Şimdi Ara

Xiaomi Pocophone F1 128 GB - 3.599 TL - Migros (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
20.238
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Telefonu bilmem ama ritzyden uzak durun kacin.Kardesimin telefonunu aldik migrostan ritzy garantili ekran kırıldı kullanici hatasi elbet parasını verecez.Neyse gonderdik ucret soylediler tamam dedik olsun.1 hafta 2 hafta derken 1 ay oldu telefon yok.Aradik sorduk e biz gonderdik diyorlar.Telefon ortada yok.Kargo firmasini aramışlar telefon yanlış adrese gitmiş.Bu bilgiyize kolay alamadık migrosta süründük telefon edin diye çünkü bizi geçiştiriyorlardı.

Kendi hataları diye düşünüyorum kargo firmasına ait olsa oyalamazlardı çok oyaladılar en sonunda kargo yanlış yere yollamış dediler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yenibosna Koçtaş Migros'ta 1 tane mevcuttu bugün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ordan Geçenbay

Bende OGS olmadığı için vazgeçtim. En azından HGS konsa ona da razıydım.

Alıntıları Göster
    Hadi en azından KGS koyar adam şu telefona...
  • 1479 tl ye satılan alttaki telefonda redmi 5 plus mavi yazıyor. ürünü resmi redmi note 5 (ai) siyah. sattıkları ürün hangisi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: güneyinbatısı

Telefonu bilmem ama ritzyden uzak durun kacin.Kardesimin telefonunu aldik migrostan ritzy garantili ekran kırıldı kullanici hatasi elbet parasını verecez.Neyse gonderdik ucret soylediler tamam dedik olsun.1 hafta 2 hafta derken 1 ay oldu telefon yok.Aradik sorduk e biz gonderdik diyorlar.Telefon ortada yok.Kargo firmasini aramışlar telefon yanlış adrese gitmiş.Bu bilgiyize kolay alamadık migrosta süründük telefon edin diye çünkü bizi geçiştiriyorlardı.

Kendi hataları diye düşünüyorum kargo firmasına ait olsa oyalamazlardı çok oyaladılar en sonunda kargo yanlış yere yollamış dediler
    Bu sizin hatanız değil ki tehdit etseydiniz thk ile.
  • Emre654 kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle değil.Zaten iş o raddeye gelmişti aldık telefonu en sonunda

• ois olsaydı tadından yenmezdi

• 4 -5 ay içinde 1 mi note 3, 1 mi 6 eskittim vay öyle performans ürünüymüş vay böyle ucuzmuş falan. Sonra mi 8 alayım dedim 2500 lere beklerken 3400 lere geldi tam alayım mı almayayım mı derken 4000tl oldu, bende gittim Huawei P20 pro aldım. Tek diyeceğim boşuna eziyet çekmişim. Xiaomi iyi cihaz olabilir ama yazılım bi b*ka benzemiyor.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 2800 e satıyolar zaten
  • Samsung un eski leğen plastiği telefonları aklıma geliyor,midem bulanıyor.. Paranızı kaptırmayın şu uyandıklara

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bostanlı mıgrosda var haftalardır ne alan var ne eden demekkı vatandasta para bıttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Musty28

4 -5 ay içinde 1 mi note 3, 1 mi 6 eskittim vay öyle performans ürünüymüş vay böyle ucuzmuş falan. Sonra mi 8 alayım dedim 2500 lere beklerken 3400 lere geldi tam alayım mı almayayım mı derken 4000tl oldu, bende gittim Huawei P20 pro aldım. Tek diyeceğim boşuna eziyet çekmişim. Xiaomi iyi cihaz olabilir ama yazılım bi b*ka benzemiyor.
    huawei yazılımı çok ii dimi :) bencmharkta %100 fark ettirmeyi iyi başarmışlar

• garantisi ritzy olan çöp almayın bence. adamların servisi kadar kötü servis görmedim. telefon hakkında yorum yapmadan önce onu belirteyim karşınızda muhattap yok. telefonda mi 8 den ne farkı var anlamadım hemde öbürü amiral. millet xiaomi ye zor alıştı zaten bide pokofon çıktı :) . bu paralara ithalatçı cihaz almayın. ben mi note 3 aldım muhattap yok telefon bozuldu servis rezalet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiiliyol

garantisi ritzy olan çöp almayın bence. adamların servisi kadar kötü servis görmedim. telefon hakkında yorum yapmadan önce onu belirteyim karşınızda muhattap yok. telefonda mi 8 den ne farkı var anlamadım hemde öbürü amiral. millet xiaomi ye zor alıştı zaten bide pokofon çıktı :) . bu paralara ithalatçı cihaz almayın. ben mi note 3 aldım muhattap yok telefon bozuldu servis rezalet.
    hocam samsung Türkiye ve teleservice garantili olmayan cihaz almam şu ana kadarki tecrubelerime göre en azından 1-3 gun arasi yapip veriyorlar

• SPaCeLoRD kullanıcısına yanıt
    Kardeş benchmark testlerini elbette dikkate alırım ama çokta değil örn: ben huawei telefonu almadan önce bu benchmark olayı ortaya çıktı önemli görse idim almazdım. Benim için önemli olan donma, takılma olmaması ve en önemlisi kullanım kolaylığı; hepsi huawei p20 pro'da var.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.