Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (343. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.459
Cevap
139
Favori
613.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3. çeyrek sonu yani eylül sonu gelecek.

• Arama ksyut ozelligi kayboldu ? Sizde durum nasil ? Gecen gun farkettim bugun baktım yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • micro77 kullanıcısına yanıt

Çok akıcı bir rom olmuş

• Elimde bu cihazdan var, sürümü de aşağıdaki gibi. Şimdi buna 3 ay içinde plaka atılması gerekiyor. Acaba sürüm düşürmeden sorunsuz yapılır mı?

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi U39770434 -- 11 Temmuz 2022; 17:43:38 >
  • Plaka için hangi rom yüklü olduğu önemli değil, sadece rootlu olsun yeter.

• ibraxi kullanıcısına yanıt

Aynen

• Merhaba arkadaşlar orjinal rom durmalı mıyım ?Tavsiye ettiğiniz rom var mı ? Google pixel rom u gördüm en iyisi hangisidir ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi failiMeçhul -- 14 Temmuz 2022; 11:17:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar x3 gt ve pro, aynı puanlardaki galaxy a33 göre baya pahalı bu fiyat farkına ne vaad ediyor sizce

• Aldığından beri işe yaramayan bildirim ışığı epeydir çalışmıyordu. Pislik birikmiş içine, temizledim çalışıyor ama görmek zor. Hakikatten bu kadar saçma bir bildirim ışığı görmedim...

• Yeni farkettim mesela youtubede video izlerken renkler soluyor sonra canlanıyor bunun ayarı mı var nasıl düzeltilir?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • MySun kullanıcısına yanıt

Bildirim ışığının oraya sığacak kalınlıkta şeffaf misina takıp, yüzey hizasından tırnak makasiyla kesin çok daha görünür olacaktır

• Arkadaşlar , bluetooth ile bağlantı sırasında cihazların AAC desteği olduğu halde hata uyarısı verip SBC olarak bağlantı yapıyor , bir çözüm varmı , telefonum tr garantili .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawash35 -- 26 Temmuz 2022; 22:14:56 >
  • 13 gelmedi daha ama 14 gelecek haberleri gelmeye başladı.

teknoloji haberleri - shiftdelete.net
    MIUI 14 alacak Xiaomi modelleri ortaya çıktı
    https://shiftdelete.net/miui-14-alacak-xiaomi-modelleri-ortaya-cikti

• Instagram'da bildirimlerin geç gelme sorunu yaşayan varsa Ayarlar--> Pil & Performans --> Pil --> Uygulama Pil Tasarrufu bölümünden instagram'ı bulup açın. Pil Tasarrufu seçilidir büyük ihtimalle. Onu "Kısıtlama Yok" olarak değiştirin ve telefonu yeniden başlatın. Bende işe yaradı bu. Bildirimler anında geliyor artık.

• MySun kullanıcısına yanıt
    13 gelsinde 14e bel bağlamaya gerek yok boşuna stres yaparız... Bir beklenti yok 14 için gelirse sürpriz olur...

• Cihazı uzun süredir kullanıyorum ve birçok rom deneme şansı yakaladım. Şunu net söylebilirim ki bu cihaz MİUİ ile harcanmış ve potansiyelin çok altında kalmış. A11 romlar arasında ArrowOS 11, A12 romlar arasında AncientOS v6.2 sürümünü uzun süre kullandım ve hala A12 kullanıyorum. Performans ve 120hz ekranın tadını almak isteyenler AOSP rom kursun.

• On numara denk geldi. Gerçekten kaliteli bir rom arayışı için foruma girdim ve bu mesajınızı gördüm. MIUI öyle dandik bir rom ki bana neredeyse telefonu sattıracak.

Şimdi sizden naçizane ricam , bana rom önerin. Pek anlamam bu işlerden birkaç defa twrp üzerinden format vs attım ama rom işini de beceririm. Hayırlı akşamlar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar iyi forumlar öncelikle yaklaşık 1.5 yıldır poco x3 nfc kullanmaktayım cotüm rom demedim ama stock romları şunları denedim eu hindistan endonezya tr bu romların a10 ve a11 bütün sürümlerini uzun süre denedim genel olarak a10 romlar daha satabil çalışıyor bunu yanında a10 arasında en stabil ve batarya süresi oyun performansı en iyi rom endonezya 12.0.3 %100 şarj olduğunda güç tasarrufu acık 90 saat civarı gösteriyor 10 -12 saat ekran süresi 4.5g ile wifi ile daha fazla olabilir(güç tasarrufu modunda hiç kullanmadım sadece bilgi amaçlı bazı arkadaşlar konu yapmış) sadece oyun olarak pubg oynadım 6 saatten fazla ekran süresi alıyorum birde sunu söylemek isterim rom yükledikten sonra şarj iyileşmesi için zaman gerekli en az bana göre 2 hafta çok kişi şarj şikayeti olduğunu gördüm tecrübelerimi yazmak istedim isteyen olursa görsel atabilirim iyi forumlar

(ayrıca poco luncher kulanmıyorum nova prime ve tam ekran hareketler)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZumrutAnka -- 30 Temmuz 2022; 15:39:44 >

• Beyler daha hiç room root hiçbişey atmadım.Sarj aşırı derece hızlı bitmeye başladı.3.5 saat ekran süresi alıyorum.Akşama yetişmiyor resmen.

12.5.7 yüklü.

• Arkadaşlar bir haber gördüm de detaylı bilgisi olan varsa bizide aydınlatırsa sevinirim bizim kullandığımız poco launcher zararlı uygulamalar listesinde! https://m.aksam.com.tr/teknoloji/android-kullanicilari-dikkat-bu-35-uygulamayi-hemen-silin/haber-1292706

• 
Sayfa: önceki 341342343344345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.