Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
146.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • geçen ayın 23 ünde takip numaralı bi tane aldım. kargosu gelen arkadaşlara sorum şu : kargocu zile basmadan kapıya bırakıp gidiyor mu, yoksa zili çalıp bırakıyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostdawis

geçen ayın 23 ünde takip numaralı bi tane aldım. kargosu gelen arkadaşlara sorum şu : kargocu zile basmadan kapıya bırakıp gidiyor mu, yoksa zili çalıp bırakıyor mu?

Takipsiz kargolarda durum postacıdan postacıya değişiyor sanırım. bırakıp gidebilir kapıya, biraz iri bir şey olunca zile basabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MutlucanElcin

Arkadaşlar siparişi verdik bakalım 13.49 dolara,Ancak takip numarasını yanlışlıkla almadım şimdi acaba bi sorun olur mu ?

benim bir kere takipsiz aldım o da gelmedi. o sıralar gümrüğe takılıyordu. ya gümrüğe takıldı ya da yalan etti birisi. bir daha takipsiz almamanı tavsiye ederim, geldi mi gelecek mi stresi yaşamaya değmez bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ESOES1981TR

aga birşey soracağım XİAOMİ nin şu ürünü ne işe yarıyor?

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-Miband-Bluetooth-Smart-Bracelet-For-Mobile-Phone-p-937201.html

incelemeleri vardır, kalp atışı, adım sayar vs falan bilgileri kaydediyor işte.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MutlucanElcin

Arkadaşlar bence bu ürün için ve doların düşmesi için beklenmeli.Şu an 46 TL 'ye geliyor.

SORU 1 : ARKADAŞLAR KAÇ ADET ALSAM TAKILMAZ KARGOYA ? TİCARİ AMAÇLI 3 4 TANE ALMAYI PLANLIYORUM

birkaç kere 3lü sipariş verdim takılmadı. en son 4lü sipariş verdim yolda bakalım takılır mı takılmaz mı göreceğim ama takılacağını düşünmüyorum. tek tereddüdüm arka arkaya sık sipariş verilmesi.
  • Ben de takipli aldım. Ne olduğu belirsiz. 15 20 gün sonra geldi diyenler var bekliyorum artık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • zphr Z kullanıcısına yanıt
    Takipli aldığım için zile basacak mi yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ghostdawis -- 5 Aralık 2015; 21:00:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghostdawis

Takipli aldığım için zile basacak mi yani

takipli olanda imza ile teslimat yapıyorlar, ev adresiyse evden birine teslim ederler. dağıtıma çıktığını görürsün zaten ptt gönderi takipten. banggooddan aldıklarım 20-22 günde geldi hep.
  • Selamlar

Acil bisey ogrenmem lazim, sizinde bu powerbankin icinden cikan sarj kablosu gec sarj ediyor mu?

Cok ilginctir direk sarj aletinden telefonu sarj etmeye calisiyorum muthis yavas ayni sekilde powerbankida 12 saatde 1 isik bile arttirmiyor.

Sorun sadece benimkinde mi? Orj sarj kablom bozuldu onerebileceginiz bir kablo varmi teselkurler

• quote:

Orijinalden alıntı: kronik

Selamlar

Acil bisey ogrenmem lazim, sizinde bu powerbankin icinden cikan sarj kablosu gec sarj ediyor mu?

Cok ilginctir direk sarj aletinden telefonu sarj etmeye calisiyorum muthis yavas ayni sekilde powerbankida 12 saatde 1 isik bile arttirmiyor.

Sorun sadece benimkinde mi? Orj sarj kablom bozuldu onerebileceginiz bir kablo varmi teselkurler

Kabloyla alakalidir alternaatif kablolara bak kirilmaz kablolar var ona bakabilirsiniz

• kronik kullanıcısına yanıt
    kabloyu 2.1 A çıkışlı tabletin şarj aletine takıp kullanıyorum. 6,5 saatte tam dolum yapıyor. sizinki bozuk olabilir başka bir mini usb kablosuyla deneyin.
  • Sarj aleti orj telefonun, kablonun sarj suresine etki edebilecegi hic aklima gelmezdi. Hem kisa hem kaliteli duruyor bu powervankin kablosu ama gorevini tam yapamadigi kesin. Orjinal kablo bozuldu buna kaldik. Yqrin cikip bi mediamarka felan bakiyim bari

• MutlucanElcin kullanıcısına yanıt
    Hocam ben geçen 3 adet aldım sıkıntı olmadı, sonra bir arkadaşım daha 3 adet aldı onda da sıkıntı olmadı. 75 euronun altında olduğu sürece sıkıntı olmaz.

• Buna uygun kılıf alan oldu mu ? Alan varsa link paylaşır mı bir zahmet bizde alalım :)
  • Renk seçerken dikkat edin ben gold almama rağmen pembe gönderdiler sonra kılıf mılıf hediye ettiler ama gene görünüyor altından
  • Kablosu kalitelidir. Tam performans verir. Ben yaklaşık 5 saatte tam dolum gerçekleştiriyorum.

• Mkardes1903 kullanıcısına yanıt
    Kac mah sarj aletiyle 5 saat suruyor hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ürünleri İsveç'ten Türkiye'ye çıkış yapılan varmı 30 Kasımdan beri İsveç'te

• RequiemForAsaw R kullanıcısına yanıt
    Aynı durum bende de var.Uçağın dolmasını bekliyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: f@tih

Aynı durum bende de var.Uçağın dolmasını bekliyorlardır.

17 track üzerinden sorgulama yaptığında çıkan sonuç nedir ?

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.