Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
146.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Takipli olduktan sonra gelir ürününüz.Biraz sabır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

Takipli olduktan sonra gelir ürününüz.Biraz sabır.

PowerBank lar takipli ancak piston 3 kulaklık ve led lamba takipsiz asıl merak ettiğim takipsiz gelen ürünüm hadi kargo geldi diyelim hafta içi olmuyorum evde geldiğini de bilmiyor olacağım önemli olan takipsiz gelen ürünler evde olmadığım Zaman dağıtım olursa ptt ye gidip ürünü alabiliyormuyuz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RequiemForAsaw -- 6 Aralık 2015; 19:22:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • RequiemForAsaw R kullanıcısına yanıt
    Takipsizleri PTT'den alamazsınız ama her iki paketiniz de yaklaşık aynı günlerde yola çıktyıysa; takipli olan geldiğinde dağıtımdan önce gidip kendiniz alırsanız ve Cihet nosunu biliyorsanız oradaki görevli olan arkadaşlar size yardımcı olurlar.Her sokağın kendine ait kutusu var,o kutuyu kontrol edip takipsiz kargonuz varsa size verirler.Eviniz müstakil değilse,apartman girişini kontrol altında tutmanızda fayda var.Takipli olan önce gelirse dağıtıcınıza durumu belirtin,girişte dükkan varsa samimi olduklarınızdan birine bırakmasını isteyebilirsiniz.Takipsizler için en iyi yol,posta kutusu kiralamak.Ben şahsen yılbaşından sonra kiralayacağım.
  • Bu tür elektronik ürünlerin(HDD,Ram vs) tam kapasite ile çalışmadığını biliyorum , gelen ürünün yaklaşık yüzde 90 kapasite ile çalıştığını fakat 6 ay önce banngood dan aldığım Xiaomi 10400 mAh powerbank yaklaşık 6000-6500 mAh çıktı . Hatalı üretim bana denk gelmiş şans dedim. Ekim ayında Bu sefer Xiaomi 10000 mah ve 5000 mah ultra ince modelini aldım. Gelen power banklardan 10000 mah yine 6000 civarında çıktı. 5000 lik olan ise 3000-3500 arası çıktı. Powerbanklarda durum bumu yoksa banngood bana tesadüf hatalılarımı gönderdi.
  • quote:

Takipsizleri PTT'den alamazsınız ama her iki paketiniz de yaklaşık aynı günlerde yola çıktyıysa; takipli olan geldiğinde dağıtımdan önce gidip kendiniz alırsanız ve Cihet nosunu biliyorsanız oradaki görevli olan arkadaşlar size yardımcı olurlar.Her sokağın kendine ait kutusu var,o kutuyu kontrol edip takipsiz kargonuz varsa size verirler.Eviniz müstakil değilse,apartman girişini kontrol altında tutmanızda fayda var.Takipli olan önce gelirse dağıtıcınıza durumu belirtin,girişte dükkan varsa samimi olduklarınızdan birine bırakmasını isteyebilirsiniz.Takipsizler için en iyi yol,posta kutusu kiralamak.Ben şahsen yılbaşından sonra kiralayacağım.

Sipariş aynı anda verildi oturduğum bina iki bloklu ve girişinde kutumuz ve bina içerisindede posta kutuları mevcut,cihet numarası nedir ? Satın aldığım ürünler siparişte ikiye ayrılmış PowerBank air parcel takipli diğer piston 3 kulaklık ve xiaomi led lamba takipsiz olarak cihet numarası ptt den takipsiz gelen için mi sorgulanıyor?

• Durum bu hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    Cihet no paketlerinizi size teslim eden görevlinin sicil nosudur.takip ekranında cihete teslim edildi derken yaninda yazar.

• quote:

Cihet no paketlerinizi size teslim eden görevlinin sicil nosudur.takip ekranında cihete teslim edildi derken yaninda yazar.

Ben anlayamadım ama takipsiz gelen kargo içinmi mi işe yarayacak ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RequiemForAsaw -- 6 Aralık 2015; 20:27:00 >
  • babapars kullanıcısına yanıt
    Mah değil 2.1 amper şarj cihazı. Mah değeri batarya kapasitesini belirtmekte kullanılır.

• Mkardes1903 kullanıcısına yanıt
    2.1amperle 5 saat suruyosa bizdeki 1 a ile sabaha kadar ancak dolar heralde

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • babapars kullanıcısına yanıt
    1 amper ile yaklaşık 10 saat sürüyor. İkisiyle de denedim.

Üstteki mesajlaımda anlattım.Ordan bakabilirsiniz.
  • ARkadaşlar cidden bilmediğimden soruyorum.

Zaten 35 lira verdiğiniz bir ürüne neden kılıf alma ihtiyacı duyuyorsunuz ? Kılıf bu ürüne nasıl bir özellikle kazandırıyor acaba?
  • realistspary kullanıcısına yanıt
    Metal yapısı beni rahatsız ediyor. Çizilse göze hoş gelmeyecek. Silikon kılıf yumuşak ve istediğin renk uygulama şansın var. Ben sürekli göz önünde kullanıyorum aleti. Zevk meselesi.

• quote:

Orijinalden alıntı: snakefatih

quote:

Orijinalden alıntı: MutlucanElcin

Arkadaşlar bence bu ürün için ve doların düşmesi için beklenmeli.Şu an 46 TL 'ye geliyor.

SORU 1 : ARKADAŞLAR KAÇ ADET ALSAM TAKILMAZ KARGOYA ? TİCARİ AMAÇLI 3 4 TANE ALMAYI PLANLIYORUM

Normalde 79 dolar gümrük sınırı. Ama 2 den fazla alırsan 79 doları geçmese de memurlar ticarete girer bu sipariş derse gümrük masrafı çıkarabilirler

Ticarete girerse gümrük masrafı değil ürünü geri yollar yani ülkeye sokmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: RequiemForAsaw

Ürünleri İsveç'ten Türkiye'ye çıkış yapılan varmı 30 Kasımdan beri İsveç'te

neyi bekliyosunuz kim uçağın dolmasını bekliyo en az 3 hafta daha sizin kaç gün olmuş 6 haftada eline ulaşanlar var
  • quote:

Orijinalden alıntı: krokodil06

quote:

neyi bekliyosunuz kim uçağın dolmasını bekliyo en az 3 hafta daha sizin kaç gün olmuş 6 haftada eline ulaşanlar var

Benim takipli ürünler 30 kasımda isveçteydi o tarihten bu güne bir hareket yok bekliyoruz

• quote:

quote:

quote:

Benim takipli ürünler 30 kasımda isveçteydi o tarihten bu güne bir hareket yok bekliyoruz

Üürnler zaten isveçten geliyo takip kodu sonu SE değilmi isveçtede satışı var

• krokodil06 kullanıcısına yanıt
    o da olabilir tabi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Üürnler zaten isveçten geliyo takip kodu sonu SE değilmi isveçtede satışı var

Evet sonu SE yani bu durumda ne oluyor ?

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.