Telefoncuya geri götürebilirsin |
Xiaomi Poco X3 NFC [Ana Konu ve Kullanıcı Deneyimleri] (372. sayfa)
-
-
Maalesef hem pek anlamam o işlerden hem de zamanim yok...standart düm duz kullaniciyim
yurtiçi garantili(zamaninda) olan cihaz icinde boyle ugrasicaksak...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Her ikisinde de yapiyor hat ile ilgili bir durum oldugunu dusunmuyorum....
Hizmetleri için teşekkür edip, yeni yelefon aramaya başlayabilirsiniz
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
X3 nfc Çıkma ekran arıyorum. Varmıdır satan veya sadece dokunmatik.. Ekran sağlam ama dokunmatik kırık.
Birde arka kapak.
Yeni bataryadan memnunmusunuz eski performansını verebiliryor mu?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Ben eşimin telefonunun pili şiştiği için deji batarya ile değişimi yaptırdım. çok memnunum.
Deji piller orjinal kalitede gibi ama sonradan hızla bozuluyor diyenler de var
-
Yeni bir pil taktırmak istersem orjinal pil bulmak mümkün mü yetkili servis dahi olsa orjinal yapiyorlar mı daha önce pil takanlar orjinal oluyor mu bu bilgiyi alabilir miyiz kendilerinden...
Redmi ve xiaomi'ye ait hicbir parcanin piyasada orjinali yok pil ekran ya da herhangi bir parca dahil.. Orjinal adiyla satilan her sey cakmadir.. Kendi servisinde belki olabilir onu bilemem ancak servisler genellikle yurtdisi cihazlari ucretiyle olsa bile kabul etmiyor cihaz yurtici cihazsa servisinde belki bulunabilir fakat piyasada kesinlikle yok..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 24 Ekim 2024; 18:15:38 >
Verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim telefonu 3 yıldır sorunsuz kullanıyorum Türkiye girişli olduğu için servisine gidip sorarım orjinal ise değiştirip bir 3 yıl daha kullanmayı düşünüyorum iyi forumlar...
ben olsam sadece orjinal pil bulunmuyor diye cihaz degistirmezdim cunku yan sanayi piller de yani fake orjinallerden bahsetmiyorum onlar cop, orjinaline yakin ekran sureleri veriyor.. deji olmazsa yurtdisindan nohon da alinabilir.. bu piller yillardir kullanici deneyimleriyle kendini kanitlamis piller ben dejiyi iphone da kullanmistim ve memnun kalmistim
elbette orjinal daha iyidir fakat bulunamazsa ben sirf bu yuzden cihaz degistirmezdim ancak ekran sorunu icin cihaz degistirdigim oldu cunku yan sanayi ekranlar orjinal gibi olmuyor..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 25 Ekim 2024; 18:2:24 >
Ben de telefondan memnunum herhangi bir sıkıntısı yok günümüz koşullarında bana yetiyor ekranı da gayet iyi ama pil sorununu çözmem lazım yoksa bunların hiç biri bir işe yaramıyor teklifiniz için teşekkürler iyi forumlar...
4 senedir memnuniyetle kullandığım Poco X3 ile ayrılık vakti geldi gibi. Geçen hafta düşürdüm masadan, her hun şekil değiştiren çizgiler çıktı ekranda. Pili zaten %60 larda, 4 saatten az ekran süresi veriyor.
14T gözüme çarptı ama boyut olarak bu telefondan farkı yok, ağırlık ve incelik artısı var. Malum yerlerden mi 14 mü alsam bilemedim, direnç olayı fiziksel olduğu için sıkıntı oluyor mu ileride? Kasanın açılmış olması toz ve sıvı direncini ne kadar etkiliyor?
Bazı modellere yazılımsal yapılabileceği(direnç olmadan) söylentisi var. Kesinleşene kadar biraz daha bekleyin bence.
-
-
Hocam bütçenizi zorlayabilirseniz 18k bandında yurtiçi poco x6 pro 12/512 tercih edebilirsiniz.
Ben x3 nfc cihazımla 4. yılı devirdim, hâlâ çok memnunum. Nazar değmesin ☺️
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vita Es Muorte -- 6 Kasım 2024; 19:3:41 >
Aynı zamanda almışız demek ki, hafızanın 128 gb olması artık yetmiyor. Sürekli uygulama silme video resim işi beni bıktırdı. 4 yıllık telefonda pil sorunu donma kasma maşallah hiçbir sorunum yok, hafıza konusunda tavsiyeniz var mı,
Çok şukur yeni telefon alabilecek bütçem var ama cihazdan çok memnunum oyun falan için almadım zaten. ama hafıza sorununu çözmek lazım
Hafıza kartı desteği var ama 128 GB taksam sorun çözülür mu, hiç kullanan var mı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandprix -- 15 Kasım 2024; 13:51:55 > -
Ben ilk aldihimda 128 gb sd kart alip taktim ve varsayilan depolama yaptim resim video hepsi sd karta yukleniyor
Bende pil biraz zayifladi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi parlamenter -- 16 Kasım 2024; 0:46:49 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X