Şimdi Ara

Xiaomi Powerbank Bütün Modeller ANA KONU-Fiyatlar! (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.848
Cevap
98
Favori
145.902
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bilisim2222

banggood uygulamadan sipariş verdim ama
    takip numaralı nerden veriliyor bulamadım ?
    Nasıl iptal ediliyor. ? (paypal -kredi kartı ile almıştım)

kargo seçeneklerinden takip ücreti görünüyor 1-2$ arası bangood ile mail üzerinden veya canlı chat üzerinden ya da sipariş listesine girerek iptal edebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Black friday başlıyıcak cuma gecesini bekleyin indirimler için .
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler ... Mesaj atiim. Oredered : cancelled ... Olmus.
    Iptal etmisler galiba ...
    Mobil uygulamadan takip nolu nasil alinyor. Yuzde on indirim diger indirimlerle birlesmiyor mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: bilisim2222

Tesekkurler ... Mesaj atiim. Oredered : cancelled ... Olmus.
    Iptal etmisler galiba ...
    Mobil uygulamadan takip nolu nasil alinyor. Yuzde on indirim diger indirimlerle birlesmiyor mu ?

shipping tıklayın mobilde takipli çıkıyor

• oerdemir55 kullanıcısına yanıt
    iyi o zaman beklemedeyiz şu an. teşekkürler cevap için.

• quote:

Orijinalden alıntı: krokodil06

Black friday başlıyıcak cuma gecesini bekleyin indirimler için .

Takip

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gezerken indirimde olduğunu gördüm belki işinize yarar Original Xiaomi 20000mAh DC5.1V 3.6A Dual USB Output Fast Charge Power Bank 18$

www.banggood.com
    Original Xiaomi 20000mAh DC5.1V 3.6A Dual USB Output Fast Charge Power Bank Power Banks from Mobile Phones & Accessories on banggood.com
    http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-20000mAh-18W-Quick-Charge-2_0-Power-Bank-p-1015973.html?utmid=35

• Arkadaşlar ben de banggood dan xiaomi powerbank 10000 siparişi vermiştim.takip kodu re........se şeklinde kargo takip sitelerine kodu yazdığımda kodu İsviçre kargosuna ait olduğu ama kayırlarda bulunamadığı yazıyor.banggood dun sitesinde kargoya verildi yazıyor.acaba kargom kargoya teslim edildi ama kargo aracına mı yuklenmedi mi ne olmuş olabilir? İsviçre den gemi uçak neyle geliyor kargolar? Kaç günde gelir ki?

• Ben de az önce powerbank ve kılıfı birlikte 13.75 dolara aldım. Oldukça uygun fiyata gelmiş oldu. Mobilden aldığım için yüzde 10 indirim kodunu da kullandım. Teşekkür ederim bilgilendirmeler için. Ürün geldiğinde fotoğraflarla birlikte haberdar ederim sizi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fairfight94 -- 24 Kasım 2015; 21:55:53 >
  • İndirimleri kuponları birleştiremiyosunuz .
  • 11.99$ olmuş powerbank

• quote:

Orijinalden alıntı: sorix

gezerken indirimde olduğunu gördüm belki işinize yarar Original Xiaomi 20000mAh DC5.1V 3.6A Dual USB Output Fast Charge Power Bank 18$

http://www.banggood.com/Original-Xiaomi-20000mAh-18W-Quick-Charge-2_0-Power-Bank-p-1015973.html?utmid=35

O fiyat süre başladığında geçerli normalde o fiyat değil sanırım 10 tane verecek süre başladığında o fiyata tüm dünyada kimbilir kaç kişi almak için uğraşacak normal fiyatı 47 $

• cep telefonlarınızın batarya gücünü ve kaç kere tam dolum yaptığınızı yazar mısınız? benim 2000 mah telefonum var %10'a düşünce takıyorum 3 kez tam dolum bir defa da %80'e kadar yapıyor. yani 4 tam doluma yakın..iyi mi sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kerbuga

cep telefonlarınızın batarya gücünü ve kaç kere tam dolum yaptığınızı yazar mısınız? benim 2000 mah telefonum var %10'a düşünce takıyorum 3 kez tam dolum bir defa da %80'e kadar yapıyor. yani 4 tam doluma yakın..iyi mi sizce?

ortalama 6600mah veriyor
  • Arkadaşlar gerçek değer sahte değer yok sadece satış stratejisi uygulayarak yazılmaması gereken mah değerini yazıyor örnek olarak söyliyim. Bu cihazların içinde 3,7 v 18650tipi piller oluyor genelde

3,7 volt 3 pil olduğunu düşünün herbir pil 3000mah olsun

Ürün kutusuna 9000mah yazarlar

Oysaki cihaz 3,7v şiddetinde akım verirse bu değer doğru olur. Cihaz 5v akım çıkışına sahip olduğuna göre

3,7 çarpı 9000 = 33300 watt eder bunun da 5volt cinsi amperi

33300 bölü 5 = 6660 mah eder.

Kısacası ürünü satarken içindeki pillerin toplam mah değerini söylüyorlar ama siz watt değerini bulup cihazınızın watt değerine bölerek kaç kez şarj edebileceğini bulabilirsiniz.

Örnek:

Bir powerbank aldım diyelim

Üzerinde 5v 2000mah yazıyor
    Telefonum da 1000mah olsun (3,7v pili var)

Şimdi bu powerbank telefonu kaç kez şarj eder bakalım

2000/1000=2 kez şarj eder çıktı.

Siz de deneyin powerbank değeri eğer gerçekse kaç kez şarj edeceğini bilirsiniz. ( bulacağınız şarj etme değeri gerçek şarj değerinden % 10 fazla çıkabilir. )

5v'ta denk gelen amper değerini cihazınızın bataryasının amperine bölün. Çünkü pawerbank çalışırken ve telefon şarj kısmından şarj edilirken 5v ve akımını ister.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Telefonunu seven bilge -- 25 Kasım 2015; 8:48:49 >

• LG G2 telefonum. 3000 mah bataryası var. Bu ürünü aldım ve telefonumu 2 kez tam olarak şarj edebildim. Beklentim 3 kere şarj edebilmekti ama durum bir üstteki mesajda arkadaşın dediği gibi sanırım. Gerçek değer 6000 civarı. Kısa zamanda performansı azalmaz inşallah.

Şarj etme hızı ise müthiş hızlı. Telefonu çok kısa zamanda şarj ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrah44 -- 25 Kasım 2015; 12:40:27 >
  • cevap için teşekkürler..

powerbank'in üzerinde şunlar yazıyor 10000 mAh 3,6 V / 6250 mAh 5,1 V

benim telefonum ise 2000 mah 3,7v

3,6 x 10000 : 36000

36000 / 5 : 7200

cihazda 6250 mah yazarken hesaba göre 7200 çıkıyor. yanlış mı yaptım acaba?

bir de bu 10000 mah değerini hangi cihazları şarj ederken kullanabiliriz? yani 3,7 v kullanan ne tür aletler var ?
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    Evet biliyorum 10 tane geçmez onun için 3 erli halde 16 tane aldım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Joyjoy -- 25 Kasım 2015; 19:03:22 >
  • Kardesim icin kirmizi renkte olanını Sparis edeceğim.takipli posta ile 17.59 dolar oluyor.daha onceden xmas06 kodonu kullandığım icin suanda kullanamıyorum.cuma gecesini bekliyeyim mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Amosis

Kardesim icin kirmizi renkte olanını Sparis edeceğim.takipli posta ile 17.59 dolar oluyor.daha onceden xmas06 kodonu kullandığım icin suanda kullanamıyorum.cuma gecesini bekliyeyim mi?

bekle

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.