Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (38. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yurtdışı forumlarda screen bleeding ve touch issue problemi var denmis bunlar nedir acaba?
    Birde bu titresim duzeyi ayarlanmiyor mu klavye ve sanal tuslarda

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • antrepocu A kullanıcısına yanıt
    İyi hocam. Bende 2. el 128liği 1900e buldum kısmetse alacam.

• voleren V kullanıcısına yanıt
    Evet hocam 6/128

• genelde Instagram hikayelerinde tam ekran görüntüsü sığmıyor kenarlardan taşıyor başka telefonlarda sığmış gözüküyor nasıl ekran tam boyuta gelebilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkürler kardeşim. Oppo r17 ve de pro su var biri oled diğeri amoled pek farkları yok gibi onlarında farkeder mi onlar arasında tercih etsek Oppo işlemcisi biraz düşük farkı anlar mıyım bilmiyorum ama poco daha güncel sanki. Oppo nun görüntüsü de güzel gerçi karar veremedim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ne_demek -- 28 Kasım 2018; 10:54:30 >
  • arkadaslar büyük bir sorunum var mesaj atabiliyorum ama mobil ag kullanilamiyor diye kimseyi arayamıyorum
    edit :telefonu yeniden baslatinca düzeldi nedwn boyle yaptı anlamadim ama vodafone hattim da

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erwinsmith06 -- 28 Kasım 2018; 11:26:22 >
  • İdeal seçimden aldığım cihaz az önce geldi. Açıp kontrol edip bilgi vereceğim

• ★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL
    Şu an bu güncellemeyi alıyorum. Umarım bildirim sorunu çözülür.

• Pocoyo P kullanıcısına yanıt
    Yok hocam güncelleme notlari yaziyor zaten

• Benimde şöyle bir sorunum var arkadaşlar telefona mesaj lgeliyor ama gelen kişiler telefonda kayıtlı olduğu halde sadece numara gözüküyor ama kişiyi aradığımda ismi çıkıyor böyle bir sorunla karşılaşan var mı bide bu pubg de ekran tam olmuyor onu nasıl cozucez ? Ve en önemlisi ekran sanki yavaş algılıyor yada yavaş hareket ediyor özellikle telefonun köşelerine doğru bu daha hissedilir ben bu cihaza mi 6 dan geçtim büyüklükte mi malzeme kalitesinden mıdır nedir tam daha alışamadım telefon bana çok hafif geliyor mi 6 yan çelik kasasına dokununca o kaliteli malzemeyi hissederdim ama bu cihazda elimde tutarken sert plastik oyuncak telefon tutuyormus hissine kapiliyorum

• HAKANC81 H kullanıcısına yanıt
    Selam hocam. Ilk sorun için kişileriniz sime kayitliysa tele aktarin ozellikle gmail hesabina senkronize edin deneyin.
    ikinci sorun pubg için guncelleme gelecek dendi hindistanda sorun çözülmüş.
    üçüncü sorun haklısınız ekran hassasiyeti ortalama duzeyde, ama oyle dokununca algilamama vs gibi bir sorun yok. Belki ilerde optimize edilebilir bana da klavye çok yavas geliyor swiftkey kullanmama rağmen

Aynı kişi iki kere kayıtlıysa öyle bir şey oluyor olabilir. Hem telefonun kendi hafızasında hem de simde falan kayıtlıysa kişiler öyle bir şey oluyor.
  • Ana ekran tuşlarının şekli değişti bildirim gelsin diye bekliyorum bakalım

• Hocam ben kişileri hep gmail kayıt ederim zaten sim kartına kayıtlı mi onu bilmiyorum bir bakayım sağolun

• quote:

Orijinalden alıntı: Alpi_Turk

Aynı kişi iki kere kayıtlıysa öyle bir şey oluyor olabilir. Hem telefonun kendi hafızasında hem de simde falan kayıtlıysa kişiler öyle bir şey oluyor.
    Hocam bende kişiler hep gmaile kayıtlı hesabımı girdiğim an bütün kişiler düşmüştü zaten ama neden böyle oldu hala anlamadım sim karta kayitliysa ondan da olabiliyormus galiba

• Ekran koruyucuyu takarken 1 tane küçük toz zerresi kalmis goremedim, moral bozuyor bosa da gitsin istemedim ekran koruyucu

• quote:

Orijinalden alıntı: erwinsmith06

Ekran koruyucuyu takarken 1 tane küçük toz zerresi kalmis goremedim, moral bozuyor bosa da gitsin istemedim ekran koruyucu
    Hocam bende kırılmaz cam ve sağlam bir kılıf arıyorum var mı söyle güzel bişey kırılmaz cam tam oturuyor mu ekrana ?

• Arkadaşlar bu cihazı Quick charge 3.0 destekleyen Anker powerbank ile hızlı şarj edebilir miyim? Deneyen varmı acaba hiç?

• Cihazı teslim aldım.

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL

Ritzy diye bi firma adı altında garantili ayrıca 2 imei sorguladım kayıtlı

nano ekran koruyucu hocam bendeki cam değil ama görüntüde hicbir bozulma olmuyor yukarda linkini verdim tam oturuyor

• 
Sayfa: önceki 3637383940
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.