Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (45. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
146.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilalcan94

Kardeşim o kod A ile baslıyor sanırım güncel değil cinden cıkınca takip edilmiyor takma kafana bu kadar

Aynen kardeşim a ile başlıyor Çin den çıkana kadar burada yazılan çizilen e bakınca insan tereddütte kalıyor artık okumayacağım yorum :) herkesin kargosu sorunsuz gelir inşallah

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu ürünün İsveç den gelmesi muhabbeti ney ağa bilen varsa anlatabilir mi? ben bu ayın 3 ünde sipariş verdim takip numarası ile Çin den gelecek diye bekliyorum takip numarasını tıklıyorum isviçre ile ilgili yazı çıkıyor üstüne birde ;

Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later.

bu yazı çıkıyor İsveç ne alaka?
  • Kardeşim bişey olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESOES1981TR

bu ürünün İsveç den gelmesi muhabbeti ney ağa bilen varsa anlatabilir mi? ben bu ayın 3 ünde sipariş verdim takip numarası ile Çin den gelecek diye bekliyorum takip numarasını tıklıyorum isviçre ile ilgili yazı çıkıyor üstüne birde ;

Item is not found at this moment, If necessary, please verify with the package sender and check back later.

çin postası pil taşımadığı için isveç üzerinden gönderiliyor. takip yaklaşık 1 hafta içinde açılıyor. 20 gün civarı bir sürede gelir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: zphr

quote:

Orijinalden alıntı: ESOES1981TR

bu ürünün İsveç den gelmesi muhabbeti ney ağa bilen varsa anlatabilir mi? ben bu ayın 3 ünde sipariş verdim takip numarası ile Çin den gelecek diye bekliyorum takip numarasını tıklıyorum isviçre ile ilgili yazı çıkıyor üstüne birde ;

çin postası pil taşımadığı için isveç üzerinden gönderiliyor. takip yaklaşık 1 hafta içinde açılıyor. 20 gün civarı bir sürede gelir.

anladım cevap için teşekkürler

• Arkadaşlar ben 3 tane almıştım.
    Birini 2 gün kullandıktan sonra içinden cızırtı gelmeye başladı. Telefona taktığımda şarj ederken cızırtı geliyor.
    Önceki 9000 Mah samsungda da bu sorun vardı.
    Benzer durumla karşılaşan varmı ? Patlamasın elimizde :)
  • içinden cıkan usb sarj kablosu cok kalitesiz, ve ilginçdir belli bir amperi aktara mıyor, mesela HTC nin sarj ateline takıp powerbankı sarj edemiyorsunuz, ama appleın sarj sarj aletine takıp sarj edebiliyorsunuz. ama bu paraya gene bedava.
  • quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

quote:

Orijinalden alıntı: devilmycry_87

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: RequiemForAsaw

quote:

Max 30 güne gelir sıkıntı yok sadece bekle her yoruma kulak verme

Peki takipsiz gelen kargomda var onun durumu sizce ne olur ürün gelir evde olmadığım Zaman sonra ne olur ptt ye gider mi ? Nasıl ulaşabilirim geldiğini anlayabileceğim bir method var mı ?

Powerbaklar takipli şuan İsveç'te gözüküyor 30 Kasımdan beri İsveç'te

Bu ürünlerde takipsiz yolda Piston 3 kulaklık ve xiomio led lambada 27 kasımda kargoya verildi

Ptt nin takip siz kargo işi çok sakat kesinlikle ulaşılamıyor kargoya. Yurt dışından bir ürün aldım satıcı takip siz kargolamış uzun bir süre geçti kargo gelmedi aradım kargo servisini kod numarasını istedi gönderen takip numarası vermemiş dedim yapacak bişey yok kargo evinize gelir kutu varsa atarlar yoksa geri iade yapılır dedi. Üzerinde telefonum yazıyor dedim biz kimseyi aramayız dedi. Hizmet bu kadar rezalet. Neyse bir ara posta kutusuna bırakıp gitmişler. Başkası bu neymiş diye kutudan alıp gitse hesap soracak hiçbir yer yok. Ptt için bir çözüm varmış zor da olsa öğrendim bir postacı dan. Bir daha takip siz ürün alırsam ı yöntemi kullanırım

Hangi yontem kardes benimde 3 tane takipsiz var en azindan ogrenebilirim

Ptt çekmece gibi bir hizmeti var kilidi sende oluyor adres olarak o kutuyu veriyorsun kargo geldiğinde direkt senin kutuya atıyorlar. Eve gelmiyor. Anahtarı sende gidip kontrol ediyorsun müsait zamanında. Kargo kaybolmuyor

Ona extra ucret aliyorlarmi

• devilmycry_87 D kullanıcısına yanıt
    evet yıllık kiralanıyormuş. 15 tl gibi bir ücreti var sanırım yıllık kiranın
  • quote:

Teşekkür ettim en iyisi o bende şu kargolar gelsin yeni yilda oyle yapacam

• quote:

quote:

Teşekkür ettim en iyisi o bende şu kargolar gelsin yeni yilda oyle yapacam

bişey değil
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Peki takipsiz gelen kargomda var onun durumu sizce ne olur ürün gelir evde olmadığım Zaman sonra ne olur ptt ye gider mi ? Nasıl ulaşabilirim geldiğini anlayabileceğim bir method var mı ?

Bu ürünlerde takipsiz yolda Piston 3 kulaklık ve xiomio led lambada 27 kasımda kargoya verildi

Ptt nin takip siz kargo işi çok sakat kesinlikle ulaşılamıyor kargoya. Yurt dışından bir ürün aldım satıcı takip siz kargolamış uzun bir süre geçti kargo gelmedi aradım kargo servisini kod numarasını istedi gönderen takip numarası vermemiş dedim yapacak bişey yok kargo evinize gelir kutu varsa atarlar yoksa geri iade yapılır dedi. Üzerinde telefonum yazıyor dedim biz kimseyi aramayız dedi. Hizmet bu kadar rezalet. Neyse bir ara posta kutusuna bırakıp gitmişler. Başkası bu neymiş diye kutudan alıp gitse hesap soracak hiçbir yer yok. Ptt için bir çözüm varmış zor da olsa öğrendim bir postacı dan. Bir daha takip siz ürün alırsam ı yöntemi kullanırım

Ben mail attım site yetkilisine takipsiz kargom için numara verdi flyexpress üzerinden takip edebiliyorum artık

Flyexprese girdim ama takip numarasi yazilcak yer bulamadim acaba yanlismi siteye girdim

• quote:

Orijinalden alıntı: eagle_03

Bu tür elektronik ürünlerin(HDD,Ram vs) tam kapasite ile çalışmadığını biliyorum , gelen ürünün yaklaşık yüzde 90 kapasite ile çalıştığını fakat 6 ay önce banngood dan aldığım Xiaomi 10400 mAh powerbank yaklaşık 6000-6500 mAh çıktı . Hatalı üretim bana denk gelmiş şans dedim. Ekim ayında Bu sefer Xiaomi 10000 mah ve 5000 mah ultra ince modelini aldım. Gelen power banklardan 10000 mah yine 6000 civarında çıktı. 5000 lik olan ise 3000-3500 arası çıktı. Powerbanklarda durum bumu yoksa banngood bana tesadüf hatalılarımı gönderdi.

ben ilk çiktiği dönem 55 liraya 10400 lüğünü almiştim
    dediğiniz problemle karşilaşmadim normal bi samsung iphone vs i 2.5-3 kere şarj ediyordu
    ipad 2 yi 1.5 kere şarj ediyordu

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Ben mail attım site yetkilisine takipsiz kargom için numara verdi flyexpress üzerinden takip edebiliyorum artık

Flyexprese girdim ama takip numarasi yazilcak yer bulamadim acaba yanlismi siteye girdim

Bu adresten sorgulama yapabilirsin ? Sadece Türkiye kadar görebilirsin

• bu ürünün fiyatı düşmeyecek gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: davutoglu46

bu ürünün fiyatı düşmeyecek gibi

Gecen yukseldiginde 2 hafta falan surmustu tekrar dusmesi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: giovannidrogo

quote:

Orijinalden alıntı: davutoglu46

bu ürünün fiyatı düşmeyecek gibi

Gecen yukseldiginde 2 hafta falan surmustu tekrar dusmesi.

çorap oyununa devam o bitmeden gelse çok ucuza mal edecem :)
  • 13.49 $ dan aldım takipsiz olarak inşallah gelir. takibe hesaptaki para yetmedi. zaten fiyat artmış 11.99$ dı. neyse 1-2 dolar farketmez ürün güzel olsunda. alanlara hayırlı olsun.
  • Bu puanlar hakkında detaylı bir açıklama bulamadım.
    Puanları kupona çevirince herhangi bir alt limit veya üst limit oluyor mu?
    Kuponu altlimitsiz olarak kullanabiliyoruz mu? Kuponun geçerlilik süresi oluyor mu?
  • 1 hafta önce 10.87$dı fiyat düşer takipte kalın

• 
Sayfa: önceki 4344454647
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.