< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 2 Ekim 2018; 16:16:23 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hamemo -- 2 Ekim 2018; 16:16:23 > |
300$ ürünü nerdeyse mi8 'den pahaliya satacaksiniz, biz de stok yok ise gorevliyle magaza arastiricaz oyle mi? Cok komiksin migros.
Mi6 'da yaptigini pocophone'da da yapman lazim. |
Mi 8 in ucuz versiyonunu mi 8 den Pahalıya satmak ancak Türk aklıyla mümkün olur...
|
Fuckophone bu parayı haketmiyor maalesef.
|
Pocophone için söyledim.Şayominin dandirik fason markası yalan mı ?
Gidin verin bu paraları ne diyim.Bu adamların bir taraflarını sizin gibi fanboylar kaldırdı. |
Ülkemiz komik hocam, en uygun fiyatı migros vermiş yine..
|
4 -5 ay içinde 1 mi note 3, 1 mi 6 eskittim vay öyle performans ürünüymüş vay böyle ucuzmuş falan. Sonra mi 8 alayım dedim 2500 lere beklerken 3400 lere geldi tam alayım mı almayayım mı derken 4000tl oldu, bende gittim Huawei P20 pro aldım. Tek diyeceğim boşuna eziyet çekmişim. Xiaomi iyi cihaz olabilir ama yazılım bi b*ka benzemiyor.
|
garantisi ritzy olan çöp almayın bence. adamların servisi kadar kötü servis görmedim. telefon hakkında yorum yapmadan önce onu belirteyim karşınızda muhattap yok. telefonda mi 8 den ne farkı var anlamadım hemde öbürü amiral. millet xiaomi ye zor alıştı zaten bide pokofon çıktı :) . bu paralara ithalatçı cihaz almayın. ben mi note 3 aldım muhattap yok telefon bozuldu servis rezalet.
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi koppa -- 28 Eylül 2018; 17:0:49 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TEnano -- 27 Eylül 2018; 15:45:28 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|