Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
146.689
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kerbuga

cevap için teşekkürler..

powerbank'in üzerinde şunlar yazıyor 10000 mAh 3,6 V / 6250 mAh 5,1 V

benim telefonum ise 2000 mah 3,7v

3,6 x 10000 : 36000

36000 / 5 : 7200

cihazda 6250 mah yazarken hesaba göre 7200 çıkıyor. yanlış mı yaptım acaba?

bir de bu 10000 mah değerini hangi cihazları şarj ederken kullanabiliriz? yani 3,7 v kullanan ne tür aletler var ?

telefonu şarj a takıp aynı zamanda kullanıyosanız internette geziniyosanız bu ürün değil hiç bi üründen randıman alamazsınız koyun bakalım bu ürünle şarja ve interneti kulanmayın ve telefon görüşmesi yapmayın bakalım bide öyle deneyin ondan sonra görüşlerinizi tekrar yazın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: giovannidrogo

Mobil uygulamayi indirip giris yapinca hesaba %10 indirim yapan kupon tanimliyor, boyle 10,79 dolar yapiyor. 30 kusur lira. Cok iyi bence.

mobil uygulamada sadece ilk üyelikte oluyo her zaman olmaz
  • kerbuga K kullanıcısına yanıt
    Bulduğunuz değer doğrudur. ürütici 5.1volta denk gelen amperi yazmış siz de 3.7volttan o değerin çıkıp çıkmadığını kontrol etmişsiniz. ve biraz fazla amper değerine ulaşmışsınız. Böyle olmasının 2 sonucu olabilir. Ya cihaz 3.7voltu 5 volta çevirmek için fazla güç harcıyor ya da içerisindeki piller 9000mah. Zaten daha önce de dediğim gibi kendi bulacağınız değer yüzde 10 fazla çıkabilir. Powerbankinizle telefonunuzu 3 kez rahat şarj edersiniz.

Edit: powerbank üzerinde 10000 mah yazınca çıkış gücü de o değerde anlamı taşımıyor genelde 500mah yada 1 amper çıkış verirler. Yeni yeni 2 amper çıkışı veren powerbankler çıktı zaten. Usb ile şarj olabilen tüm aygıtlarınızı powerbank ile de şarj edebilirsiniz. (bluetooth kulaklığı ve mp3 çalarınızı şarj etmenizi tavsiye etmem, çünkü onların pili küçük olduğu için düşük akımla şarj oluyorlar)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telefonunu seven bilge -- 26 Kasım 2015; 11:56:34 >

• teşekkürler..kapasitesini 6000-7000 mah arası düşüneceğiz o zaman. bu biraz da harddisk üreticilerinin yaptığına benziyor. 500 gb derler ama aslında o 440 gb falandır ya da 32 gb usb alırsın ancak 28 gb kullanabilirsin..onun gibi.

@krokodil06 telefonu şarj ederken kullanmıyorum hatta uçuş moduna alıyorum çoğu zaman.
  • Sipariş veripte kargosu yolda olan varmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Var hocam gelir yakında sıkıntı olmaz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ürün çinden isviçreye gidiyor önce,isviçreden türkiyeye yola çıktığında pttnin kargo takip sitesinde görünmeye başlıyor.ortalama 2-3 haftada geliyor şu sıralar ürünler.Şuan için ürünü eğer görünürse bu adresten takip edin isviçreye kadar olan takibi yapabilirsiniz,oradan türkiyeye yola çıkınca zaten ptt'de görünecek ürün.Uçakla geliyor.postnord geç güncelleniyor yanlız haberiniz olsun yadahttps://www.17track.net/tr/ şu adresten UPU yazan kısma tıklayıp da takip edebilirsiniz.17trackte benimki görünmemişti teslim aldığım halde.

• Banggooda güvenemedim,aliexpressden 21$'a 10400mAh modelini aldım ,hatami ettim bilmiyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: erdu42

Banggooda güvenemedim,aliexpressden 21$'a 10400mAh modelini aldım ,hatami ettim bilmiyorum

kesinlikle hata. Boyut farki cok var mesela, 7 tane aldim eşe dosta verdim cok memnun herkes. elimde 1 adet fazla var bide

• quote:

Orijinalden alıntı: 2as1papaz

quote:

Banggooda güvenemedim,aliexpressden 21$'a 10400mAh modelini aldım ,hatami ettim bilmiyorum

kesinlikle hata. Boyut farki cok var mesela, 7 tane aldim eşe dosta verdim cok memnun herkes. elimde 1 adet fazla var bide

Hocam banggood para iadesinde sıkıntı yaratır diye düşündüm , aliexpressin güvenilirliğine güvendim aldım

• bende biraz önce sipariş geçtim ama telefon numarası istemedi sadece adresi yazabildim sonra problem olmasın ?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: 2as1papaz

quote:

Hocam banggood para iadesinde sıkıntı yaratır diye düşündüm , aliexpressin güvenilirliğine güvendim aldım

hocam aklında bulunsun paypal üzerinden alınıyor.
  • banggood dan cep telefonu alacaktım sepete attım xmax06 kodu nasıl olduysa indirim yaptı yanlışlıkla kodu iptal ettim bi şekilde şimdi 22 dolar fazla ödemel zorunda kalıyorum ürünü hızlı kargo ile çekecem bildiğiniz kod varmı cap telefonu için yada ne biliyim yardımcı olursanız sevinirim
  • PayPal ödemeyi yaptık karttan para düşüldü şimdi ready to procces yazıyor sitede ne kadar sürer kargoya verilmesi ?

PayPal a bugün üye olmuştum tamamlanan işlemlerde gözüküyor para ödendiği karttanda düşüldü benim merak ettiğim bir durum kredi kartı onaylamak gerekir mi PayPal dan onaysız durursa ne sorun olur ?

Son bir sorumda PayPal aldığım ürünler 44.25$ dı 137 tl ancak öyle çekilmiş fakat ben kredi kartımda eksi olarak 140 gibi bir tutar görüyorum 1000 tl di kredi kartı limiti 860 tl düşmüş bu ücret neden yükseldi acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RequiemForAsaw -- 27 Kasım 2015; 10:40:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: RequiemForAsaw

PayPal ödemeyi yaptık karttan para düşüldü şimdi ready to procces yazıyor sitede ne kadar sürer kargoya verilmesi ?

PayPal a bugün üye olmuştum tamamlanan işlemlerde gözüküyor para ödendiği karttanda düşüldü benim merak ettiğim bir durum kredi kartı onaylamak gerekir mi PayPal dan onaysız durursa ne sorun olur ?

Son bir sorumda PayPal aldığım ürünler 44.25$ dı 137 tl ancak öyle çekilmiş fakat ben kredi kartımda eksi olarak 140 gibi bir tutar görüyorum 1000 tl di kredi kartı limiti 860 tl düşmüş bu ücret neden yükseldi acaba ?

paypal ödemeni dolar olarak ödemek istediğini işaretle olmadoı paypal i ara yada mesaj at bankanı ara dolar ödemesi varsa dolar ödemek istediğini söyle yani yaptığın ödemeler dolar olarak alınacak hesabınızdan diğer bi ihtimal bunlar olmuşsa bankada muhasebeleşmemiştir 2 güne kadar o bankada gördüğünüz rakam muhasebeleşir dolar ödemenizi görebilirsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: krokodil06

quote:

PayPal ödemeyi yaptık karttan para düşüldü şimdi ready to procces yazıyor sitede ne kadar sürer kargoya verilmesi ?

paypal ödemeni dolar olarak ödemek istediğini işaretle olmadoı paypal i ara yada mesaj at bankanı ara dolar ödemesi varsa dolar ödemek istediğini söyle yani yaptığın ödemeler dolar olarak alınacak hesabınızdan diğer bi ihtimal bunlar olmuşsa bankada muhasebeleşmemiştir 2 güne kadar o bankada gördüğünüz rakam muhasebeleşir dolar ödemenizi görebilirsiniz

PayPal ile görüştüm muhasebeleşince hesap ekstremde normal tutar gözükecekmiş bu arada ben takip numarasını göremedim ne Zaman sistemde gözükür acaba

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: krokodil06

quote:

PayPal ile görüştüm muhasebeleşince hesap ekstremde normal tutar gözükecekmiş bu arada ben takip numarasını göremedim ne Zaman sistemde gözükür acaba

Takip numarası için en az 1 gün beklemelisin black fridayden dolayı siteler yoğun sanıyorum öyleki benim siparişim bile takip numaramı kontrol ettiğimde izmirde bi adrese teslim edildi yazıyor oysa yıllardır izmire gitmedim mesaj attım dispute açabileceğimi yada yeni ürün yollayacağını çünkü stocklarında ürün kalmadığını yazdı bende diğer resimleri istedim içlerinden beğendiğimi seçtim bu sabah görüştüm ve bi saat sonra bana yeni bi takip numarası ile hızlı kargoyla yenisini yolladı o yüzden ürünleri takipli alın ve takip edin yoksa ürün yok olur ve kaybolur hiç birşey iddia edemesiniz , diğer bi husus paypal e aradığınızda ödemelerinizi hep dolar olarak yapmak istediğinizi söyleyiniz açılan paypal sayfası sizi otomatik olarak dolar işaretlesenizde tl olarak yönlendiriyor .

• Arkadaşlar kardeşimin s3 minisi için istiyorum bi tane.Powerbank e hiç ihtiyaçım olmadığı için bu aletler hakkında bir fikrim yok.Lütfen bilen biri aydınlatsın.

-Şimdi bu linkteki ürünümü alıyoruz.
    -Türkiyeye göre uygunmu geliyor fiyatı,
    -Orjinalmidir kesin.
    -indirim kodu vs. varmıdır,kaç günde gelir?
    -S3 miniyi kaç kere sarj edebilir.

yardımcı olan çıkarsa sevinirim ona göre sipariş geçiyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grey_fox -- 28 Kasım 2015; 2:00:06 >

• grey_fox kullanıcısına yanıt
    - ürün orjinal

- 15 günde gelir. takip no alın mutlaka

- xmas06 kodunu deneyin 2 tl daha ucuz olur

- s3 mini 1500 mah sanırım.. yaklaşık 5 defa şarj edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerbuga

- ürün orjinal

- 15 günde gelir. takip no alın mutlaka

- xmas06 kodunu deneyin 2 tl daha ucuz olur

- s3 mini 1500 mah sanırım.. yaklaşık 5 defa şarj edebilirsiniz

Sağolun hocam yardımcı oldu yarın alıyım bi tane
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.