Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.883
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: freefalcon

quote:

Orijinalden alıntı: Paradaisu.

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 1000Mah v2 aldım aynı anda hem sarj hemde deşarj etmesi gerekmiyor mu ayrıca hızlı şarj ı nasıl yapicaz

kodu sorgulattığımda This is an authentic product. This security code had previously been queried 54844 times diyor benden önce 54844 kişi aynı sorgulamış böylemi olması gerekiyor yoksa tek mi olması gerek ve telefonla gelen kablo hızlı sarj etmiyor kendi sarj kablomu takınca telefonda hızlı sarj gözüküyor

Cihazın içinden bunlar çıktı

Evet sarj olurken sarj da eder. O kadar cok sorgu cikmasi sahte olmasini gosteriyor. Link verebilir misiniz nerden almistiniz?

Gittigidiyordan satıcı 2013 den beri satiyor ve guveni %98 di 100 tane vardı hepsini satınca kapatmış powerbank sayfasını

Satici nikini verebilir misin peki? Orjinal satanlarin hepsini biliyorum cunku

Elifeshop hocam Size pm attım bakar misiniz

Evet bildigim saticilardan degil, cakma olma ihtimali yuksek

Hocam iade edicem ama satıcı cevap vermiyor ürünü kargolasam cevap verir mi

İster versin ister vermesin gg den iade islemini baslatip size verilen kod ile geri gonderin.

Bu arada urun sarj olurken sarj ediyor muydu? Cakmalarda olmayan bir ozelliktir bu

Yok hocam sarj olurken etmiyor ve telefonu bir kez bile doldurmuyor siz bildiğiniz satıcıların bi tanesini yazın ben ondan alayım bunu iade edip ayriyetten kargo ücretini satıcı odemiştı şimdi ürünü verirken karşı odemelimi yapıcam

Evet karsi odemeli gonderin. Malesef utanmadan orjinal diye boyle cakma satan firmalar artik her yerde mevcut..

Asagidakiler uygun fiyatli ve orjinal satan firmalar

https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/xiaomi-mi-2-nesil-powerbank-10000-mah-tasinabilir-hizli-sarj-P137421144

https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/xiaomi-mi-2-10000-mah-powerbank-tasinabilir-hizli-sarj-P154573932

Hocam ürünü ben aldığım kargoya vermek zorundamiyim yoksa başka şirketle göndersem olurmu ? ayriyetten type c donusu almak zorundamiyim telefon note 4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Paradaisu. -- 8 Ekim 2017; 16:42:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben 1000Mah v2 aldım aynı anda hem sarj hemde deşarj etmesi gerekmiyor mu ayrıca hızlı şarj ı nasıl yapicaz

kodu sorgulattığımda This is an authentic product. This security code had previously been queried 54844 times diyor benden önce 54844 kişi aynı sorgulamış böylemi olması gerekiyor yoksa tek mi olması gerek ve telefonla gelen kablo hızlı sarj etmiyor kendi sarj kablomu takınca telefonda hızlı sarj gözüküyor

Evet sarj olurken sarj da eder. O kadar cok sorgu cikmasi sahte olmasini gosteriyor. Link verebilir misiniz nerden almistiniz?

Gittigidiyordan satıcı 2013 den beri satiyor ve guveni %98 di 100 tane vardı hepsini satınca kapatmış powerbank sayfasını

Evet bildigim saticilardan degil, cakma olma ihtimali yuksek

Hocam iade edicem ama satıcı cevap vermiyor ürünü kargolasam cevap verir mi

İster versin ister vermesin gg den iade islemini baslatip size verilen kod ile geri gonderin.

Bu arada urun sarj olurken sarj ediyor muydu? Cakmalarda olmayan bir ozelliktir bu

Yok hocam sarj olurken etmiyor ve telefonu bir kez bile doldurmuyor siz bildiğiniz satıcıların bi tanesini yazın ben ondan alayım bunu iade edip ayriyetten kargo ücretini satıcı odemiştı şimdi ürünü verirken karşı odemelimi yapıcam

Evet karsi odemeli gonderin. Malesef utanmadan orjinal diye boyle cakma satan firmalar artik her yerde mevcut..

Asagidakiler uygun fiyatli ve orjinal satan firmalar

https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/xiaomi-mi-2-nesil-powerbank-10000-mah-tasinabilir-hizli-sarj-P137421144

https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/xiaomi-mi-2-10000-mah-powerbank-tasinabilir-hizli-sarj-P154573932

Hocam ürünü ben aldığım kargoya vermek zorundamiyim yoksa başka şirketle göndersem olurmu ayriyetten gittigidiyor yokmu bildiğiniz satic Hocam ayriyetten type c donusu almak zorundamiyim telefon note 4

Evet saticinin sectigi kargoyla gondereceksiniz ya da baska kargoya verip kargo ucretini odeyeceksiniz.

Samsung note 4 type c kullaniyorsa donusturucu gerekir

• Arkadaslar Xiaomi 10000mah 2.nesil powerbank + kilif ariyorum. Orjinal urun gonderen fiyati uygun satan bi yer varmi bildiginiz?
  • W O M B A T kullanıcısına yanıt
    urun.n11.com
    Powerbank - Taşınabilir Şarj Aleti Modelleri & Fiyatları - n11.com
    https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/zmi-ultra-slim-10000-mah-type-c-tasinabilir-sarj-cihazi-P31067210

Linkinden bu sabah sipariş verdim sanırım son bir tane kalmıştı stok bitmiş hocam. freefalcon hocamız bunu önermişti ben de aldım ama kılıf hakkında bir bilgim yok.

• HellRazor H kullanıcısına yanıt
    Hocam zmi heralde xiaomi nin yan markasi gibi birsey pek bilmiyorum xiaomi den farki ne?

Urun kalitesi icindeki pili dis materyal falan daha mi kotu daha mi iyi?

Xiaomi 10000mah 2.nesil n11 de kilifla beraber 73-75 arasina bulunabiliyor cunku ama iste hangi satici guvenilir orjinal urun yollar onu bilmiyorum.
  • W O M B A T kullanıcısına yanıt
    "Rica ederim. O da Xiaomi Piyasadaki en ince ve en hafif 10000mah lik powerbank. Plastik tırtıklı kasası nedeniyle kılıfa da ihtiyaç duymuyor. QC 2.0 modunda şarj ederken ve şarj olurken yan tarafında mavi bir led yanıyor bu da çok güzel bir özellik" mesajı freefalcon hocamızın bana açıklamasıydı hocam aynı soruyu ben sormuştum. Sizin baktığınız powerbank'lere bakarken bunu önerdi, orjinal ürün konusunda bir fikrim yok.
  • HellRazor H kullanıcısına yanıt
    Peki hocam saolun uyguna bulanilirsem bundan alayim bende madem daha iyi
  • Aman satıcısı hepsiburada olsa bile almayın 1 ay olmadan 3300 mah telefonu 2,5 kere şarj ederken 2 kere zar zor etmeye başladı bile. İade ürün yollanmış gibiydi zaten üşendim yollamaya 50 tl için kargo ver bekle al .

• Hocam ürün geldi, performansından da baya memnunum teşekkür ederim. Bunun orjinalliğini anlamanın bir yolu yok galiba doğru mudur?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HellRazor

Hocam ürün geldi, performansından da baya memnunum teşekkür ederim. Bunun orjinalliğini anlamanın bir yolu yok galiba doğru mudur?

Merhaba zmi dan bahsediyorsaniz onun dogrulama sitesi farkliydi. En basit orjinallik anlama yontemi cihazin sarj olurken sarj edip etmedigine ve hizli sarj olurken ve ederken yandaki mavi led in yanip yanmadigina bakin(zmi slim icin)

• Hocam ürünü iade ettim bu ürünü alicam siz orjinal demiştiniz bi teyit edelimde uğraşmaktan yoruldum sahte ürün için

• quote:

Hocam ürünü iade ettimhttps://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/xiaomi-mi-2-nesil-powerbank-10000-mah-tasinabilir-hizli-sarj-P137421144?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber bu ürünü alicam siz orjinal demiştiniz bi teyit edelimde uğraşmaktan yoruldum sahte ürün için

Evet Pazarmobil orjinal satiyor

• Orjinal bir tane önerir misiniz acaba? Link olursa çok iyi olur.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben de kendilerinden aldım ve çakma ürün geldi. Bi de gg ilanında orijinallik doğrulamayı falan anlatmışlar şaka gibi.
    Satıcı hiçbir şekilde cevap vermiyor, muhatap bile olmuyor. İade edin, gittigidiyordan paranızı alın.
    Olumsuz yorum yazın. Anında cevap gelir Tabi verdikleri cevap tamamen yalan dolan, yok biz size mesaj attık da bilmemne falan. Sallamayın hiç, 15 gün sonra karnelerine yansır yorum

• 100 liraya kadar hızlı dolum yapan powerbank neler alabilirm
  • quote:

quote:

Hocam ürünü iade ettimhttps://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/xiaomi-mi-2-nesil-powerbank-10000-mah-tasinabilir-hizli-sarj-P137421144?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber bu ürünü alicam siz orjinal demiştiniz bi teyit edelimde uğraşmaktan yoruldum sahte ürün için

Hocam 20binlik orjinal satan önerebilir misiniz hızlı şarj olan 2.versiyon model olarak. Gm 5 plus kullanıyorum başka önerin varsa onada bakabilirim

• quote:

Orijinalden alıntı: E.Sahin

quote:

quote:

Hocam ürünü iade ettim bu ürünü alicam siz orjinal demiştiniz bi teyit edelimde uğraşmaktan yoruldum sahte ürün için

Hocam 20binlik orjinal satan önerebilir misiniz hızlı şarj olan 2.versiyon model olarak. Gm 5 plus kullanıyorum başka önerin varsa onada bakabilirim

Xiaomi 20000mah 2.nesil icin powerbank larin krali diyebilirim. Tavsiye ederim yani

urun.n11.com
    Xiaomi 20000 Mah Powerbank 2c (versiyon 2) Son Sürüm Orjinal - n11.com
    https://urun.n11.com/tasinabilir-sarj-cihazi/xiaomi-20000-mah-powerbank-gen-2-yeni-nesil-mi-2-sarj-aleti-P161521379

• Xiaomi Mi 2 10000 mAh Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj alıcam arkadaşlar n11'den hangi satıcı güvenilir ? Gomate ? Semers? Pazarmobil ? Muhteşempazar ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: linksiz

Xiaomi Mi 2 10000 mAh Powerbank Taşınabilir Hızlı Şarj alıcam arkadaşlar n11'den hangi satıcı güvenilir ? Gomate ? Semers? Pazarmobil ? Muhteşempazar ?

4 satici da guvenilir,Hangisinde daha ucuzsa ondan alabilirsin

• freefalcon kullanıcısına yanıt
    Şarj olurken bir yandan da telefonumu şarj ediyor ama sanırım desteklemediğinden yanındaki mavi led yanmıyor. -LG G3- yine de teşekkür ederim hocam.
  • 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.