Şimdi Ara

Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (348. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7.457
Cevap
139
Favori
613.488
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
57 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bizdeki cihaz 12.0.7'de. Son sürüme geçirsek kaybımız olur mu?

• Cirrus- kullanıcısına yanıt

Olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • efebora06 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam 12.0.7'den devam o zaman.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cirrus- -- 3 Eylül 2022; 20:18:31 >
  • Dün ben de 13 e geçmiştim biraz saçmaladı fakat iş görüyordu. Bugün dedim bari temiz bi kurulum yapayım hard reset atıp tekrardan yedeklerimi yükledim bu sefer de kamera sürekli duruyor uyarısı geliyor devamlı ön belleği temizledim otomatik başlatmayı kapattım yine aynı var mı başına gelip çözebilen?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Honey_Badger_06 kullanıcısına yanıt
    Yazılımı güncelleme ekranından tekrar indirip güncellemeyi yükleyip tekrar hard reset yapıp öyle kurulum yapmayı deneyiniz. Bu gibi problemlerde en son güncellemeyi yüklemek sorunları çözüm oluyormuş.

• dahool kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler bir de onu deneyeyim.

Güncellemeyi geri çekmişler sanırım dün akşamdan beri indiremedim

Güncellemeyi o şekilde değil sağ üst köşeden en son paketi indir şeklinde yapacaksınız tekrar yükleyecek güncellemeyi sıfırlama yapmadan deneyin sonucu paylaşırsınız. Size ait yayınlanmış ve yüklediğiniz güncellemeyi (güncellemeyi kontrol et) menüsünden tekrar indirme komutu gelmez başda dediğim gibi yapıp yükleyin.
    Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dahool -- 4 Eylül 2022; 12:23:21 >

• Telefon biraz daha akıcı oldu ben gayet memnun kaldım güncellemeden.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben hard reset-format vb olmadan son güncel versiyonu direk güncelleyerek kullanıyorum.Şimdilik memnunum.Hatta telefon ekstra hızlandı gibi geldi oyunlarda vb.Şarj sanki daha iyi duruma geldi ama 1-1 önceki sürümle yaptığım bir test yok.Kendi adıma ben tavsiye ederim.

O şekilde yapıyorum zaten de bu uyarıyı veriyor
    Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri]

• quote:

Orijinalden alıntı: Honey_Badger_06

O şekilde yapıyorum zaten de bu uyarıyı veriyor
    WiFi den mobil den inmez.😉

• Son sürüme güncelledim. Wipe yaptım. Yok, daha da kasar oldu cihaz. snapdragon 435 var sanki cihaz da. Abarıyorsam ne olayım!

Memnun olanda var. Artık cihazımda donanımsal bir sorun olduğunu düşünüyorum. Tekrar s20Fe ye geçtim. ( iki cihaz var )

WiFi mobile fark etmiyor

• asyagrafik kullanıcısına yanıt

Telefonu 2-3 kez yeniden başlat.Her başlatmadan önce 10 dk kadar kullan.Telefon kendine gelecektir muhakkak.Telefon yağ gibi kayıyor.Önceki sürüme göre gayet akıcı hale geldi.

Normalde wifi den sorunsuz indirebilirsiniz. Sizde bir sıkıntı var sanırım. Ara ara deneyin, indirmeyi ona göre sonucu yazarsınız.

• Yapmadığım bir bu var. Deneyelim.

Bendede aynı sıkıntı vardı. Telefonu kapatıp açtım indirdi.

Hocam teşekkür ederim. Bende direk güncelleme yapmıştım. Şarj durumu çok kötüydü. Sizin dediğiniz gibi son paketi indirip tekrar güncelledim. Format vs yapmadım. Şuanda gayet tatmin edici.
    Sadece karanlık mod eski sürümdeki gibi bütün programlara uygulanmıyo. Tek sıkıntı bu.

Bugün güncellemeyi indirebildim tekrar kurdum yaklaşık 3 saattir kamera durdu hatasıyla karşılaşmadım fakat inat box ta durduruldu hatası geliyor tüm izinleri vermeme rağmen. Ha birde Twitter da var olan hesabı aç seçeneği de hata veriyor. Poco launcher i da 4 e yükselttim ama yine değişen bişey olmadı. Karanlık modda sorun yok. Cihaz Endonezya romu ondan kaynaklı olabilir mi?

• 
Sayfa: önceki 346347348349350
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.