Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ayastefanos2007

instagram da hikayeler tam ekran sığmıyor ne yapmam lazım yazılar falan kenardan taşıyor
    bilen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar telefonun hoparkorunu sessizden bir yüksek sese alinca sizde de videolarda youtube vs sizde de bozulma ve kesiklik oluyor mu? Kulağınızı yaklastirip bir bakar misiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • ★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL

bunun gibi oluyor mu hikayelerde nasıl düzelicek

• Telefonun 128 gb lik modeli ile mi 8 128 arasında 300-350 arasında fiyat farkı var. Sizde mi 8 almaya değer mi?
  • arkadaşlar volte kullanabiliyor musunuz?
  • Telefon bugün elime ulaştı.ilk izlenimlerin beklentinin boş çıkarmadığı yönünde

• quote:

Orijinalden alıntı: sharpie

Çentikli telefonda nedir diyorlar....biz alışığız kardeşim :)

Allah iyiliğini versin kardeşim , moralim bozuktu ,mesajına denk geldim bastım kahkayı neşelendim .

Çok yerinde bir mizah olmuş : )))))

Esenlikler dilerim.

• Telefonun çözülecek sorunlarindan burada bahsedilmis arkadaslar
    Official Announcement for Latest Feedback About POCO F1!:http://en.miui.com/thread-4631464-1-1.html

• quote:

Orijinalden alıntı: erwinsmith06

Telefonun çözülecek sorunlarindan burada bahsedilmis arkadaslar
    Official Announcement for Latest Feedback About POCO F1!:http://en.miui.com/thread-4631464-1-1.html
    Kısaca nelerden bahsediyor?

• Arkadaşlar ben de telefonu yeni aldım. İlk yapmam gerekenler nelerdir?

• quote:

Orijinalden alıntı: hlmsnk

Telefonun 128 gb lik modeli ile mi 8 128 arasında 300-350 arasında fiyat farkı var. Sizde mi 8 almaya değer mi?
    değer, 350 lira için ois, nfc ve kaliteli kasadan taviz verilmez. tabi ek olarak daha iyi bir kamera.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SPaCeLoRD -- 29 Kasım 2018; 23:20:41 >
  • emurat E kullanıcısına yanıt
    En onemlisi dokunmatik hassasiyeti ve bildirim sorunlarinin çözüleceğinden.
    Hayırlı olsun bu arada ilk olarak teli guncelleyip, wifi, mobil veri, hoparlor, gps gibi aksamlari kontrol edin

• Bu arada bugünkü deneyimlerinden kesinlikle tema kurmak arayüzü yavaşlatıyor. Stok olanin en hizlisi olduğu kanisina vardım

• Mi Community uygulamasi da Türkçe destek vermeye başlamış. Arkadaşlar orada bir konu açtım bana oradan da ulaşabilirsiniz resmi Xiaomi topluluğu, hatta soru cevap ödüllü etkinlikler vs oluyor.
    Pocophone F1 Sorularınızı Yanıtlıyorum
    c.mi.com
    Pocophone F1 Sorularınızı Yanıtlıyorum - POCOPHONE F1 - Mi Community - Xiaomi
    http://c.mi.com/thread-1706060-1-0.html

• 128 gb lık modemi 2. el alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Umarım biran önce imei işi hallolur yoksa geri satmak zorunda kalırım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zeze1

128 gb lık modemi 2. el alarak aranıza katılmış bulunuyorum. Umarım biran önce imei işi hallolur yoksa geri satmak zorunda kalırım.
    Hayırlı olsun kaça aldın arkadaşım?
  • İlk izlenim olarak gayet memnunum bende. 29 Kasım sabah 8,30da %100 şekilde aldım, bu sabah (30 Kasım) 8,30da uyandığımda %51 şarjım vardı. Cihaz bilgileri kısmında "dahili depolama alanı"na 4 kere tıkladığımda açılan bilgi sayfasındaki "kullanım istatistikleri" kısmına göre totalde 11 saat 13 dakika uygulamalarda geçirmişim.

Bunların ortalama 3 saati instagram, 2 saati web-surfing, 2 saati whatsapp, 1 saat 15 dakikası Lords Mobile, 30 dakika kadar kamera kullanımı vs. diye gidiyor. Süre içerisinde wifi hep açık. Wifi olmayan yerlerde mobil internete geçiyorum. Ekran parlaklığı otomatikte.

Şu ana kadar gördüğüm tek eksi yan, yüz tarayıcı kısmı. Sorunsuz ve mükemmel çalışıyor. Ancak benim gibi gözlük kullanıyorsanız, gözlüksüzken sizi tanımıyor :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talican -- 30 Kasım 2018; 10:40:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

değer, 350 lira için ois, nfc ve kaliteli kasadan taviz verilmez. tabi ek olarak daha iyi bir kamera.

Alıntıları Göster
    NFC kullanmıyorsan telefonu kılıfla kullanıyorsan sadece kamera için 350 lira fark verilmez üstelik poco da batarya daha iyi şarj önemli diyorsan poco al keyfine bak

• emurat E kullanıcısına yanıt
    SIFIR gibi bir cihazdı.1900 tlye aldım. İmei işini halledebilirsem çok süper bir fiyata almış olurum.

• voleren V kullanıcısına yanıt
    Poconun kamerası google camera ile birlikte çok güzel bence. Dün aldım cihazı ve günümüz şartları için yeterli. P20 pro alsan bile otomatik kodda 2 3 foto çekiyorsun

• 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.