizde doktor değilsiniz fakat daha önce bunun gibi birşey başınıza geldimi? Şimdiden teşekkürler ://

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.