Gözünüz aydın. Garantili cihaz sahipleri güncelleme yaparlarsa mutlaka hard reset atıp,sıfırdan kurulum yapsınlar... < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (345. sayfa)
-
-
henüz gelmedi.
-
Sanıyorum yanlışlıkla gelmiş...
Yanlış olduğunu anlayıp geri çekmişler şaka gibi sabah görünüyordu akşam eve gidince indiririm dedim şimdi görünmüyor sizlerde de durum böyle mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mavilim_ -- 11 Ağustos 2022; 15:11:8 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bu güncelleme gelir, bekletirsen yüklemezsen gider bir kaç gün sonra bir daha gelir. Belli bir kapasitede güncelleme gönderilir yükleyen olmaz ise diğer kullanıcıya gönderilir.
Android Auto kullanamaz oldum gelen güncellemeden sonra. Resmen şaka gibi bir kez olsun başka şeyleri bozmadan bir iş yapsalar şaşarım. Çinliler pişmanlıktır bir daha yanından geçmem ürünlerinin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android auto Google ürünüdür Çinlilerin alakası yok android içinde var zaten bunu bu cihaza bağlamak mantıklı değil google Play'de görürsünüz zaten verileri temizleyip tekrar bir daha deneyin.
Samsung telefonda çalışıyor, denedim sıkıntı yok. Netten araştırınca xiaomilerde genel problemmiş android 12de. 12.5 güncellemesinde de batırmışlardı yine aynı yerdeyiz. Google ile alakası yok konunun. Baya bir şey denedim ama çalışmadı düzeltme güncellemesi bekliyorım herkes gibi bende.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rhkrkmz -- 14 Ağustos 2022; 22:37:33 >
12.5.8 geldi 15 gundur yuklemiyordum. Yel h
Kendi yukledi be bana teli kapat dedi mecburen yukledim.bi degisiklik yok gibi
Karanlik modda kullan.pil tasarruf acik olsun ,eski cekmeceye don.
Ben bu sekilde bir gunden fazla gidiyor.
Xiaominin değil gereksiz uygulamaları, direkt MİUİ arayüzü zaten gereksiz. Bu telefona azıcık saygısı olan aosp rom kullanır ve 732G'nin keyfine varır.
Xiaomi de rom sıralaması su şekilde;
Çin romun gereksiz uygulamalarından Global Rom yükleme, Global romun gereksiz uygulamalarından Custom rom yükleme, Custom romun da gereksiz uygulamalarından AOSP rom yükleyerek kurtulabilirsiniz...
mi13 dagitimina baslandı denildi ama halen ortada yok 2 adet poco x3 ncf var biri global romu yuklu diyeri euxm rom yuklu güncelleme halen yok
Dün itibariyle ArrowOs 12.1'e geçtim. Gayet seri bir rom ama miui'den farklı da yok gibi. Sorusu olan sorabilir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
10-15 güne gelir
-
Garantili cihaz ise ve yüklerseniz geri dönüş şansınız yok (garanti dışı kalmadan) ona göre yükleyin 😉
Yükleyen yok galiba deneyelim bakalim
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
yourumlar senden :) daha TR romlarına gelmedi 13
-
-
Avrupa sürümü de çıkmış. Tr sürümü de gelir 10 güne.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X