Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erwinsmith06

Yurtdışı forumlarda screen bleeding ve touch issue problemi var denmis bunlar nedir acaba?
    Birde bu titresim duzeyi ayarlanmiyor mu klavye ve sanal tuslarda
    screen bleeding: genelde çin dışı üretimlerde olan ve gece tam karanlık ortamda farklı parlaklıkta ekran alt kısmından ışık sızması
    techraptyoutube
    Screen Backlight Bleed on Poco F1 : Do you need to worry about it ??
    https://www.youtube.com/watch?v=3_T69q_8-tI
    (ekran alt köşesinde dakika 2:04)

Touch screen issue: dokunmatiğin kenarlarda hassas algılamaması
    Massmobiyoutube
    Pocophone F1 Serious Touch Screen Issue
    https://www.youtube.com/watch?v=_4yC2--e2BQ

Ghost touch var birde bir yada iki parmakla basarken başka parmakla basılmasını algılamaması
    Pavel Barsikyoutube
    pocophone f1 problem with touch sensor sensitivity - android 9 PUBG
    https://www.youtube.com/watch?v=74VP5nucApw
    (1:21 de)

Cihazı olan arkadaşlar bunlara mutlaka bakıp bilgi verirse alacak arkadaşlar içinde iyi olur

• Zeze1 kullanıcısına yanıt
    Olur hocam ikisi de standartları sağlıyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar telefonda daha 4.5g yazisini goremedim acma yeri falan mi var hep h+ hiz testinde de hizli çıkmıyor. Bu ne arkadas her sey kapayip açınca düzeliyor oto gecis yapması gerekmiyor mu 4g ye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erwinsmith06 -- 28 Kasım 2018; 12:46:52 >
  • Bu arada şimdi Plantronics bacbeat 105 bluetooth kulaklik taktim cihaza. Hem ses seviyesi hem de kalitesi xz ye gore cok geride. Bu yüzden bunu satıp kablolu kulaklik alcam sanırım. Kulaklık çıkışı ise xzden iyiydi

• reis bu telefonun batarya performansı redmi note 4 ten kötümüdür çok? Elimde redmi note 4 var satacam ve poco buldum 128 gb onu alacam da.

• Zeze1 kullanıcısına yanıt
    Hocam ben çok memnunum bataryadan aynıdır bence batarya performansı çok oyun oynayan biriyseniz gene 1 gun gider ama bana 1.5 gun gidiyor bence alin

• Yukarıda bir arkadaş birkaç tane problem linki atmış youtubeden. Benim bu xiaomi telefonlarında en çok korktuğum şey ghost screen problemi. 3 tane redmi note 4 kullandım, şuanda telefonum 3.sü. Hepsinde ghost screen vardı ve lanet ettim ghost screene.

• guilty_2121 G kullanıcısına yanıt
    hocam detaylı bilgi için teşekkürler. Ilk sizintiya aksam evde bakacagim. İkinci evet var bir yavaslik kenarlarda ama oyle hayati bisey degil kenardan davul zurna calmiyorsak bence, ben acikcasi denene kadar farketmedim.
    Üçüncüsü ise dun pubg oynadim bir sıkıntı yasamadim.
    bence en büyük problem klavyedeki lag. Su an swiftkey keyboard kullaniyorum, titreşim 1 ms ayarli ama ona ragmen akici bir şekilde yazmiyor.

• Şu telefonun tüm reklamlarında bu duvar kağıdı var ama bu duvar kağıdı telefonun içinde olmadığı gibi internettede hiçbir yerde yok.

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sharpie -- 28 Kasım 2018; 14:33:26 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aceroguzhan

İdeal seçimden aldığım cihaz az önce geldi. Açıp kontrol edip bilgi vereceğim
    Güle güle kullanın.

Ben dünyanın en "boş" kargosu olan Yurtiçi ile ugrasıyorum hala. Kargonun çıktığı şube ile kargonun geleceği şube arasında araç ile 7 dakikalık mesafe var. Bana yarın gelecek diyorlar. Çıkacak şubeyi arıyorum, açan yok. Dünyanın en gereksiz kargo şubesi olabilir bu Yurtiçi.
  • talican T kullanıcısına yanıt
    O yurtiçi kargonun Allah cezasını versin eşime mi max 3 almıştım geçen cuma kargoya verildi hala dolastiriyorlar kargoyu teslim etmediler kavga etmediğim yer kalmadı aldigim tek cevap kargonuz teslimatta, benim pocophone da dün yurtiçi ile verilmiş kargoya Allah bilir haftaya pazartesi getirir şerefsizler.

• quote:

Orijinalden alıntı: carnageous

O yurtiçi kargonun Allah cezasını versin eşime mi max 3 almıştım geçen cuma kargoya verildi hala dolastiriyorlar kargoyu teslim etmediler kavga etmediğim yer kalmadı aldigim tek cevap kargonuz teslimatta, benim pocophone da dün yurtiçi ile verilmiş kargoya Allah bilir haftaya pazartesi getirir şerefsizler.

Adrese uğramayıp geldik yoktunuz diyen haysiyetsiz insan sürüsü .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

quote:

Orijinalden alıntı: carnageous

Adrese uğramayıp geldik yoktunuz diyen haysiyetsiz insan sürüsü .

Alıntıları Göster
    Ayrıca Adreste yoktunuz deyip kargo şubesine çağırırlar. Şubeye gidersiniz; almaya gelmediğiniz için gönderene geri gitmiş deyip cinayete sebebiyet verirler kendileri.

• Aldım şükür. :)

Bir şey soracağım, ilk gözüme çarpan bu oldu. Herhangi bir uygulamadayken (full ekran kullanımında), uygulamanın altta sağ ve sol köşesini yiyor değil mi sizde de?
  • quote:

Orijinalden alıntı: talican

Aldım şükür. :)

Bir şey soracağım, ilk gözüme çarpan bu oldu. Herhangi bir uygulamadayken (full ekran kullanımında), uygulamanın altta sağ ve sol köşesini yiyor değil mi sizde de?
    Ekran o şekilde bence poco bunu en kötü yanı alttaki ovalliği. Bir sonraki modelde kesinlikle daha köşeli yapacaklar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaslar imei kayit olayi ciktimi

• quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

arkadaslar imei kayit olayi ciktimi
    genpa satışını sorguluyor. n11'dekilerle görüştüğümde xiaomi türkiye ve genpa'ya başvurunca yardım edildiğini söylediler yine. Ayrıca e-devlet üzerinden imei kontrol yapınca da cihazın imei'sinin kaydını görebiliyoruz. bende sıkıntı çıkmadı.
  • Güncelleme geldi . Ufak tefek şeyler yazıyor ama 1.7 GB ne var anlamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 28 Kasım 2018; 18:39:48 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • tgezer kullanıcısına yanıt
    Hocam turkiye garantili cihaza mi peki android mi miui mi? O boyut normal değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erwinsmith06 -- 28 Kasım 2018; 18:50:21 >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.