Şimdi Ara

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.772
Cevap
66
Favori
293.714
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: HAKANC81

Arkadaşlar bu telefonun dokunmatik de sıkıntı olduğu düşünen var mı ya dokunmatik cidden bence çok kötü yani algılamıyor gibi pubg falan oynarken daha rahat hissediyorum bunu benim gibi düşünen var mı ???
    Bende de var sanki özellikle sayfaları kaydırırken hissediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu pie için olanı . Bizim cihazda kasıyor . 15 20 sn beklerseniz Night sight süper çekiyor karanlıkta.

Sayfa içinde link yazan yerden indirin.

https://apkquick.com/google-apk-files/pixel-3-camera-apk-for-pocophone-f1/

Bu da bizde çalışanı ama üstteki kadar süper çekmiyor gece modunda.

https//download.apkquick.com/file/Google/GoogleCamera/Pocophone/MGC_6.1.009_MI8_V1a.apk.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgezer -- 30 Kasım 2018; 23:17:52 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emurat

Bende de var sanki özellikle sayfaları kaydırırken hissediyorum.

Alıntıları Göster
    Hocam bende sayfaları geçerken özellikle hissediyorum ve bu beni cidden rahatsız ediyor telefon zaten büyük elime sığmıyor bide sayfaları 2-3 kere kaydırmak gerekiyor gitti yorum işlemci hariç bu cihazın hiç birşeyi beğenmedim keşke 200 TL fazla verip mi8 alsaydım

• quote:

Orijinalden alıntı: guilty_2121

büyük ihtimalle kapalı beta dostum, Özel bir ekip seçip onlara yaptıkları her güncellemeyi haftalık sunuyorlar ve sonuçları gözlemleyip toplu bize sunuyorlar.

Alıntıları Göster
    Hocam özelden mesaj yazmışsın ama benim tel kayıtlı olmadığı için cvp yazamadım buradan yazıyorum hocam pubg falan oynuyorsanız rahat hissediyorsunuz ozellile 2- 3 parmağı aynı anda bastığınız zaman da. Ekran dönmüyor donuyor ayrıca ekranı aşağı falan kaydırmak istediğinizde tam algılamıyor siz acaba az mı bastım ittirdim diyorsunuz ama öyle değil ben bu cihaza Xiaomi mi 6 geçtim ama bence mi 6 dan tek artısı işlemci geriye başka hiçbir artısı yok cihazdan acayip soğudum böyle olacağını bilseydim mi 8 sipariş ederdim cihaz malzeme kalitesi olarak da acayip ucuz hissediyor eğer bu telefonu sipariş etmeden önce alsam ve 2 gün inceleseydim kesinlikle sipariş vermezdim yani benim 3-4 günlük izlenimlerimi bunlar

• antrepocu A kullanıcısına yanıt
    Ekran koruyucu
    urun.n11.com
    Xiaomi Pocophone F1 (2 Adet) Blıtzpower Nano Ekran Koruyucu - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-pocophone-f1-2-adet-blitzpower-nano-ekran-koruyucu-P285053531

Volte bu dışında bir şey bulamadim ★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• emurat E kullanıcısına yanıt
    Yazilimsal bir detay olduğunu düşünüyorum bence panel kalitesinde değil optimizasyonda sorun var güncelleme vs ile düzelebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: HAKANC81

Hocam bende sayfaları geçerken özellikle hissediyorum ve bu beni cidden rahatsız ediyor telefon zaten büyük elime sığmıyor bide sayfaları 2-3 kere kaydırmak gerekiyor gitti yorum işlemci hariç bu cihazın hiç birşeyi beğenmedim keşke 200 TL fazla verip mi8 alsaydım

Alıntıları Göster
    Bence de donanımsal değil. Fazla bastırarak kaydırmaya çalışınca ekran akmıyor. Hafifçe kaydırınca akıyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarim düzelir çünkü koca bir ekranda dokunmatik takılmaları yaşatırsa gerçekten can sıkıcı olabilir. Hakanc81 mutlaka güncelleme yapıp tekrar bilgi verebilirseniz seviniriz. Miui forumunda güncelleme ile çözdüklerinden bahsediyorlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guilty_2121 -- 30 Kasım 2018; 23:34:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgezer

Bence de donanımsal değil. Fazla bastırarak kaydırmaya çalışınca ekran akmıyor. Hafifçe kaydırınca akıyor.

Alıntıları Göster
    Hocam son güncelleme ile geçiyor mu?

• ekran görüntüsü almak için 3 parmak kullanılıyor acaba yazılım bunu algılıyor olabilir mi?
    bende almayı düşünüyorum 2700 2800 civarı bulunuyor. sizin önerileriniz var mıdır kullanıcılar olarak?
  • muzo.muco kullanıcısına yanıt
    Ben de yabancı forumlarda okumuştum, 3 parmakla ekran görüntüsü özelliğini kapatınca düzeliyormuş. Bir sonraki güncellemede kapatmaya gerek kalmayacakmış, fix yapacaklar.
    Ben de bu telefonu gözüme kestirdim bakalım.
  • İlk çıktığı zaman almıştım pocophone F1i i onda dokunmatik sorunu vardı ama güc tuşuna basıp çekince halloluyordu onu satıp kara cumada Türkiye garantili aldım bunda sorun yok. güncellemeyle duzeltirler 10 bin liraya satılan iPhone Xs Max aldı arkadaşım onda bile kamera sorunu var telefon yan cevirip kamerayı açtığında florasan etkisi yapıp ekran parıldamasi oluyor mi 8 ilk çıktığında aldım kamerayı açınca kumlama oluyordu. Miui10 guncellemesiyle sarj daha az gidiyor diyorlardi ben hissetmedim ama yeni guncellemeyle şarj iyileştirmesi yapmışlar. Maşallah çok iyi gidiyor benimki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan_cehapelioglu -- 1 Aralık 2018; 2:47:19 >
  • Xiaominin pocophone serisi yeni efsane olucak herhalde artan maliyetler sebebiyle yeni çıkacak mi9 ve sonraki modeller fiyat performans cihazı olmaktan giderek uzaklaşıyor yeni model 500$ bandına dayanır pocophone serisine olan ilgi dahada artar

• Telefonu teni aldim ben. Bahsettiginiz seylerin hiçbiri yok. Ya da var ama dikkat cekecek seviyede degil. Bu paraya bu cihazi almak mümkün degil. 300 dolarlik cihaz oldugunu lutfen kullanırken hatirlayiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: erwinsmith06

Ekran koruyucu
    https://urun.n11.com/ekran-koruyucu/xiaomi-pocophone-f1-2-adet-blitzpower-nano-ekran-koruyucu-P285053531
    Volte bu dışında bir şey bulamadim
    Hocam ekran koruyucusundan memnun musun? Evetse siparis veriyorum.

• Ag ayarlarindan volteyi etkinlestir deyin

★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL

• wara W kullanıcısına yanıt
    Memnunum hocam ekran koruyucudan.
    Ama bende bu seçenek yok vodafone kullanıyorum volte yazmiyor resimdeki var. ★ Xiaomi Pocophone F1 ★ ANA KONU ★ İlk Mesaj GÜNCEL

• wara W kullanıcısına yanıt
    Ikinci sim kismina takılı bende ve tek hat var soeun ondan mi acaba, hic seçeneği bile yok voltenin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erwinsmith06 -- 1 Aralık 2018; 8:58:34 >
  • Arkadaslar sizde google büyük bir sey indirirken intin yavaşlaması peoblemi olmuyor mu? Ben ayarla duzelttim ama normal stok kullanirken google da arama bile zor yapiyordu

• bende vodafone 1. sim karta takili oldugu halde volte secenegi gozukmuyor eski tellerimde bu sorun yoktu imei kayitli degil benim pocoda acaba onla alakasi olabilir mi

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.