Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (347. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.457
Cevap
139
Favori
613.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bende de aynı durum mevcut. OTA üzerinden mi güncellendiniz sizde ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • FarukMct kullanıcısına yanıt

Evet resmi gelen güncelleme ile yaptım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En sevindiğim olay şu Instagram ve WhatsApp bildirim olayını çözmüşler. Anında geliyor artık.

• Format attım temiz yükledim

Net telefon daha hızlı daha tepkisel daha ilk gün olmasına rağmen

Önemli olanda buydu. Kesinlikle hızlanmış ve daha da hızlanacaktır sistem oturdukça. Şarj olayım da hala aynı sayılır 120 hz kullanıyorum 9 10 saat civarı ekran rahat gelir.

Bence olmuş. Hantallık gitmiş. Rootla hızlanmış havası hakim. Eskiden whatsappı instagramı açarken daha hantaldı şimdi hemen önüme geliyor.

Eskisinden iyi kesinlikle. Yükleyin geçin. Temiz kurulumla çok farkediyor onu da diyim. İki türlü denedim net tepkisel farklılıklar var.

• brkbskc kullanıcısına yanıt

Karanlık mod sorunu var mı sende de? Sıfırlama sonrası düzeliyorsa ben de yapmayı düşüneceğim.

Ayarlar-->Ekran-->Daha fazla karanlık mod seçeneği bölümündeki tekli uygulamalar listesinde sadece Amazon uygulaması var bende. Diğerleri olmadığına aydınlık mod halinde açılıyor uygulamalar.

• razielepic R kullanıcısına yanıt

hiç bir sorun görünmüyor şimdi denemedim. Hepsinde karanlık modu sağlıklı şekilde uyguluyor.

Format atmadan önce kullandım net formatla formatsız farkı var. Serilikten tut uygulamaların tutarlılıgına kadar.

• merhaba, telefonum çok yavaş şarj olmaya başladı. telefonu şarja takıyorum ve 6 saat sonra %10 oluyor. neden olabilir? ayrıca MIUI 13 güncellemesi de bir anda kayboldu.

• socratosphere kullanıcısına yanıt

Farklı kablo ve şarj aleti deneyin...

• the_exorcist kullanıcısına yanıt

ben onu Instagram bozuk diye sanıyordum telefon mu bozuktu  

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt

Aynen hocam telefon bozukmuş. Instagram kafasına göre bildirim veriyordu,WhatsApp da bildirim geldiği halde hiç ses çıkarmıyordu. Şimdi ikisi de düzeldi. Sırf bunun için bile güncelleme yapılır. 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi the_exorcist -- 2 Eylül 2022; 7:29:25 >
  • the_exorcist kullanıcısına yanıt

bir şey diyim mi bu dediklerin bende daha sık olmaya başladı güncellemeden sonra   instagram bildirimleri 5-10dk gecikmeli falan geliyordu ama wp düzgündü şimdi wp uçmuç bildirim sesi bir geliyor bir gelmiyor, önceden böyle değildi instagramda bende düzelmemiş

• telefon zil sesini kendi kendine kısıyor telefonu kapatıp açtıktan sonra. Tek sorun bende bu. Temiz formatlı kurulum yaptım

• Shovel Knight kullanıcısına yanıt

Gerçekten mi ya çok ilginç. Ben güncelledikten sonra sıfırladım ama telefonu belki onun etkisi olabilir. 2-3 saatim gitti ama olsun. 

• oo güncelleme gelmiş Allah razı olsun şaomicim zahmet verdik sana da.

• brkbskc kullanıcısına yanıt

Evet ben de farkettim bunu alarm ve zil sesi seviyesi kafasına göre takılıyor iniyor çıkıyor. Ama ben format atmadım. Hatta telefonu alalı 2 yıl olacak neredeyse, sadece ilk aldığımda bir format atmıştım ondan sonra devamke . Valla o kadar zor geliyor ki telefona format atmak pc olsa 1 saatte formatı atar tüm ayarlarımı yaparım da telefonda cücük kadar dokunmatik ekranla bu işleri yapmak eziyet gibi geliyor. 

• Telefonun pil sağlığını yüzde olarak öğrenebileceğimiz bir yöntem var mı? İnternette yazanların çoğunu denedim fakat o şekilde bakınca "Good" yazıyor sadece

• aziz istifa A kullanıcısına yanıt
    Batarya sağlığını öğrenmek için bu uygulamayı yükleyin 10 gün sonra pil sarj ve deşarj kullanım vb. bilgileri dayanarak pilinizin sağlığını öğrenebilirsiniz. accubattery

• dahool kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam da daha basit bir yolu yok mu acaba

• aziz istifa A kullanıcısına yanıt
    Pilinin ömrünü verebilecek bir program yok. Bunu öğrenebilmek için en iyi böyle bulabilirsiniz. Başka türlü bulamazsınız. Zaten 5000 Mah. Piliniz muhtemelen bir iki sene içinde 3900 mah. vb düşer. Bu da çok önemli değil aslında hızlı şarj olduğu sürece sıkıntı yok. Sizi 3-4 seneden sonra üzmeye başlar o zaman da ya telefonu yada pili değiştirirsiniz.

• 
Sayfa: önceki 345346347348349
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.