Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
146.691
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Forumda çok olumsuz yorum okudum, yok geç gönderiyorlar da yok ilgilenmiyorlar da falan diye. Halbuki 1 ay önce xiaomi led aldım oradan, hem de takipsizdi, geldi, gayet de orijinal ürün. Neyse, bu defalık böyle olsun.

3tane PowerBank aldım takip numaralı ayrıca piston 3 ve xiaomi led Işık aldım bu iki ürünü ayrı kargo olarak yapmış bu iki üründe yok takip numarası eğer gelmez ise ben Nasıl takip edeceğim gelen kurye yada kargo firması not bırakırmı evde yoksam ?

Ben ürünleri banggood üzerinden satın aldım

17 track üzerinden şuan takip edilemiyor galiba sayfada sorun olabilir mi deneyen varmı ürün yok gözüküyor ama isveç yazıyor sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RequiemForAsaw -- 3 Aralık 2015; 16:35:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: davutoglu46

bang good dan takip numarsı almadan alsam ne gibi sorunlar olabilir ki ? mobile ve pc de fiyatlar farklı duruyor power bank ta

Benim piston 3 kulaklık ve led kargo takipsiz bakalım sorun olacak mı ?
    PowerBank lar takip numaralı aldım İsveç te gözüküyor merak ettiğim konu ise kargo takipsiz olan ürünleri kargo firması yada kurye beni evde bulamaz ise not yada bir iletişime geçiyorlar mı?

• quote:

Orijinalden alıntı: RequiemForAsaw

quote:

Orijinalden alıntı: davutoglu46

bang good dan takip numarsı almadan alsam ne gibi sorunlar olabilir ki ? mobile ve pc de fiyatlar farklı duruyor power bank ta

Benim piston 3 kulaklık ve led kargo takipsiz bakalım sorun olacak mı ?
    PowerBank lar takip numaralı aldım İsveç te gözüküyor merak ettiğim konu ise kargo takipsiz olan ürünleri kargo firması yada kurye beni evde bulamaz ise not yada bir iletişime geçiyorlar mı?

kimi alıcılarının kapının önüne bırakmış kimi alıcıya not bırakmış. galiba bunlar ptt kargo ile geliyor doğru mu ? ptt kargo ile geliyorsa cumartesi çalışıyor mudur
  • RequiemForAsaw R kullanıcısına yanıt
    Not falan bırakmazlar. İmza gerektirmediği için sitenin kapısına atıp gidiyorlar. Arada kapınızı sık sık kontrol edin. Onun dışında yapacak bir şey yok. Kaybola da bilir, çalına da bilir.
  • Nasıl 11.99'a alınıyor bu?

• bende şimdi sipariş verdim takip numarası da aldım bakalım ne zaman gelecek İnşallah sorunsuz gelir
  • Tek bildiğim tüm kargolar cumartesi öğlene kadar dağıtım yaparlar

• day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Bakalım ne olacak sonuç en azından PowerBank lar takip kodlu zaten anlamadığım beden ikiye böldü kargolarken saçmalık tek pakette yollasa çok daha iyi olurdu

• Banggood takip kodu kaç günde 17track'a düşüyor?
  • kredi kartıyla alan varmı ?
  • takipçi nasıl alıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Önceki günden bu güne 17track üzerinden kargomu sorgulama yapamıyorum bulunamadı uyarısı veriyor sizlerde durum Nasıl ?

• quote:

Önceki günden bu güne 17track üzerinden kargomu sorgulama yapamıyorum bulunamadı uyarısı veriyor sizlerde durum Nasıl ?

bende haftasonu xiaomi piston 3 aldım,17tracka dün yüklendi numara.Tahminim sizinde yakında yüklenir 👍🏻

• exclbr kullanıcısına yanıt
    2015-11-30 16:03

27 Kasımda kargoya verilen powerbanklar
    2015-11-30 16:03 Şimdi sorguladım
    Sevk irsaliyesi öğe taşıma sırasında madde işleme için alınan //// Olarak 17 track ta gözükmekte

Şuan sorgulama ekranında gördüğüm cevap budur bakalım isveçten ne zaman Türkiyeye çıkış yapılacak yanlız benim kargo takipli satın aldığım piston 3 değil 3 tane powerbank
    Piston 3 ve led xiaomi lamba Kargo takipsiz almıştım 27 Kasımda bakalım kargo takipsiz olan bu ürünler ne zaman elime ulaşacak :)

Kargo takipli olan powerbanklarda korkum yok ancak piston 3 ve led ampul ayrı kargo olarak ayarlamış sistem halbuki aynı sepete ekledim keşke onlarada kargo takip numarası alsaydım aklım kalmazdı . Hafta içi çalıştığım için işte oluyorum bakalım evde bulunmaz isek ne olacak kargo paketi

Piston 3 ve led ampul kargo takipsiz (Shipped Date:2015-11-27 21:00:43)
    Powerbanklar kargo takipli
     Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RequiemForAsaw -- 4 Aralık 2015; 11:05:09 >

• quote:

2015-11-30 16:03

27 Kasımda kargoya verilen powerbanklar
    2015-11-30 16:03 Şimdi sorguladım
    Sevk irsaliyesi öğe taşıma sırasında madde işleme için alınan //// Olarak 17 track ta gözükmekte

Şuan sorgulama ekranında gördüğüm cevap budur bakalım isveçten ne zaman Türkiyeye çıkış yapılacak yanlız benim kargo takipli satın aldığım piston 3 değil 3 tane powerbank
    Piston 3 ve led xiaomi lamba Kargo takipsiz almıştım 27 Kasımda bakalım kargo takipsiz olan bu ürünler ne zaman elime ulaşacak :)

Kargo takipli olan powerbanklarda korkum yok ancak piston 3 ve led ampul ayrı kargo olarak ayarlamış sistem halbuki aynı sepete ekledim keşke onlarada kargo takip numarası alsaydım aklım kalmazdı . Hafta içi çalıştığım için işte oluyorum bakalım evde bulunmaz isek ne olacak kargo paketi

Piston 3 ve led ampul kargo takipsiz (Shipped Date:2015-11-27 21:00:43)
    Powerbanklar kargo takipli

bende piston 3ün yanında cüzdan aldım aynı sepetette takipli olarak ikiside farklı kargoya verilmiş benimde😬inş.sizinkide benimki de diğer arkadaşlarınki de sorunsuz gelir powerbank ne aldınız hocam ?

• 11.29'a 1 adet aldım. hayırlısı yalnız bir sey soracağım. track için para ödedim ama untracked diye bir sey yazıyor. track numarası vermeyecek mi anlamına geliyor.
  • exclbr kullanıcısına yanıt
    xiaomi 10000 mah powerbank
  • quote:

xiaomi 10000 mah powerbank

15 dolar olmuş sanırım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exclbr -- 4 Aralık 2015; 13:55:45 >

• şu anda 13.99 dolar
  • Fiyat düşer yakında acele etmeyin

• 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.