Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
146.690
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir şey daha sorayım, takip numaralı aldım ama Track Number:Untracked yazıyor, normal mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: day_dreamer

Bir şey daha sorayım, takip numaralı aldım ama Track Number:Untracked yazıyor, normal mi?

Sonradan oraya numara veriliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gearbestten aldım iki gün önce bugün verilmiş kargoya
  • mmmashm kullanıcısına yanıt
    Ben de oradan alacaktım, gold modeli banggood'dan daha ucuz ama içime bir kurt düştü, banggood'dan silver aldım.
  • vallaha güvenilir site hocam o kadar alan var yorumlardan da belli bir sıkıntı çıkacağını sanmam
  • Konu başlığındaki yeni model yazısını görünce şu ürün sandım.
    http://www.gearbest.com/iphone-power-bank/pp_230537.html
  • Arkadaşlar golden:13 red:14 sılver:1377 yorum var. Yorumlara bakarak zaten orjinal olup olmadığını anlarsınız. Gearbest bilindik bir site. Gerçe bu aralar biraz bozdu ama. Bende mesela 3 gün önce araç çakmaklık usb şarz cihazını aldım. Paypal ile alışveriş yapın sahte çıkma ihtimali yok denecek kadar az, illa sahte derseniz zaten paranızı geri alırsınız. Resimlere baktım adam her renkten bir adet almış mesela sahte olsa yazardı zaten :)

@Murat_5320 Kanıma girme hocam :D Onu yeni görüyorum sayende :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qLhF -- 3 Aralık 2015; 0:53:26 >
  • qLhF Q kullanıcısına yanıt
    Forumda çok olumsuz yorum okudum, yok geç gönderiyorlar da yok ilgilenmiyorlar da falan diye. Halbuki 1 ay önce xiaomi led aldım oradan, hem de takipsizdi, geldi, gayet de orijinal ürün. Neyse, bu defalık böyle olsun.
  • day_dreamer kullanıcısına yanıt
    Açıkçası bende bu aralar şikayetçiyim. Özellikle yüksek fiyatlı ürünlerin tedarik sürecini çok uzun tutuyorlar. Depolarında olamayan ürünleri satış yapıp,tedarik edip sonra kargoluyorlar. Bu sürede çok uzun sürünce zaten en kötü 20 günde gelecek kargo, tedarikti,kargo derken 1 hafta olsa 1 ayda 40 günde geliyor kargo. Dedigim gibi bakalım bende xiaomininhttp://www.gearbest.com/iphone-cables-adapters/pp_269157.html bu ürünün sipariş geçtim bakalım ne zaman kargolayacaklar ne zaman gelecek. Şu aralar bu sitenin tek artısı en uygun fiyatı veriyor olması. Mesela ZMI modeli için banggood sitesine baktım 26 dolar gibi bir fiyatı var. Benim aldıgım ürünün 16 dolar fiyatı var. Ben burdan 8.19$ gibi bir fiyata aldım. Birde müşteri hizmetleri çok kötü ticket atıyorsun geç dönüyorlar falan... İster istemez millette hafiften homurdanmaya başladı. Ama yinede ürün orjinalligi ve ucuzlugu konusunda önde gelir.

• 37 tl ye falan geliyor değil mi takipli?
  • quote:

Orijinalden alıntı: qLhF

@Murat_5320 Kanıma girme hocam :D Onu yeni görüyorum sayende :)

Li-polymer bataryası var, çok daha ince, daha hafif cepte daha rahat taşınır. Gel bundan sipariş verek :)

Edit: imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Murat_5320 -- 3 Aralık 2015; 1:31:12 >
  • bang good dan takip numarsı almadan alsam ne gibi sorunlar olabilir ki ? mobile ve pc de fiyatlar farklı duruyor power bank ta
  • Dur şimdi gözünü seveyim :) Daha yeni çıkacak araç kamerasını alıcam. Uygun fiyat bulursam aksiyon kamerasını alıcam :d Hangi birine yetişecez :D Alırsam eski modeli alırım byüyük ihtimal yada yeninin indirimlerini kovalarım :D
  • arkadaslar bu powerbank'ler elektrikten sarj olurken ayni anda Usb cikisindan da telefonu sarj edebiliyor muydu? bu ozelliign bir adi var mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty26

arkadaslar bu powerbank'ler elektrikten sarj olurken ayni anda Usb cikisindan da telefonu sarj edebiliyor muydu? bu ozelliign bir adi var mi?

Evet. ama şarj hızı düşüyor tabiki.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

Orijinalden alıntı: bilisim2222

banggood uygulamadan sipariş verdim ama
    takip numaralı nerden veriliyor bulamadım ?
    Nasıl iptal ediliyor. ? (paypal -kredi kartı ile almıştım)

kargo seçeneklerinden takip ücreti görünüyor 1-2$ arası bangood ile mail üzerinden veya canlı chat üzerinden ya da sipariş listesine girerek iptal edebilirsiniz.

iyi günler hocam. Bu konuda kargo taip ücreti iptal edilebiliyor demişssiniz. Ürünü aldıktan sonra mı iptal ettirecez yoksa almadan mı ? Bir de çorap kampanyasına kaç kere katılabiliyoruz. Bu konularda yeniyimde yardımci olduğunuz için teşekkürler

• 22 liraya aldım ben gearbest'ten
     Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar!

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kırmızı Kırlangıç K kullanıcısına yanıt
    Nasıl aldığını açıklarsan dahai iyi olurdu. Çünkü şu an gearbest 14.89 dolara satıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kırmızı Kırlangıç

22 liraya aldım ben gearbest'ten
     Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar!

hocam nasıl aldınız bende alacam
  • Hocam, bu black friday indirimindeyken 11,29 du. daha önceki siparişlerimde inceleme, video falan yüklediğinde puan veriyor sana. onu kullandım 7,91e geldi. Şuan 13,84 dolar puanım var, şimdi kullanmak istediğimde en fazla 10,34 dolara geliyor şuan. Eğer geçmiş siparişleriniz varsa review hazırlayın puanla indirimli alın hocam. video resim falan internetten hazır alıp yükledim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.