Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (349. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Adb cmd driver olmadığı için görmüyor yoksa cihaz fastboot modda 😀
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
elinde driver linki varsa rica etsem. ben bildiklerimi yükledim ama o zaman sıkıntı var.
-
O tip uygulamalarda bazen sorun oluyor silip en güncel sürümünü yükle bende sorun yok, Twitter'da ki sorun Twitter'dan kaynaklanan bir sorun, bendede aynı. Ekstra telefon ayar felan yapıyormusunuz. DNS vb. bunlarda bazı uygulamaların sitelerin açılmamasına sebep olabilir. Poco launcher en güncel sürüm iyi sorunsuz. Endonezya romdan dolayı değil gibi ama global yükleyip bir denemeniz lazım.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Özel dns kullanıyorsanız olabilir (Ayarlar --> Bağlantı ve paylaşıma bakabilirsiniz)
-
Daha stabil olmuştur muhtemelen. Formatdan kaçmak için iyi bir yöntem.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
USB 2.0 port kullanın...
https://data.chimeratool.com/chimerainstallers/ChimeraInstaller.exe
Merhaba elimde yurt dışı cihaz var sim kartın biri imeili diğer imeisiz hat taksam kaç gün içinde kapanır?
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
İmeili olan kapanmaz ki ? Yasal olarak her sim yuvasının kullanım süresi 120 gündür.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 5 Eylül 2022; 17:32:34 > -
Teşekkürler o şekilde oldu. Adguard dns kullanıyordum kaldırınca açıldı
-
Arkadaşlar güncel stabil rom önerisi alabilirmiyim
Buyurun...
https://drive.google.com/file/d/1G5gv1MPow_-dZuYDV9kLEXTCfHSSudqS/view
1. PocoLauncher yerine MiuiLauncher V4.38.0.5173-071812249
2. Gereksiz uygulamalar kaldırıldı.
3. Kilidi açılmış öğe - Yenileme hızı 90Hz.
4. Genişletilmiş paneldeki geçiş sayısı 4 (eski sürüm) yerine 5'e çıkarıldı. Parlaklık kaydırıcısının kalınlığı azaltıldı.
5. Standart temadaki simge paketi değiştirildi (miroom'dan).
6. Durum çubuğundaki pil yüzdesi simgesi artırıldı. Kenardan simgelere azaltılmış dolgu.
7. Gelişmiş ağ seçimi
8. Kaldırılan güncelleme (Güncelleyici)
10. 3 satırda arama kaydı
11. Google ödeme, kök olmadan çalışır. Play Store'daki cihaz sertifikalıdır. Güvenlik testi geçer.
12. Bilinmeyen kaynaklardan vb. kurulum izinleri verirken 10 yerine bir saniye bekleyin.
13. USB bağlantı penceresi değiştirildi (xiaomi.eu'da olduğu gibi).
14. Ekranı çift dokunuşla kilitleyin
15. miiui widget şeridi 13
16. Uygulamaların sürümleri: Saat, takvim, Temalar, Hesap Makinesi, Hava Durumu, Kişiler - güncel.
17. Arama kaydı ile Google yerine Dialer ve Miui mesajları.
18. Sistem uygulamalarını devre dışı bırakma yeteneği
19. Odeks
20. RO'daki bölümler (ihtiyacı olanlar kendi başlarına RW'ye çevrilebilir)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 6 Eylül 2022; 14:3:26 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
V13 güncellemesi geldi. Yükleyen varmı herkese mi yeni düştü bildirim.
İmei olmayan ne zaman kapanır?
Yazdım ilk mesajda + olarak imei yoksa sim kart çalışmaz zaten
-
Telefonu aldığım yer simin birine IMEI attım diğeri çalışmaz dedi.
Bir süre sonra diğer hat kapanır dedi ancak çalıştı belki kapanır bir süre bende çalışmasını beklemiyordum.Belki bir belki on gün sonra kapanır dedi.
İkinci sime imei atmanız icin cihazın içi açılıp dirençle işlem yapmanız lazım dedi.
İşi bilmeyen bir adam, uzaktan bağlantı ile IMEI atılıyor cihaza,özelden bu işi bilen,ehil bir kişinin irtibat numarasıni veriyorum , görüşün o halleder.
Bamada gelmis ama guncellemedim.get apps diye bela bir sey gelmiş
Bizim telefon için miui 13 son sürüm olacak galiba.
https://forum.donanimhaber.com/miui-13-1-guncellemesi-alacak-xiaomi-redmi-ve-poco-telefonlar--153765555
Başka yerlerde ise MIUI 14 alacaklar listesinde bizim telefonu görmüştüm. Android 13 alamayacağımız kesin gibi(bir sürpriz olursa bilemem tabi). Yine de daha çok var MIUI 14'e. Bence şimdilik tahmin üzerine kurulu bu listeler. Ama MIUI 14 alırız diye tahmin ediyorum.
Telefonumuz için iki yıl büyük güncelleme(android) ve +1 yıl daha güvenlik ve MIUI güncellemesi alacak diye duyduğumu hatırlıyorum. Henüz 2 yıl geride kaldı. Bu bir yıl içinde MIUI 17 de çıksa alabilmemiz gerekiyor. Yeter ki android 12'de çalışsın. MIUI 14 android 12'de çalışmıyor denirse o zaman yapacak bir şey yok. En fazla MIUI 13.1 alırız bu durumda.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi razielepic -- 8 Eylül 2022; 14:43:50 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X